US PRO Rugby League vaatii sitä, että se ei sulkeudu yhteen hallintoelimen kanssa

PRO Rugby, USA: n ammatillinen rugbyyhdistyskilpailu, joka valmistui ensimmäisen kaudensa jälkeen heinäkuussa ja työllisti kansainvälisiä, kuten Mils Muliaina, Mirco Bergamasco ja Pedrie Wannenburg, voitiin sulkea. Hän on rakentanut sen – tulevatko he? Doug Schoninger ja USA: n rugby-unelma Lue lisää

Tiistaina liigan omistaja Doug Schoninger sanoi Rugbyn tänään ilmoittamalle pelaajille lähettämässään kirjeessä, että sopimukset päättyvät, jos USA: n Rugbyn kanssa ei päästä sopimukseen. Amerikan urheilun hallintoelin.

Hän kuitenkin korosti, että hänen hankkeensa ei sulkeudu.PRO Rugbyn sosiaalisen median tileille lähetetyt lausunnot sanoivat, että se suunnitteli tulevaa kilpailua ja lainasi Mark Twainille osoitettua riviä, sanomalla: ”Kuolemamme raportit ovat liioiteltuja.” : ”Meillä on ollut vakavia ongelmia yhteistyössä Yhdysvaltojen rugbyn kanssa tehdyn yhteistyön ja sen täytäntöönpanon kanssa.

“ Olemme yrittäneet aktiivisesti ratkaista ongelmamme USA: n Rugbyn kanssa jo yli neljä kuukautta ja valitettavasti näyttää siltä, ​​että USA: n Rugby ei noudata meille tekemiäsi sitoumuksia. ”

Hän lisäsi:” Me toivomme, mutta ilman vakuutuksia, että voimme ratkaista kaikki ongelmat USA: n Rugbyn kanssa ennen loppua Tämä määräaika on 30 päivää, Rugby Today ilmoitti, että liigan vuosi päättyy maaliskuun puolivälissä, pelaajat menettävät kahden kuukauden palkkauksen.Schoninger kirjoitti, että 15. joulukuuta maksettava palkkio oli viivästynyt, mutta se maksetaan tällä viikolla.

Hallitus ilmoitti lausunnossaan seuraavaa: ”USA Rugby kiistää ehdottomasti kaikki väitteet, joita PRO Rugby väitti tiistaina 20. joulukuuta ja on surullinen kuulla kaikkien voimassa olevien urheilijoiden allekirjoittamien sopimusten purkamisesta, jotka ovat täyttäneet leikkivoitonsa kaudelle 1 ja jotka on tarkoitus maksaa 12 kuukauden sopimusten keston aikana.

Schoninger tapasi viime viikolla USA: n rugby-toimitusjohtajan Dan Paynen New Yorkissa.Käsiteltävistä kysymyksistä ilmoitettiin sisältävän PRO Rugby -rangaistussopimuksen; Celticin ja Italian Pro12-kilpailun kiinnostus käyttää franchising-yrityksiä Pohjois-Amerikassa; Schoninger ilmoitti siirtävänsä Schoningerin rahoittamansa Etelä-Afrikan Super Rugby -joukkueen.

Schoninger pääsi seuraamussopimukseensa USA: n Rugby-toimitusjohtajan Nigel Melvillen kanssa vuoteen 2015 asti.Sen yksinoikeus tai muuten on riitautettu.

Syyskuussa Schoninger reagoi voimakkaasti Pro12: ta koskeviin raportteihin ja kertoi Guardianille, että he olivat “häiritseviä, joita en tarvitse”.

Hän lisäsi: “Valitettavasti minun täytyy tehdä, jos [Pro12-suunnitelma] jatkuu on, että minun on oltava parempi versio, ei parempi versio minusta…Me kaikki tiedämme, miten saada hyvä rugby-kilpailu tässä maailmassa. Vedät ulos suuren valintakirjan.Ja se on helppoa. ”

Vastauksena USA: n toimitusjohtaja Payne ilmaisi tukensa PRO Rugbylle, mutta ei hylännyt ulkomailta kiinnostusta, sanoen:” Kaikkien ulkopuolisten kilpailujen olisi vastattava kehitettävää strategiaa ja suunnitelmaa se keskittyy pelin kasvattamiseen rajojemme rajoissa. ”

Schoningerin kiinnostusta Etelä-Afrikkaan, SA Rugby, Etelä-Afrikan hallintoelin, kertoi tiedotusvälineille, että USA Rugby oli antanut sille selkeän merkinnän ei tue siirtoa.PRO Rugby (@ProRugbyUSA) @Rugby_Today @MartinPengelly Sorry RT. Emme ole alhaalla tai ulos. Vastaamme @USARugbyn toimiin. Pysy kuulolla haudan tanssijilla.December 20, 2016

Tiistaina Schoninger vastasi kilpailun kuolemantapauksista epäoikeudenmukaisesti.PRO Rugby Twitter -tili julkaisi sarjan emotionaalisia tweettejä, jotka alkavat sanomalla: ”Emme ole emme alas eikä ulos. Vastaamme USA: n Rugbyn toimintaan. Pysy kuulolla haudan tanssijoita. ”Yhdysvaltain liitto äänestää PRO Rugby-liigan tukemista ulkomaisten etujen valossa Lue lisää

Myöhemmät tweetit sisälsivät väitteen, jonka mukaan” tässä vaiheessa @USARugby voisi käyttää joitakin @realDonaldTrump [: n] voi tehdä asenteen ”. Facebookiin lähetetyt lausunnot sanoivat, että liigan on tarkoitus jatkaa, ja Twainin kuvan yli: “Koska kaikki näyttävät ilmoittavan kuolemastamme, tuntuu, että on tarpeen kommentoida, että:” Kuolemamme raportit ovat liioiteltuja. “

PRO Rugbyn ensimmäinen kausi kiistettiin viidellä joukkueella ja voitti Denver Stampede. Viime viikolla ilmoitettiin, että San Franciscon joukkue lakkautetaan.Muut tiistai-uutisten tiimit ovat Ohio Aviators, Sacramento Express ja San Diego Breakers.

Laajentuminen Chicagoon, New Yorkiin ja Bostoniin on esitetty. yritettiin perustaa joukkueita Kanadassa. Kilpailun rugbyn johtaja Stephen Lewis lähti lokakuussa ja sitä ei ole vielä korvattu.

Schoninger kertoi Kanadan sanomalehtiä: ”Uskon yhä vahvemmin kuin koskaan, että rugby voi olla valtava urheilu Pohjois-Amerikassa ja aion jatkaa intohimoisesti pelin kasvua, joka hyödyttää faneja, pelaajia ja valmentajia.

“Pelit, jotka ovat estäneet pelin kasvun vuosien ajan Yhdysvalloissa, ovat samoja, joita navigoin nyt läpi. ”