Unibet a célpont után a büntetőbe esik, amikor a Real Madrid megvert Sevilla ellen

A győzelem marginálisan hízelgett Real, mert Sevilla esélyei voltak. A Kévin Gameiro az első félidőben 1-0-ra esett a büntetésük, és a második félidőben a játékosok Unibet rosszul kizárták a kiegyenlítő gólt, miután Ronaldo elszalasztotta a helyszínt. Gary Neville Angliában szerepet játszik a legutóbbi Valencia selejtezés Tovább…

Madrid maradt a harmadik helyen az unibet online sport fogadás asztalnál, 10 pontot a vezetők Barcelona előtt, akikkel a Camp Nou következő bajnoki mérkőzése során április 2-án szembesülnek, míg Sevilla hatodik helyen állt.

Sevilla világosan kezdett és két kísérletet tett az Unibet első öt percben, de Madrid a vezető szerepet választotta.Gareth Bale a jobb oldali meccs után Karim Benzema volt a büntetőhely közelében, és a francia csatár félig rúgott a netre. Real folytatta a sajtót, és egy Bale lövést bekapcsolt a hozzászólás Sergio Rico által. Egy perccel később a walesi nemzetközi rögtön átrúgta a Ronaldo fejlécét a netbe, de nem helyezték el helyesen.

Rico még két ragyogó megmentést tett, először megtagadta Benzemát, majd Ronaldo-t, de egy pillanattal később Sevilla már szintre kerültek.Raphaël Varane-t megfigyelték Adil Rami pólóját, miközben megpróbálták megvédeni egy darabot, de a kapott Unibet büntetésből Keylor Navas megdöntötte Gameiro rúgását, a harmadik büntetést a kampánytól. Ronaldo is kimaradt a a második félidőben José Antonio Reyes-t büntetik a Luka Modric-nak, de a portugálok lőttek.

Bale egy sarokba indult, de egy perccel később Sevilla nézett büntette Madridot a pazarlás miatt, amikor Gameiro hosszú labdával lenyúlt és Navas elé lőtt, de a francia játékos tévesen elutasította a helyét. Ronaldo így ütötte, és a távoli oszlopra érkezett, mielőtt Bale befordult Benzema átszúrt át a hat udvaron belül.Jese befejezte a pontozást, mivel a sérülési idő Unibet közeledett, és a James Rodríguez helyettesítőjével befejezte az egy-kettőt.

more: unibet fogadások az interneten