Voiko Leicester todella tulla mestariksi?

Muuttuva maailmankuva. 10 pääkysymystä, jotka päättävät Premier League
“Leicester” on tulossa Englannin mestariksi. Jos näin tapahtuu, ajatus jalkapallostamme muuttuu ikuisesti. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa juonittelukauden loppu. Yuri Usynin analysoi, mitä vastauksia emme ole vielä saaneet.

Premier Leaguein kausi 2015/2016 ylitti kaikenlaiset odotukset intrigioista, yllätyksistä ja suosikkien romahtamisesta. On epätodennäköistä, että turnauksen koko historiassa on mahdollista löytää vähintään yksi vuosi, jota voitaisiin verrata nykyiseen. Hyvin vähän on jäljellä, joten yritetään vastata kaikkein kiehtovimpiin kysymyksiin, jotka ovat edelleen meille useita kierroksia ennen tämän hullun mestaruuden päättymistä.

Viime aikoihin asti näytti siltä, ​​että satuja kuten eliitin Kaiserslautern-divisioonan tulokas voitto on menneisyys. Moderni jalkapallo on kyllästetty valtavalla joukolla otteluita, rikkaiden ja köyhien seurojen välinen ero on tuskin enemmän kuin nyt, mutta tästä huolimatta vaatimattomien joukkueiden voitot ovat edelleen todellisia. Jos Leicesteristä tulee mestari, kukaan ei aseta itseään pakoon. Ajatus eliittiyhdistysjoukkueista, joita ei voida saavuttaa ilman dollarin merkkiä sisältävän pussin läsnäoloa, ikään kuin vanhoissa piirroksissa, tuhoutuu. Tästä lähtien kaikki esteet eivät näytä enää muuttumattomilta kuin aiemmin.

Onko Tottenham valmis tulemaan mestariksi?

Foxin todennäköinen menestys on Premier Leaguein historian yllättävin tapahtuma, mutta sen tärkeimmän kilpailijan voitto ei ole yhtä järkyttävä. Tähän kauteen asti mikään mestari ei hyppäänyt ensimmäiseen riviin, joka oli pienempi kuin kolmannesta sijasta, joka saatiin vuosi sitten. “Leicester” tekee historiaa silmissämme, mutta tällainen tapahtuma ei saisi varjosta edistyksestä, jonka nuori joukkue, Mauricio Pochettino, on tehnyt.