Pardubický kouč toivoo: Haluaisin ensimmäistä kertaa myydä Dašická

Se on neljännesfinaali, jossa kotimainen ympäristö voi olla keskeinen rooli. Ehkä ei ottelu pardubická Beksa tällä kaudella eikä erilaisiin peleihin omasta ja ulkomaisten tuomioistuinten niin Opavou; vaikka edessä fanit ovat tehneet erinomaisesti ja voitti noin kaksikymmentä kahdeksan (!) ja kuusitoista pistettä ulkopuolella lunastaa kaksi raskasta Direkt.

“Kotona Opava onnistui molemmissa tapauksissa merkittävästi voittaa, kun toimimme hyvin puolustava vaihe. Hyökkäys olemme saaneet niin yksinkertaista tehtävissä sisustus, joten onnistuimme trojkového ammunta takaapäin kaari “hän muistutti valmentaja Dusan Bohunický Pardubice ja jatkoi:” Sleesian toimme kaksi lahjoja.Näissä kaksintaistelut valitsi kaksi eri tekijää: yhden, saamme noin 11 kolmosta ensimmäisen puoli, toinen Päinvastoin, myönsi liian monia helppoja koreja sisätilasta. Vuonna puolivälierissä sarjassa, meidän on rakennettava mitä me koristeltu kotiin, se on tehokas poistamaan leikkiä Opava sekä ratsiat ja trojkového Arc. ”

Se ei tule olemaan helppo tehtävä -mimo vain toinen liittyy” pyyhkiä “esittäviä nopea kohta vartija Sirin ja hänen kumppaninsa Kleck, joka viime machi Opava teki roskakoriin Beks yhteensä 36 pistettä.Haastava myös vartija pari Opava kääntyy Blažek – Gniadek.

Silesians ovat ennen sarjan alkua Ehkä jopa vaikutuksen alaisena viime vuoden taistelu pronssia, on voittanut yli Beks – aivan luottamusta.

” Silloinkin kun menemme pudotuspeleihin alkaen viidenneksi, uskon, että se menee ohi ja soitamme välierissä viime vuoden tapaan “hän sanoi seuran verkkosivuilla BK Opava valmentaja Petr Czudek.

Bohunicen” kommando”, ei kuitenkaan ole syytä vastustaja -Onko huoli puolivälierissä kannustetaan asettamaan jalka viisi voittoa peräkkäin lopussa pohjaosan ja onnistuneen takaluukku grilli puolue faneja. “Pelaajat odottavat play-off.Uskon vakaasti, että laatu peli ja mitä me koristeltu viime aikoina olemme siirtyvät puolivälierissä kanssa Opava “, sanoi valmentaja Beks.

aulaan Dašická hänen mukaansa olivat nyt vähitellen tottua. Koripallon pelaajat saivat tuntea olonsa mukavaksi silloin, kun he käyttivät Dukealla. “THE Dašická fanit tuntevat välittömästi yhteydessä ryhmään,” myönsi Bohunický.

“Tietenkin me ole aivan tottua saliin, mutta jokainen harjoitus mielestäni pelaajat ovat paljon paremmin kuin ennen. Odotan myös pudotuspeleissä, sillä edellisissä kolmessa ottelussa yleisön kapasiteetti ei ollut täysin täytetty. Uskon vakaasti, että pelaajat ovat kertoneet lopullisesta suorituskyvystään ja tuloksistaan ​​maksimaaliseen tukeen.Haluaisin ensimmäistä kertaa myydä Dašická perjantaina, hän lisäsi.