Mutta toistaiseksi ihmiset työskentelevät linjalla

Toinen lisä offside-tulkinnalle otti huomioon pelaajien koulutuksen puutteen, nimittäin yksittäisten toverien tavan lähteä ilman hyvästit. Oletko kyllästynyt esimerkiksi hyökkääjän puolustajan jahduttamisesta, sain kaikki hälytyksen, hän sylkäsi nurmikolla ja meni ulos portista, hyvin, on tyttöystävä soittaa, säätää mielialaa tai vain makaamaan nurmikolla … Jokainen pelaaja, joka on jättänyt kentän mistä tahansa syystä ilman erotuomarin lupaa, on edelleen virallisesti kentällä, eli se on sivuraja, joka on rakennettu siihen. ”

Ja nyt niistä, jotka rakentavat tämän linjan. No, kuka – tämä on ymmärrettävää: rivimies. Mies, jolla on lippu linjalla. Mutta miten?
Yksi silmä, sano – vasen – rivimies on velvollinen kiinnittämään pallon siirtymisajan hyökkäyksen suuntaan. Ja siirto voi kulkea mistä tahansa, mukaan lukien – puolustajan puolella olevilta puolustajilta, hyökkääjiltä, ​​joilta on jo jonkun toisen tavoite. Niinpä – tuomarin vasemman silmän tulisi kääntyä karjaan. Risteilijän täytyy itse liikkua ja melko nopeasti, jotta se voi rakentaa jäljellä olevan (oikean) silmän kanssa aivan sen sivurajan, joka paljastaa puolustajaryhmän viimeiseen puolustajaan nähden edestakaisen sijainnin, jonka vasen silmä kiinnitti …

Kaikki nämä tiedot on käsiteltävä välittömästi aivoissa, jotta kaikki lopulta vievät välittömästi Linemanin hallintakeskuksen päättämään, nostetaanko lippu vai ei.
Ja mitä haluat tästä valitettavasta? Tämä on mies, jolla on ammattitaitoinen strabismus ja tulehtunut aivot! On tarpeen pahoillani häntä, mutta ei pelätä. Hänellä on kovaa työtä. Tarkemmin sanottuna se ei yleensä toimi ihmisille, vaan korkean teknologian robotteille.

Mutta toistaiseksi ihmiset työskentelevät linjalla. Valitse vaikea, vaarallinen polku terveyteen – lipun äärellä. Se tapahtuu, ja ne ovat väärässä. Mutta he yrittävät – rakentavat saman linjan. Ehkä tärkein sääntö jalkapallon kehittämisessä.