USWNT csillag Unibet készen áll Rio-ra, mint edző Jill Ellis a jövőre néz

Amikor 17 éves volt, mi volt a legnagyobb teljesítményed az életben?

Mallory Pugh számára a válasz elég egyszerűnek tűnik, miután az USA női válogatottjának indítója és gólvivője egy tiszta a hónapon belül a Rio-olimpián való átfutás. Nem csak azért, mert Pugh nagyon jó -, hanem ő is -, hanem azért, mert a válogatott program végül készen áll a rázkódásokra, miután felszabadította a beépített nyomást nyáron nyer egy női világbajnokságot.

A csapat veterán korsajáróinak előnyére tett szert, edző Jill Ellis elindított egy ifjúsági mozgalmat egy olyan csapatban, amely a legrégebbi átlagéletkor volt a nyári világbajnokságon. Természetesen az amerikaiak nyerték a trófeát, de Ellis már nem csupán a következő Unibet nagy versenyen való áttérésre összpontosít.Most pedig Ellis és az Egyesült Államok a 2019-es Női Világkupa és a továbbiak felé épít. Ehhez olyan új arcok jönnek, akik megpróbálják elkapni Ellis szemét, és kihasználják a lehetőséget, legjobb csapat a világon. De vajon bármelyikük túljutott-e az indulási vitába? És még tovább, új lánnyal rendelkező fejlesztő akadémia folytathatja a tehetség szállítószalagát? Impresszív Pughnak a Rio felé kell mennie. A kérdés, amit a szakértők ismételten megkérdeztek a hónap Concacaf selejtezői között az volt, hogy Pugh valóban olyan magabiztos volt, mint amikor megjelent, amikor játszott, vagy túl fiatal volt és tapasztalatlan, hogy jobban tudjon?Vasárnap, amikor 90 perccel Kanadával szemben játszott, és egy aranyérmet segített a kvalifikációs versenyen, biztos lehet abban, hogy elnyerte az elődjét: magabiztos, agresszív és ravasz.

A középiskolai vezető nemrégiben közelebb állt ahhoz, hogy a történelmet a főiskola kihagyásával professzionálisan játsszon az Egyesült Államokban, és a Portland Thorns megtegye a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy megszerezze. Később elkötelezte magát az UCLA mellett, de világossá vált, hogy a Thorns miért olyan lelkesen Unibet követte őt.Képessége, hogy megragadja az ellenfeleket, és megteremtse az esélyeit csapattársainak, sokkal finomabbnak tűnik, mint csupán 17 éves tapasztalata. (Ez a lépéscsökkentés és a Puerto Rico elleni támadás mint kivételes példa.) A középpálya Horanhez tartozik

Nehéz elképzelni az amerikai csapatot Heather O’Reilly nélkül. 17 éves kora óta tűnik, és még mindig 31 éves korában továbbra is az egyik legerősebb és legrugalmasabb játékos a játékos medencéjében. De amikor elhagyta a selejtezőt, ez volt a legbiztosabb jel, hogy Ellis készen áll fiatalabb és talán még technikai generációra fordulni. Ennek érdekében olyan játékosok, mint Lindsey Horan, Samantha Mewis és Stephanie McCaffrey lehetnek azok, akik megakadályozzák a visszatérést.Facebook Twitter Pinterest Kelley O’Hara és Lindsey Horan ünneplik Tobin Heath célját Kanadával szemben. Fotó: Thomas Shea / USA Today Sports

Míg a Mewis továbbra is úgy tűnik, hogy készen áll a késztermékről és McCaffrey leszállása helytelen, a 21 éves Horan erőteljes esetet hozott, hogy elhatározta, -Germain, hogy perceket szerezzen a nemzeti csapattal, a helyes. Bár Párizsban játszott, és valószínűleg ismét Portlandban lesz a következő nemzeti női labdarúgó-bajnokság szezonja, Ellis úgy tűnik, hogy Unibet megtalálta a helyettesítőt a nyugdíjas Lauren Holiday számára a központi középpályán.Horan kitűnő volt a darabokon, a labda elosztása kulcsfontosságú volt, és a technikai minőséget egyszemélyes megjelenítéssel egészíti ki a kvalifikáció során. Az állásfoglalások a teljes hátsó pozícióban maradnak.

Jaelene Hinkle-t kivették az NWSL, hogy játsszon az USA-ban, ami az elmúlt év hasonló időszakában vékony volt a hátsó hátán. Ellis arra utalt, hogy nagy előnye van Hinkle-ben, hogy balkezes maradt hátra – de ez nem feltétlenül elegendő. Hinkle, 22 éves, nem igazán állt ki a kvalifikációban, és alkalmanként kényelmetlenül nézte a játék sebességét és a támadó feladatokat, amelyek az Egyesült Államok számára teljes visszalépést jelentenek.

Kelley O’Hara, hogy helyreállítsa a helyét, legalábbis a baloldali hátsó Meghan Klingenberg mögött, és hátra Ali Krieger helyére.O’Hara a 2012-es olimpia minden percében bal hátul játszott, de sérüléssel, a coaching változásokkal és az új vér lassan elvesztette a helyét. Pozitív kvalifikációs kampány után ismét készen áll a ranglétra.De van lehetőség arra, hogy az Ellis hosszabb távra szóljon, ahol a 31 éves Krieger már régóta elindult, és a 27 éves O’Hara is bejuthat. a probléma az, hogy Ellis-nak nincs sok más megvizsgált teljes visszapillantási lehetősége, ha nem tetszik azoknak, amelyeknek van, és ez igazi kérdéseket vet fel Rio és azon túl. A Girls Akadémia folytatni kell az ifjúsági mozgalmat.

< p> Amíg Ellis a Franciaország 2019-es 2019-es Női Világkupa előtt gondolkodik, az USA Futball készen áll arra, hogy hozzáadja a támogatást, hogy túl is nézzen – és talán nem túl hamar.

mindig volt előnye a női fociban.Más országok elhanyagolták női programjaikat, míg az USA Futball fektetett erőforrásokat, és sok ország nem kedvelte a lányokat a futballozásban, miközben a sport az amerikai lányok legjobb részvételi sportjává nőtte ki magát. De a női játék egyre nagyobb kihívást jelent a navigációhoz, mivel több ország a világ minden táján megváltoztatja magatartását.

Más szavakkal, az Egyesült Államok legnagyobb veszélye a napok mögött áll, még akkor is, Kupa tavaly nyáron. Ezért az amerikai szövetség új programot indít a fiatalabb futballisták fejlesztése érdekében, akik a jövő világbajnokságainak sztárjai lesznek.

A fiúk oldalán eltöltött évtizedes erőfeszítés , A US Soccer bejelentette, hogy ezen a héten a következő ősszel elindít egy Girls ‘Development Academy Programot.A program három korosztályból álló klubokkal kezdődik 14-től 19-ig, és igyekszik egységesíteni a fiatalok futballistáinak képzését és útmutatását, ami hiányzik a női oldalakon. Facebook Twitter Pinterest Jaelene Hinkle, balra, és Carli Lloyd, középen: a legjobb a fiatal és a régi? Fotó: Jerome Miron / USA Today Sports

“Számomra nagyon egyszerű, és Jill Ellis számára nagyon egyszerű – öt évvel ezelőtt két teljes idejű alkalmazott volt a fiatalok nemzeti válogatottjában.” Heinrichs, az USA Futball technikai igazgatója a női oldalakon. “Most keresünk potenciálisan 10-15 új embert teljes munkaidőben felvenni, hogy javítsuk a női játékot.Nagy bónusz lesz a bajnokság futtatásához, ami ma nem létezik a játékban. ”

Az USA fociprojektjei akár 80 klubot is tudtak csatlakozni a programhoz, sok mind a NWSL és Major League Soccer kifejezett érdeklődést. Az Amerikai Futball már működik és pénzügyileg támogatja a NWSL-t, a legmagasabb hazai női pro bajnokságot.

Az akadémia bejelentése olyan időpontban jön, amikor az amerikai labdarúgás jogvitában áll a női válogatott játékosainak szakszervezetével , és az unió ügyvédje azzal vádolta az Egyesült Államok labdarúgóját, hogy a Guardian-nak adott interjú során a nők számára kettős mércét állított fel.De a lányok akadémiája már régóta működik, hiszen Heinrichs öt évvel ezelőtti beszélgetéseket folytatott, és bejelentette a múlt év végén pletykált programot.

Az amerikai nők Kanadában vitték a trófeát a NWSL posztkupa-világbajnokság sikere során megfigyelt lelkesedést lelkesedve – és felgyorsítja az akadémia időzítését, mondta Heinrichs.

“Amikor megnézzük ezeket az új erőforrásokat és az érdeklődőket a világbajnokság utáni pártokat, amelyek a lányok oldalán szeretnének befektetni és részt venni a ifjúsági válogatott programunkon, és ez könnyű döntés “- mondta egy újságíróknak tartott konferenciabeszélgetésen.

US Soccer úgy tűnik, egy kicsit lépkedik az Elite Clubs National League lábujjával, amely nem kap támogatást a szövetségtől, és az ország legfejlettebb bajnoksága a fiatal lányoknak.Az USA Futballja azonban követi a modellt, amelyet a fiúk oldalán állítottak és finomították. A fiúk programja Jurgen Klinsmann edző és technikai igazgatója szerint legalábbis előzetesen sikeres volt, és az ifjúsági világbajnokságok és a fiatalabb amerikaiak mérsékelten jobb eredményeket értek el. Az amerikai labdarúgás ifjúsági felderítése a múltban az erõs, leggyorsabb és legelõnyösebb szereplõk azonosítására összpontosított – az a fajta játékos, aki uralni tudott a nõi foci korábbi korszakában – az akadémiai kezdeményezés a technikai készségekre és taktikára összpontosít. Azok a játékosok, akiket nem támadnak meg a korosztályukban, nem fogják elállni és a csapatok ellenállni, hogy az edzők jól nézzenek ki, ahogy a múltban is történt.A 17 éves Pugh-ot nézve úgy tűnik, hogy ez egy olyan modell, amely minden bizonnyal működött.

A ” Nincs jobb példa, mint Mallory Pugh, “mondta Heinrichs. “Három évvel ezelőtt volt a 17 évesnél fiatalabb nemzeti csapatunkon, és megkerülte az Under 18 és Under 19 csapatainkat, és egyenesen az Under 20 csapatába ment, és az egyik legjobb játékos volt az U-20 csapatunkon. A “játék” a fejlesztés nagyon fontos része. “Ha az új lányok akadémiai rendszere egy kicsivel többet, például Pugh-ot szeretne előidézni, nehezen számíthat másnak, mint egy sikernek. De ez nem lesz ismert legalább egy másik világkupa vagy két.