Meksikon Grand Prix -fanit ja intohimo Sportingbet luovat perustan pitkälle F1-tulevaisuudelle

Keskiviikkona, kun joukkueet purettiin pakkauksessa, Mexico City houkutteli saapumistansa, kuten se saattaisi. Tuomareiden liioiteltu huijaaminen pelottavista pudotuksista ja katselukuvista tänä viikonloppuna on osa melkein ennennäkemätöntä menestystarinaa, josta F1 olisi hyvä oppia. Nicco Rosberg johtaa kotiin Lewis Hamiltonin voittaa F1-meksikolainen Grand Prix Read lisää

Jotta luvut näkyisivät, Bahrainin osallistuminen vuonna 2015 oli 32 000; Malesiassa 44 611. Se on mitä on tapahtunut täällä Meksikossa vuonna 2016, joka todella Sportingbet erottuu. Uudet kappaleet perinteisesti kärsivät toisen vuoden pudotuksesta lisäämällä tai palatakseen F1: een. Esimerkiksi Itävalta oli katastrofaalinen 20%: n lasku vuonna 2015 sen jälkeen, kun se oli tullut takaisin vuonna 2014.Hänet kuoli vain 20-vuotiaana hänen koti-grand prix -saikaansa vuonna 1962, jolloin hänen Lotus 24: n keskeytys epäonnistui Peraltadan nopealla pankkitoiminnalla – ikävä ja pelottava käänne, joka on nyt lyhennetty turvallisuussyistä.

Hänen vanhempansa Pedro oli entistäkin menestyksekkäämpi, voitti kaksi palkintopalkintoa, Etelä-Afrikassa ja Kylpylässä kahdeksan vuoden uralla F1: ssa. Hän voitti myös Le Mansin vuonna 1968, joka on yksi urheiluautojen useista voitoista ja tunnustettu mestari mestari. Tragisesti hän myös kuoli onnettomuudessa, Norisringissä Nürnbergissä vuonna 1971. Molemmat olivat mahtavia kuljettajia, ja heitä arvostetaan edelleen Meksikossa, kun taas Sportingbet urheilussa kiinnostunut mieli on tuntuvaa.Grand Prix on arvioitu ansaitsevansa 232,8 miljoonan dollarin talouteen ja lisää 277,8 miljoonan dollarin maailmanlaajuista media-altistumista.

Järjestäjät eivät paljasta, kuinka paljon he maksoivat oikeuksia kilpailuun, mutta jopa tavallisten hintojen yläpäässä olevat arvot katoavat. Se F1: n täytyy loputtomasti kiertää puoliksi tyhjinä, häviävän, valkoisen elefantin piireissä, ei selvästikään välttämättä ole annettu.

Myös Meksiko ei onnistunut kevyesti. “Meidän on panostettava urheilun kasvuun”, sanoo Sánchez. “Kasvava fanialus, pitää tuoda uusia ihmisiä tapahtumaan, uusia sukupolvia, jotta F1 kasvaa. Tämä on vasta alkua.Meidän on jatkettava rakentamista ja työskentelyä kohti tulevaisuutta ja ajattelematta 10 tai 15 vuotta eteenpäin, missä haluamme olla. “Mikä on lähestymistapa, jonka uudet omistajat Liberty saattavat arvostaa, kun he ovat jo ilmaisseet Sportingbet aikomuksensa laajentaa urheilua Amerikassa. </P >

Lewis Hamiltonin tänä viikonloppuna on kyse mestaruuden taistelusta – kun viime viikolla Texasissa sijaitsevassa Amerikan kierroksella oli voitto, se on toinen kilpailu, jonka täytyy voittaa ja jos hän tekee niin, epäilemättä mutta meksikolainen kunnianhimo ylittää sunnuntain ruutulipun – fiesta, joka voi olla vain F1: lle hyvä, jos se jatkuu kauas tulevaisuuteen.