Tecl a sérülés után sérült meg a szezonban, mint a karrierje során

A szláv támadó Stanislav Tecl leginkább izgatott karrierje a következő szezonban. A 28 éves a hosszú szünet és térdműtét után visszatér a gyepre, amely a tavalyi utolsó fordulóban három perc kivételével nem játszott kilenc hónapos versenyt.

“Azt hiszem, én vagyok a legmelegebb. A srácok még nem Bet365 üdvözlő bónusz szereztek jó pihenést a tavalyi szezon után, mert a dátum és a rövid szünet nem tette nagy részét. Nagyon sokat várok, talán a legtöbbet a karrieremben. képzés, boldog vagyok, ”mondta Tecl újságíróknak.

A nyári képzés bevezetésével összehasonlítva sokkal jobban érzi magát. “Szörnyű hő volt az első játékban, minden ott volt, és mi voltunk egy olyan koncentráció után, ami brutális volt. Minden, ami tíz nap alatt volt, minden öt nap alatt eltűnt. A készítmény rövid és nagyon intenzív volt. vissza fogunk térni a mezőn – mondta Tecl.

Meglepődve látta, hogy szinte megkönnyebbülés nélkül kezeli az egész készítményt. „Egy nap kicsit megduzzadt a térdem. De különben megkönnyebbülés nélkül mindent megtanultam. Örülök, hogy nem is vártam el, hogy elmeneküljek, mint a srácok. – felelte Tecl.

“Készen állok, de természetesen tudom, hogy nem sokáig játszottam. Egy darabig tartok, hogy 100 százalékig elérhessem” – tette hozzá a Bet365 befizetési bónusz csatár öt nemzeti dobogóval.

Nyilvánvaló neki, hogy eltarthat egy ideig, hogy nyerjen egy helyet a bázis felállásban. “Ez kemény lesz. Az előkészítés nagyon rövid volt, az idő nem mindig volt szokva. De mindig nehéz itt a Slavia-nál. Másrészt, sok esélye van számunkra,” mondta Tecl. .