Raheem Sterling Pep Guardiola befolyása alatt sportfogadás válaszolt kritikusaira

A Sterling volt a £ 49m-os vásárlás a Liverpool-tól, akinek a szkeptikusai úgy vélték, hogy túlértékeltek és nem elég jó a város és Anglia számára. Vizsgálja meg a statisztikákat, és a 11-es gólt, amelyet a Citynek – plusz egyet Angliának – szereztek, alig tudtak visszatérni egy olyan játékosnak, aki még csak 20 éves volt, és a legjobb megjelenése a Bajnokok Ligája emelkedett színpadán érkezett. >

Kedden este Borussia Mönchengladbach az Etihad Stadionban található a nyitócsoport mérkőzésen. A város egy évvel ezelőtt ugyanebben a fázisban találkozott a németekkel, és a megfelelő szerelvényben Sterling kétszer egy olyan kijelzőn szerezte meg, amelyet az internetes sportfogadás egyik „legjobb éjszakája a futballban”.Ezt követte Sterling, aki a stand-out ember volt, amikor a City tore Sevillát szétválasztotta a Ramón Sánchez Pizjuánon, és az első európai kupa célját egy ragyogó támadó menace kínálatával regisztrálta.Guardiola szerint a Manchester Citynek javítania kell a Bajnokok Ligájához. / p>

Sterling utalások arra a novemberi estere, amikor arra utalnak, hogy tévedt. „Az elmúlt évben rengeteg kritikát kaptam, ami szerintem kicsit igazságtalan volt” – mondja. „Néhány játék volt ott, ahol a bajnokok bajnokságába kerültem, ahol soha nem szereztem. A legjobb pontozási szezonom 11-esével egyenlő volt, de minden évben javítani kell ezeket a statisztikákat.Ez egy hatalmas tanulási lépés volt számomra. ”

Ez a kampány segített, két célt, két büntetés megnyerését – Sunderland és Steaua Bukarest ellen – és a védők folyamatos kihallgatását. Ő is megnyerte a Premier League játékosot a hónap elismeréséért.

A Sterling azonban egyértelmű, hogy az új bizalom nem az oka. – Nem mondanám, hogy nagy szerepet játszik. Mindig jobb, ha jó futáson van, és magabiztosnak kell lennie ”- mondja. „Ugyanakkor, amikor egy kicsit tisztességtelen kritikát hallasz, néha egy kicsit leesik.Ha látni szeretné, hogy az emberek nem ismerik fel és nem látják, hogy hajlandóak keményen dolgozni, és a legjobb az országa és klubja számára, néha kissé frusztráló. ”

Miután megkapta a visszaélést, A nyár Euro 2016 megnyitójában, Angliában az 1-1-es húzáshoz való hozzájárulás, Sterling márkajelzéssel jelezte magát a Hated One-nak az Instagram-fiókjában. Most figyelmen kívül hagyja a szociális médiát. – Igen, elfelejtettem, hogy egyszerűen focizál, és nem hallgat meg, nem olvass el ilyesmit – mondta Sterling. „Előtt sétálsz, és megnézed az alkalmazást a telefonodon, csak lelkesedve, és látod a nevedet, és valószínűleg egy kicsit olvasott. De most már nem figyelek rá.Én egyszerűen egyedül hagyom. ”

Guardiola a Wembley fiú hosszú távú csodálója volt, és az edző gondoskodott róla, hogy ezt a telefont telefonon hívta meg.

“ Pep jön egy hatalmas segítség, és ahhoz, hogy telefonáljon nekem, mielőtt még találkoztam vele, egy hatalmas fellendülés volt ”- mondja a 21 éves. – Azt mondta, hogy mindig szerette a labdarúgásomat, és figyelte, hogy Liverpoolban úgy hallom, hogy olyan dolgokat hallok, amik engem elhagytak, és úgy gondolom, hogy alapvetően erősebbek és keményebbek lesznek, mint valaha.

egyszerűen azt mondta: „Vissza kell mennem a szezonra, keményen dolgozom és megmutatom a vezetőt, aki hajlandó harcolni egy helyért a Bet365 mobil sportfogadás csapatban”. Pontosan ezt tervezem a szezonon keresztül.Néhány játékos most visszajut, így még nehezebb lesz, de hajlandó vagyok harcolni.

„Csak egyszerűvé teszi, és elmondja, hogy mi van, pontosan elmondja, mit akar téged a pályán, és azt mondja, hogy a többiek magadra állnak. Tehát nincs sokkal jobb érzés, mint egy, a menedzser számára, hogy a játék úgy tűnik, olyan egyszerű. Segítő kéz, sok bátorítást ad neked, és mint fiatal játékos, aki mindig fejlődik és tanul, hogy valaki, aki ezt a legmagasabb szinten tette, igazi bónusz. ”Facebook Twitter Pinterest Guardiola: Manchester City javulnia kell a Bajnokok Ligájában.

A Mönchengladbach ellen játszott előadás után Sterling beszélt arról, hogy szeretné elérni Lionel Messi szintjét. Ehhez következetes egyezéses győztesnek kell lennie, és több gólt kell mérnie.Most minden évszakban 15 vagy annál többet céloz. Azt mondja: „Ez egy reális cél, ha őszinte vagyok. Ha szeretnél lenni a klubban, azok azok a számok, amiket meg kell nézned. Ezeket a számokat szeretném megnézni. ”

A Guardiola zavarba ejtette a Leroy Sanét. A szombati 2-1-es derby második félidőben a 20 éves lenyűgöző volt az Old Traffordban. Ez volt az előretekintés a sérülés után, és Sterling megérti, hogy a Sané riválisa a kezdőhelynek. – Leroy nagyon kedves srác, de ugyanabban az időben játszunk.Remélhetőleg egyszerre lehetünk a pályán, ”mondja. – De ez nem csak én vagyok, ott van Nolito is, szóval ez a legjobb dolog – hogy annyi játékos legyen a helyzetben.

Sterling játszik – és hangzik – olyan, mint egy futballista, aki felkészült kihívás, hogy a város egyik legfontosabb embere legyen.