Manchester United on lähellä Benfican Victor Lindelofia puolustuksen vahvistamiseksi

José Mourinho haluaa, että Ruotsin puoliväli tukee Yhdistyneen kuningaskunnan puolustusta. Kun Eric Bailly palauttaa polvivammansa, Norsunluurannikon keskipiste osallistuu ensi kuussa Gabonin kansakuntiin Gabonissa, mikä tarkoittaa, että hän voisi olla käytettävissä kuusi viikkoa. Lue lisää

Vaikka Marcos Rojo ja Phil Jones ovat vaikuttaneet Baillyn poissaoloon loukkaantumisen ohella, Chour Smallingin mukaan Mourinho uskoo, että hän vaatii enemmän syvyyttä. Lindelof tarjoaisi myös lisävaihtoehdon oikealla puolella. Antonio Valencia on erinomaisessa asemassa, mutta johtaja on tietoinen siitä, että Ecuadori on ollut uransa eteenpäin.Matteo Darmian ei ole vielä täysin vakuuttunut Mourinhosta, joukkue on vain mittatilaustyönä.

Lindelof maksaa Benficalle 50 000 euroa, kun hänet allekirjoitettiin Vasterasista Ruotsissa vuonna 2012. Vaikka hänellä on ollut palkankorotus, Lindelof ansaitsee noin 10 000 euroa viikossa, mikä heijastaa sitä, että hän muutti B-puolelta, jotta hänestä tuli ensimmäinen joukkue säännöllisesti vasta viime kauden alussa. Hänen sopimuksensa päättyy vuonna 2020.

Pelaajan edustaja Hasan Cetinkaya kertoi ruotsalaiselle paperille Aftonbladet keskiviikkona: “Benfican pöydällä on tarjous, jonka he harkitsevat, mutta en aio kommentoida tiettyjä klubeja.

”Meidän on mietittävä asioita huolellisesti. Victor on nuori, hän pelaa jo klubissa, joka taistelee otsikoista ja on läpi Mestarien liigassa.Hänellä on keskeinen rooli klubissa ja on oltava varovainen ja ajateltava asioita. Meidän täytyy miettiä, mikä on hänelle sopiva juuri nyt. kokemattomuus heijastuu hänen voittaneensa ensimmäiset 11 kappaletta maaliskuussa. Benfican ennätysmyynti on Zenit St Petersburgilta vuonna 2012 saatu 40 miljoonan euron summa Axel Witselille vuonna 2012. Jokainen maksaa Unitedille noin 25 miljoonaa puntaa kesällä 2015.Schneiderlin pelasi Southamptonissa Everton-johtajan Ronald Koemanin johdolla, joka tuomitsi myyntinsä Unitedille.

Unitedin mieluummin myydään Schneiderlin ja Depay, mutta uskotaan, että Everton haluaa ostaa Ranskan keskikentän ja ottaa hollantilaisen lainaa. Jokaisella on sallittu vain hyvin rajoitettu peliaika Mourinhon aikana.