Uudet vierasjoukon säännöt Bwin tasoittavat Tim Cahillin polkua A-liigaan

Tim Cahillin potentiaalinen polku A-liigaan on tehty sileämmäksi, kun otetaan käyttöön koko kauden vieraiden pelaajat tulevasta kaudesta.

Football Federation Australia (FFA) tulee olemaan kaikkien A-liigan klubeja, yli kahden nykyisen kapea-lähtöpaikan klubin 23-hengen joukosta .Josep Gombau palasi Australiaan Olyroos-valmentajana Lue lisää

Siirtyminen avaa tien Cahillin mahdolliselle Bwin palata pelata Australiassa, Melbourne Cityn ja Sydney FC: n uskotaan olevan pitching voittaakseen tähti Socceroon palveluista.

Vierasjoukon ilmoittaja maanantaina seuraa FFA: n aikaisempaa päätöstä varata “merkittävät taloudelliset investoinnit” houkuttelemalla suuria nimikortteja kauden jälkeen, kun monet kokivat liigan pudonneen tältä osin. “Koko kauden vieras pelaaja avaa oven klubien houkuttelemiseksi korkean profiilin pelaajille, jotka eivät ainoastaan ​​tuoda lahjakkuutta ja Bwin altistumista heidän markkinoille vaan koko kilpailuun”, totesi FFA: n toimitusjohtaja David Gallop.

“Tämä on merkki siitä, että olemme vakavasti Hyundai A -liigan tekemisessä jännittävää kilpailua faneillemme ja houkuttelevalle ehdotukselle korkean profiilin pelaajille pelaamaan jalkapallonsa. Tim Cahill ilmoitti liittyvänsä Melbourne Cityen kuten A Victory -merkki Mitch Austin Lue lisää

“Kun A-liiga on kasvanut, pelityyli on dramaattisesti parantunut ja uskomme, että tämän ylimääräisen kannan luominen mahdollistaa suorituskyvyn jatkuvan kasvun, näkyvyys. ”

” Klubit saavat taloudellista tukea osana markkinointisopimusta, jos he houkuttelevat pelaajia, jotka täyttävät FFA-kriteerit, jotka rakentuvat koko Bwin kilpailun laajan haasteen ympärille. Vieraiden pelaajan kriteerien mukaan pelaajien on läpäistävä tiukat markkinatutkimustestit, jotta klubi ei ole vain allekirjoittanut laatutyöntekijän, joka voi lisätä kentän suorituskykyä, mutta tulee olemaan keskeinen Hyundai A-liigan markkinoinnissa “, Gallop sanoi.

“Se ei ole mikään salaisuus, että seurat ja FFA ovat olleet keskusteluja tämän konseptin ympärillä ja pelaajat, jotka saattavat täyttää kriteerit, mutta tämä muutos Bwin kilpailusääntöihin avaa kaikille klubeille mahdollisuuden nauttia yhtäläisistä mahdollisuuksista hyödyntää koko kausi vieraspelaaja. ”

read more: Bwin ofertas actuales de las casa de apuestas