Outdone omien pesula naisten

Tarina viittaa siihen, että Marcus Garvey, siviilioikeudellinen aktivisti, katsoi hänen ennenaikaista ahdistuneisuuttaan niin järkyttyneenä, että hän välittömästi sekoitteli tämän kuolevaisen kelan todelliseksi. Se on varmasti sellainen asia, joka saattaa ainakin tuoda esiin eksistentiaalisen kriisin, joten The Fiver on viettänyt paljon tänään pelossa Manchester Cityn – reilun poliisin, Uefan, puolesta – John Stonesin heräämisen jälkeen nimi, joka jätetään suureksi osaksi Big Cupin joukkueensa luetteloa.Kyllä, Stonesin tontti taivaansinisten keskipalkkien keskellä oli hyödyllistä merkitä tuntikausia ennen kuin kaupunki tai Everton voisivat sekoittaa itseään ja maailman toiseksi kallein puolustaja – £ 47.5m! – näytti olevan epäterveessä terveyteen, jos hänen innoissaan uusi-allekirjoittavat kuvat olivat mitä tahansa mennä, heiluttivat Manchesterin säähän ja olivat läpäisemättömiä nähdessään hänen elämänsä välähdyttävän hänen silmänsä kautta Uefan verkkosivustolla.

Ehkä siellä ovat ne, jotka katsovat tiistai-aamun julkaisua jännittävänä siirtymänä Uefasta, mikä osoittaa, että perinteiset tiedotusvälineet eivät tarvitse olla suurimpien tarinoiden läpikäynti. Oletettavasti sen mediaryhmä kattaa kiviä, jotka puhuvat Genevenjärvellä vihamielisesti, kiroilemalla itseään siitä, ettei se tiedä, että Dab-yliopistolla on uusi varakansleri.Kaupunki on ehkä valinnut yön suljettuun silmään, mutta kaupunkien rajat ylittävät kilpailijansa olivat tunkeutuneet kofeiiniin, hälyttävään ja chirpyyn siinä huimaavassa, hyperaktiivisessa lapsessa, jonka useimmat klubivälineet hyväksyivät näinä päivinä. omat pyykkijononsa paraati uuden allekirjoituksensa – £ 93.2m! – insomniacsille lyhyiden videoiden leviämisen kautta, joista yksi jopa laski itsensä tarjoamaan lyhimmän katseen todelliseen jalkapalloon. Stormzy ja pyykinaiset naiset: siirtoilmoitusten uusi kasvot Lue lisää

Tämä virheen virhe korjattiin “elämäpäivänä” -filmeillä, joka esitettiin tiistaina lounasaikaan, ja joka alkoi Paul Pogban ollessa avattu yksityisellä suihkulla ja innostunut Carringtoniin kirkkaassa punaisessa Chevroletissä – koska kannattajien odotetaan tukevan hemmottelevasti tällaista asiaa – ja lakkautettiin sen jälkeen, kun nyrkkeily- ja myynninedistämistulokset ovat karkeita.Ei ole olemassa sellaista asiaa, jos olet Manchester United, pidätte jauheesi kuivana; Pogbaa on vaikea nähdä Vanhassa Traffordissa, mutta yhtä vaikea havaita tarkalleen, kuinka merkityksellistä on se, jos hän pääsee pelaamaan huonosti.

Kuitenkin me emme hämmästy uutisia, todellisia tai valmistettuja että Pogban ja Stonesin siirto-sagat ovat antaneet meille kesän, jossa on muuten täynnä villiä, tuskin uskottavaa sanomaa, jotka muuttavat aivan sitä maisemaa, jossa asumme.Se sanoo jotain tähän ikään, kun molemmat tarjoukset lopulta vahvistettiin, kuten vanhat, rakastetut käsineet; eräässä mielessä kumpikaan pelaaja ei ole koskaan tuntenut enemmän läsnäoloa, mutta toisessa, koska se on epäonnistunut obit, meiltä puuttuu nyt, että he ovat menneet. PÄIVÄN PÄIVÄ

”Ruoho oli liian pitkä ”- Maidenhead Unitedin maskotti, Yorkie the Magpie, saa hänen tekosyynsä sen jälkeen, kun sorkka on pudonnut, jolloin hän pääsi menemään ja menettää päänsä ja Woking FC: n Kingfield The Kat voitti maskotin kisan Windsorin kilparadalla. / p>

“Re: kohtaamiset jalkapalloilijoiden kanssa julkisilla kulkuneuvoilla (eilisen viikon kirjaimet).Yksi hieno aamu muutama vuosi sitten sain junan Oxfordista Lontooseen, ja kun olin onnitellut itseäni siitä, että halusin halutun ikkunapaikan pöydällä, johon voisin levätä takeaway-kahviani, löysin itseni istumaan entisen Arsenalin tähden kanssa. ja toistuva terrori Ruud van Nistelrooy’n painajaisissa, Martin Keown. Vaihdoimme joitakin sanoja siitä, kuinka virkistävä se oli löytää paikka tässä tungosta linjasta, ja miten se oli täysin syytä odottaa ensimmäisen aamun huippu-junaa, kun hinnat todella nousivat alas. Keown oli varsin innostunut viimeksi mainitusta aiheesta.Toivottavasti huippu-säästöt auttavat häntä maksamaan tästä verolaskusta ”- Hayley Wood.

” Eräänä iltana Arsenalin menettämisen jälkeen Nasty Leedsille, lopetin mahdollisuuden voittaa liigan (uudelleen), matkasin samalle lennolle Luxemburgiin Emmanuel Petitin kanssa (oletan, että hän vieraili rahassaan). Fanina en ollut paras tyytyväinen esitykseen, mutta pyysin silti autogrammia poikaani. Hän antoi hämmentävän sen. Paluumatkalla olimme molemmat linjassa lähtöselvityksessä; lento oli liian varattu ja he törmäsivät hänet liiketoiminnasta talouteen. Voi, miten nauroin yritykseni toimipaikasta ”- Robin Kent.

” Jon Clarke (eilinen Fiver-kirjaimet) on huolissaan hänen ”kadun luotonsa” tuhoutumisesta ottamalla vastaan ​​salaisen elokuvan, jossa oli Dirty Dancing.Jon, vihaa olla se, joka rikkoo sen teille, mutta mikä tahansa katuosa, jonka olet saattanut käydä oikeassa ikkunassa, kun otit lukemaan The Fiverin – Ben Graham.

“Ajattelin, että Ehkä The Fiverillä pitäisi olla satunnaisia ​​vierailevia toimittajia, jotta he voivat pistää huumoria (sinun täytyy ehkä katsoa sitä ylöspäin) sarakkeeseen. Haluaisin, että annatte mahdollisuuden hyvälle folkille FA: n neuvostossa, joka loi todellisen naurun-out-äänekkään hetkensä nimittämällä Katrien Meiren, Charltonin onnettomuusherkän puvun, elokuun elokuunsa – Robert Darby. p>

”Napsautin tietenkin linkkiä eilisen viimeisimmässä rivissä tarkistamatta mediatiedostoa. Mielestäni se meni hyvin konferenssipuhelulle ”- Philip Jones.

• Lähetä kirjeet osoitteeseen.boss@theguardian.com.Ja jos et ole mitään parempaa, voit myös piipittää The Fiverin. Tänään voittanut pitkäaikainen lukija Alan Gernonin uusi kirja, eläkkeellä: mitä tapahtuu jalkapalloilijoille Kun peli on, on… Robin Kent. Meillä on enemmän annettavaa, jotta saisimme kirjoittamisen. JONIN GUARDIAN SOULMATES

On todennäköistä, että jos luet tätä teetä oikea-aikaisesti jalkapallosähköpostia, olet lähes varmasti yksi. Mutta älä pelkää – jos haluat löytää toveruutta tai rakkautta, kirjaudu tänne katsomaan profiilia sellaisesta erudiitista, seurallisesta ja ystävällisestä kansasta, joka ei koskaan tavallisesti uneksisi mennä kanssasi.Ja älä unohda, se ei ole hylkääminen, joka tappaa sinut, se on toivoa. LIIKET JA RYHMÄT

Veronmaksajien FC tuntuu flushilta ja ovat lähettäneet £ 20.5m etelään Walesiin vastineeksi Swansean André Ayewista. ”Olen erittäin ylpeä ja iloinen voidessani olla tässä upeassa klubissa”, hän huusi. Tästä noin 15 miljoonaa puntaa on nyt tiellä Espanjan pääkaupunkiin, jossa Atlético pakkaa Borja Bastónin suureksi paketiksi Liberty Stadiumille. Facebook Twitter Pinterest Absoluuttinen oppikirja thumbs-up lääketieteen Ayew. Valokuva: Arfa Griffiths / West Ham United Getty Imagesin kautta

Frank de Boer on Internazionalen uusi valmentaja. ”Puhumme samaa kieltä – itse, presidentti ja johtoryhmä.Haluamme voittaa ”, hän parpedoi.

Norwich ja Norn Iron 1-0 hyökkääjä Kyle Lafferty on laskenut 23 000 punnan sakon sen jälkeen, kun hän on hyväksynyt FA: n vedonlyöntisääntöjen rikkomisen veloituksen. ehkä menettänyt ihmisen dynamon, joka on N’Golo Kanté, mutta yllätyspaketti-mestarit voivat silti olla voima tällä kaudella, maalivahti Kasper Schmeichel. “Meillä on paljon vauhtia, ja voit nähdä vaihtoehdot, jotka olemme tulleet ulos penkistä”, hän roared.

Kansanäänestyksen tulos uhkaa lisätä suvaitsemattomuutta jalkapallokenttien ulkopuolella, ja klubien on tehtävä enemmän Edistää yhteisön yhteenkuuluvuutta, kertoo Kick it Outin puheenjohtaja Lord Ouseley. ”Ruohonjuuritason pelaajilla ei ole valittaa, koska he eivät usko mitään tapahtuvan”, hän sanoi.

Nigeriassa on nimitetty Gernot Rohr uuteen tekniseen neuvonantajaansa. “Hän oli erittäin myönteinen, osoitti suurta kiinnostusta työhön, on valmis ja halukas elämään Nigeriassa ja heiluttivat valiokuntaa rauhallisuudellaan, hyvällä osaamisellaan Afrikan maastosta, keskittymisestä ja kypsyydestä”. PIP Guardiola on täällä ja hän on tuonut veneen kengät: David Squires on palannut, vauva, ja odottaa Premier League -kautta.Facebook Twitter Pinterest Täällä voit mennä. Kuva: David Squires for Guardianille

Neljän vuoden takaisesta yhden 93,2 miljoonan punnan arvosta pelannut pelaaja ei takaa Manchester Unitedin menestystä kentällä, mutta se osoittaa, että he ovat edelleen mielenkiintoinen näkymä pois, kirjoittaa Paul Doyle.

Mitä tapahtuu, kun johtaja, joka on oletusarvoisesti 4-2-3-1, roiskuu ulos pelaajaan, joka saavuttaa neliöjuuren 4-2-3-1: ssä?4-3-3 ehdottaa Michael Coxia, joka on taktinen Pogban suurella liikkeellä.

Jos sinulla on tarpeeksi sanoja, tässä on maailman kymmenen kalleinta jalkapalloilijaa – kuvissa.

Brasilian kamppailevat tähdet voitaisiin asettaa täyttämään erityisen houkutteleva ympyrä kotiolympialaisissaan, kirjoittaa Barney Ronay.

Lisää Premier League-esikatseluista: Jacob Steinberg pohtii tämä voi olla kausi Southamptonin kyky hajota ja uudistaa lopulta epäonnistuu, kun taas Paul Doyle huokuu kaikkeen Stoke Cityyn.Nick Amesilla on viimeisimmän jalkapallon arvaamattomasta Rumor Millistä.

Ja jos se on sinun juttusi… voit seurata Big-sivustoa Big Social FaceSpacessa. JA INSTACHAT, TOO! Sano IT AIN’T 30