Uuden-Seelannin rugby-pelaajat ja linja-autot testataan virkistyslääkkeiden käyttöön

Testijärjestelmä sovittiin keskiviikkona osana NZR: n ja Uuden-Seelannin rugby-pelaajien liiton välistä työehtosopimusta.Pelaajat on aikaisemmin testattu vain pelipäivinä, mutta sopimus merkitsee kaikkia pelaajia ja muita, jotka osallistuvat Uuden-Seelannin huippukilpailuihin, testattaessa satunnaisesti. Eleanor Ainge Roy Lue lisää

NZRPA: n toimitusjohtaja Rob Nichol sanoi, ettei edes rikoksentekijöille ole sovittu seuraamuksista, koska tarkoituksena oli tukea ja hoitoa. “Kyse ei ole pyyntiä ja rangaistuksia”, Nichol sanoi. ”Jos joku kamppailee tällä alueella, joko positiivisella testillä tai luovuttamalla käsiään tai muuten tietoa, joka herättää ongelman valolle, niin se koskee tukea ja kuntoutusta.

“ Ja jos olet henkilöitä, jotka ovat tässä tilanteessa ota tämä mahdollisuus saada asiat lajiteltavaksi, heille annetaan paljon tukea lajittelemiseksi. ”

All Blacks -valmentaja Steve Hansen uskoo, että Englanti voi menestyksekkäästi puolustaa kuuden kansakunnan otsikkoa ja murtaa Uuden-Seelannin huipputason ennätys 18-ottelun voittoputki. .

”Heillä on pelejä Italiaa vastaan ​​ja odotat, että he voittavat Italiaa ja odotan, että he voittavat Skotlannin, joten he ovat saaneet irlantilaisen pelin, ranskalaisen pelin ja walesin peli, Hansen sanoi. ”Ne ovat kovia, mutta tiedämme, että he pystyvät voittamaan ne.He menivät läpi viime vuonna voittamattomia, joten heidän on voitava ryöstää. ”

Englanti aloittaa kuuden kansakunnan otsikon puolustamisen Ranskaa vastaan ​​Twickenhamissa 4. helmikuuta ennen Walesin pelaamista (11. helmikuuta). Italia (26. helmikuuta), Skotlanti (11. maaliskuuta) ja Irlanti (18. maaliskuuta). Toinen peräkkäinen grand slam-voitto laajenisi voittoonsa 19 kansainväliseen.

Uusi-Seelanti Rugby on sopinut palkkansa noususta pelaajiltaan, mikä nostaa pelaajan maksujärjestelmää NZ $ 70m: lla (£ 40m) 120 miljoonasta dollarista (£ 68m) 190 miljoonaan dollariin (108 miljoonaa puntaa) seuraavien kolmen vuoden aikana. Uuden-Seelannin kapteeni, Kieran Read, tulee todennäköisesti olemaan ensimmäinen All Black, joka ansaitsee enemmän kuin 1 miljoonan dollarin (720 000 dollaria) palkkaa kohti.Viimeisimmät palkankorotukset heijastavat NZR: n päättäväisyyttä kilpailla eurooppalaisten tuottoisien tarjousten kanssa, joissa klubit kilpailevat All Black-allekirjoituksista. neljä tai viisi vuotta sitten, ja se tekee elämästä paljon helpompaa tällä tasolla. Mutta on vielä haasteita, ja yksi tai kaksi näistä pelaajista voi silti mennä, ”sanoi NZR: n sopimusten johtaja Chris Lendrum.