Manchester United puuttui temppusta José Mourinhon kanssa: tosi-show

Ennen Galaxy-peliä, amerikkalainen toimittaja kysyi Mourinholta, kuinka paljon World Series of Soccer -palkinto tarkoittaisi muihin voittamiinsa verrattuna, mukaan lukien kaksi Premier League -mestaria ja Mestarien liigan kanssa Porto. Tauko. Kun Mourinho katsoi toimittajaa suoraan silmään, hymyilevän huultensa takana, hän ilmoitti, että se merkitsisi hänelle yhtä paljon kuin kaikkia näitä – “tietysti”.En selvästikään puhu koskaan niiden 99%: n herrasmiesten puolesta, jotka muodostavat muun urheilulehdistöpaketin, mutta reagoin tähän hetkeen miettimään: ”Rakastan sinua hieman, sinä röyhkeä paskiainen.” José Mourinhon valitus saa Manchester Unitedin postitse epävarma | Jamie Jackson Lue lisää

Se on ollut niin uskomattoman ja suunnattoman kauan sitten, kun rakastin hieman Mourinhoa, että jopa mainitsemalla tämä vinjetti tuntuu kuin ekspressoisi paleoliittista esinettä, kääntäisi sen käsiisi ja ajatteli: Ugh. Tämä on likaista eikä minulla ole aavistustakaan mikä se on tai on koskaan ollut.

Joka tapauksessa. Mielestäni epämääräinen asia on, että kukaan ei voisi katsoa Mourinhoa ​​Manchester Unitedin kesäkiertueella Yhdysvalloissa tänä vuonna ja ajatella mitään muuta kuin mitä loputtoman hapanpoikainen hän on.Jos Mourinho tunsi olleensa kerran ironistisena nukketeatterina tällaisina hetkinä, hän on jo pitkään työntynyt sananlaskun elämään sananlaskuun kuuluvaan sotkuiseen narttuun.

Tämä (jos hieman parafraasoitu) näyttää olevan jonkin United pelaajat, joiden on kerrottu olevan heidän mielestään managerin käyttäytymisestä “uuvuttavaa” ja että hän “vetää koko kiertueen alas”. Hänen käytöksensä punnitsee varmasti monia United-faneja, jotka kohtaavat pelon, että saattaa olla heidän vuoronsa kestää yksi Mourinhon kuuluisista kolmannesta vuodenajasta kerralla. Pelaa Video 0:49 José Mourinho haluaa allekirjoittaa ‘kaksi muuta pelaajaa’ Manchester Unitedin tappion jälkeen Liverpoolille – video. Read more info

Mihin se loppuu?Näen, että varapuheenjohtaja Ed Woodward on mennyt tapaamaan Mourinhoa ​​Miamissa kenties etsimään heidän siirtosotaansa henkilökohtaisesti, mutta todellinen palapeli on kaikki tempput, joita Woodward on kadonnut. Loppujen lopuksi tapa, jolla Ed näyttää näkevän sen, United ovat sisältöliiketoiminnassa, jonka “todellinen jalkapallo” on vain yksi osa. Harkitse hänen päätöstään Alexis Sánchezin allekirjoittamisesta tammikuussa: ”Ilmoitusviesteillä syntyi 75% enemmän vuorovaikutusta kuin viime kesän ilmoituksella maailman kalleimman pelaajan myynnistä, kun Neymar muutti Barcelonasta PSG: hen.” Oli vielä parempia uutisia – Jesse Lingardin äskettäinen “haltuunotto” Unitedin Instagram-sivulle oli tuottanut yli 40 miljoonaa näyttökertaa.

Jos vastauksesi tähän on Alan Partridge -elokuva, niin mitä?Ed on tarkalleen samalla sivulla kuin Unitedin toimitusjohtaja Richard Arnold, joka on luonnehtanut klubia “maailman suurimmaksi TV-ohjelmaan”. Muutama vuosi sitten Irish Timesin Ken Early totesi Arnoldin julistavan voitokkaasti, että United oli ”äskettäin ylittänyt sosiaalisen Unibet median seurauksena Vin Dieseliä ja sulkeutumassa Rihannassa” .Manchester United kiertää Yhdysvaltain kiertueen voitolla Real Madridista. Lue lisää </p >

“Jos mietit, miksi ihmiset katsovat saippuaooppereita,” innostunut Arnold, “se mitä tapahtuu seuraavaksi.Se epäilemättä on osa sitä, mikä tekee urheilusta jännittävää. ”Kaikkien näiden huomioiden Mourinho oli täydellinen vuokraus – klassinen saippuadiva, joka luo #sisältöä näennäisesti reflektiivisesti.

Vaikuttaa hämmentävältä, että nämä erityiset johtajat eivät ole monetise Mourinho jonkinlaisella fly-the-the-wall-todellisuussarjalla, erityisesti nyt ikkuna saattaa olla sulkeutumassa nopeasti. Ehkäpä koko postmodernistinen räjähdys on, että Unitedin huippupuhallin on vielä jonkin verran jäljessä käsittämättömän television oikeista hirviöistä. Heillä on paljon opittavaa esimerkiksi Mike Darnellilta – yhdysvaltalaiselta televisio-operaattorilta, joka vastaa vuosien mittaisten murskausten salaisuudesta, samoin kuin kiistanalaisista ohjelmista, kuten Who’s Your Daddy?jossa aikuisen adoptoituneen oli valittava biologisen isänsä kokoonpanosta. Tilaa viikoittainen jalkapallo-sähköpostiosoitemme The Fiver.

Darnellin ainoa pahoitteli kyseisestä näyttelystä oli, että kaikki raivo – joten se ei muutu luokituksiksi ”. Muista: sillä ei ole väliä, jos ihmiset ajattelevat tuotteesi räikeää tai vastenmielistä tai moraalisesti konkurssiin, kunhan pystyt kohdistamaan heidän vihansa luokittelukultaan. (Tämä, kuten huomaatte, on kaava, joka on nyt ottanut aikakauden suurimman Bet365 app todellisuuden tähden aina erittäin haluttuun osoitteeseen Pennsylvania Avenuessa.)

Woodwardin ja Arnoldin jotain mielessä heidän iankaikkisen pyrkimyksensä viedä asiat kaupallisesti seuraavalle tasolle.Jos ryntättäisiin tuotantoon nyt, kuvaamattomalla Mourinho-sarjalla olisi varmasti kyky tavoittaa tuotteen nykyisen asiakaskunnan tai “Manchester Unitedin kannattajien” ulkopuolelle, kuten he olivat aiemmin tunnettuja. Kutsu sitä pitämään ajan tasalla KarKrashing One -sovelluksesta – ja anna meille vähintään kolme viikkoa kestämätöntä historiaa ennen kuin sen tähti kävelee.