Liverpoolin Christian Benteke lähellä Crystal Palace siirtyy keskustelujen jälkeen

Crystal Palace on aloittanut neuvottelut Liverpoolin kanssa Christian Benteke -palvelun siirrosta, ja Belgia hyökkää lähelle siirtymistään Selhurst Parkiin klubin ennätysmaksua varten. ”Bulldogista” seuraavaan busquetiin: 10 Premier League allekirjoitukset katsomaan Lue lisää

Palace, joka hylkäsi Evertonin 18 miljoonan euron tarjouksen eteenpäin viikolla Yannick Bolasielle, ovat olleet markkinoilla kesän kohdalla koko kesän jälkeen allekirjoittamalla Andros Townsendin Newcastlesta kesäkuussa.

He sopivat Marseillen kanssa maksusta Michy Batshuayille ennen kuin hän päätti liittyä Chelseaan ja myöhemmin hänellä oli kaksi tarjousta Bentekeille, jotka Liverpool hylkäsi.Toinen, arvoltaan enintään 30 miljoonan punnan arvoinen lisäosa, ei täyttänyt Liverpoolin arvostusta Aston Villa -kaupasta viime kesänä ostamalleen arvolle 32,5 miljoonaa puntaa.

Mutta kun Jürgen Klopp varoitti potentiaalisille asukkaille, että hän ei anna Benteke olla “läsnä” viime viikolla, Palace on aloittanut uudelleen neuvottelut toivovansa siirtää ennen Premier League -kauden alkua. On selvää, että 25-vuotias seisoo lääketieteellisen kerran, kun on sovittu maksu, jonka arvo on noin 32 miljoonaa puntaa, mukaan lukien lisäosat ja bonukset.

Palace on suostui ottamaan Benteke’n £ 120 000 viikon palkkaa, mikä tekisi hänestä klubin korkeimman palkkion.Hänen edustajansa Eris Kismet kertoi sunnuntaina Guardianille, että hän toivoo asiakkaansa tulevaisuuden ratkaistavan pian.Klopp teki kuitenkin selväksi, että hyökkääjä ei ole enää osa hänen suunnitelmiaan ennen lauantaista ystävällistä voittoa Barcelonaa vastaan.

”Christian sanoi jo, että hän voi olla järkevää mennä toiseen klubiin ja se on tilanne tällä hetkellä, hän sanoi. ”Kristitty on edelleen loistava hyökkääjä, ja niin se on, mutta meillä on vielä muutamia hyökkääjiä, ja tällä hetkellä on järkevämpää antaa heille sovitusaika ja näin teimme.

“ Jos siellä ovat klubeja, jotka haluavat hyökkääjän meiltä, ​​heidän täytyy tehdä todellisia tarjouksia eivätkä toivo mitään muuta, muuten löydämme ratkaisuja.

“Jos toisella puolella on tarvetta, siirry sen jälkeen – mutta ei läsnä. Näin siirrot ovat. Muutama klubi yrittää pelata, mutta emme ole osa uhkapeliä.Olemme vakavia ihmisiä, ja jos on olemassa tarjous, ajattelemme sitä. ”