Teplice – Příbram 1: 1, suora kaksintaistelu vieraat viidesosa

paksuus kotiin maalivahti GRIGAR lopussa alkupuoliskolla Matějů rangaistaan, kun taas Teplice vaihdon jälkeen puolin työnnetään, onnistui tasoittamaan ansiosta Potočného ja kahdesti tolppaan.

“Tuloksen osalta olen pettynyt. Meillä on ollut yksilöllinen virhe epäedullisessa asemassa. Kaikki on todellista, mutta mielestäni Příbram on jo katsonut sitä “, sanoi Peter Rada. Pidämme erittäin imartelevaa paikka, meille se on ärsyke jatkotyöskentelyn “, hän sanoi hänen kilpailijansa Paul Huge.

suora kaksintaistelu viidenneksi Teplice alkanut paremmin. Vain viisi minuuttia päästä päähän Vachoušek maalivahti Kelemen pallo meni Krob dorazel rinnalla.

Pribram veto pilvinen lohko ja nopea taukoja, jolloin hänen koko työtä.Pitkään hän ei päässyt mahdollisuuksiin, mutta alkupuoliskolla hän alkoi uhata. Vuonna 35. minuutti, kun penetraatio hän ampui yli maalin Suchan ja kymmenen minuuttia myöhemmin hän johti vieraille.

Hän auttoi heitä uhkaava vika kotiin. Matějů ryöstettiin reunalla alueelta maalivahti GRIGAR keskityksen suoraan puolelta läpäissyt pitkin linjaa ennen maalin valumaan Lüftner sai pallon verkkoon.

Teplice Mutta tauon jälkeen, ravisteli. 49 tunnin kuluttua Hora lähti napakalle ja lähti liikkeelle vielä kaksi minuuttia. Balázsin keskusta siirtyi pienen kalkin akrobatiikan nurkkaan Krob ja Potočný pääsi pallon kohti lähtevää Kelemenia maalintekoon.Erittäin hilpeä Teplice vartin päättyi kahden Pankkiirit Balázs – ensimmäinen otsikkona tiiviisti ulkopuolella, sitten osui tolppaan.

“Varsinkin ensimmäisellä puoliskolla meillä oli pelin kurissa, työnsi meitä Teplice ja johtopäätös oli varsin hektinen. Kotipeli avasi paljon. Teplice on vertaansa vailla oleva laatu, joskus sitä on vaikea vastustaa. Paljon painetaan eteenpäin uudelleennumeroinnista Tšekin liigan epätavallisen. Mutta veto on oikeudenmukainen “, kommentoi Tobias.

Pribram sitten näkyvästi kiristetään ja se voisi tylppä hyökkäystä kotiin. Teplice se siitä usein vihainen erotuomari – todennäköisimmin 70. minuutti, kun Matějů rangaistusalueella oli taistella Potočným aiheuttaa sekaannusta nepískala.Toistuva laukaus osoitti, että hyökkääjä ilmeisesti voitti.

Päätelmä oli erittäin vauhdikas. Jopa Pribram-piste ei ollut tarpeeksi, ja se aikoi murtautua suuriin pelaajia. Viimeisen kymmenen minuutin oli kaksi hyvät mahdollisuudet, mutta Pilík ja Bednar menestymään.

“pelaajat eivät voi toisen puoli moite, mutta se ei ole ensimmäinen. Ainoastaan ​​kerätty tavoite oli hyödytön, “neuvosto pahoitteli.