Leicester Vardy vesztesége rávilágít az FA fellebbezési eljárásának rugalmatlanságára

„Teljesen értelmetlen” – mesélte Lineker, miután Leicester Jamie Vardy-t elmondták neki, hogy három mérkőzésen kell tiltania. A fellebbezést követően a csatárnak erős ügye volt. A Stoke’s Mame Biram Diouf-nál a harc nem volt különösebben csontrángás, és a labdát először megnyerte.Ez már nem számít, ha a kihívás önmagában nincs irányítva, és a veszélyes – a bőr megérintése a húst megelőzően – jogosan nem engedheti meg magának, hogy legitimálja az ellenfél gondatlan követését – bár egyik sem vonatkozik a Bet365 Stadionban bekövetkezett bet365 mobil bónusz eseményre. Claudio Ranieri megtagadja a Leicester rajongói haragját a játékvezető felé Tovább

Vardy lehet, hogy egy csúnya testformában bűnös volt a kihívás kezdetén; egy pillanatra úgy nézett ki, mintha egy vad, kétlábú, pontosan felcsúszott volna, amint Craig Pawson elengedte, amikor a Manchester Unitedet bírálta az előző héten.Még egy) azt sugallták, hogy Vardy-t a Glen Johnson véletlen érintkezésével kiütötte a mérlegből, és b) a kihívás már nem volt kettős a hatás pillanatáig.

Az utolsó esetleg az legfontosabb szempont. Vardynak sikerült bizonyos szintű ellenőrzést gyakorolnia, amikor megpróbálta megnyerni a labdát. Visszafelé húzta magát, megtisztította a szúrást, és egy lábnyira volt a padlón, ahogy a másik a labdát ütötte.Nem volt a legszebb kihívás, amit valaha is látni fogsz – Vardy mindenképpen előremutató központja (ellentétben Marcos Rojóval), és ez volt az előremutató elképzelései – de nem volt ok arra, hogy azt hinni, hogy a Leicester játékos inkább az emberhez megy, mint a a labda és a definíció szerint, mert Vardy-nak sikerült ellenőriznie magát, nem lehetett az irányítástól elszakadni.

„Talán egy sárga”, Claudio Ranieri ítélete, és ez ésszerűnek tűnt. Noha könnyű lenne vitatkozni, mivel Ross Barkley kihívása Jordan Hendersonnak a Merseyside-i rangadóban sárga volt, amit Vardynek csak szabadrúgást kellett volna garantálnia.Vagy, ha Barkley-nak azt a piros lapot mutatták be, amit ő megérdemelt, akkor Vardy kisebb bet365 mobil fogadás bűncselekményét sárgával lehetett büntetni, és senki sem volt túl sokat panaszkodva.

Kivéve, ha a futball nem így működik . A bíráknak elég nehéz feladatuk van, hogy a szabályokat következetesen alkalmazzák a játékban az orruk alatt, anélkül, hogy a más tisztviselők különböző döntéseit tartalmazó mérkőzésekből származó hasonló eseményeket összehasonlítani és ellentmondani kellene. Ha Pawson úgy gondolta, hogy veszélyes kihívást látott Stoke-nál, akkor tökéletesen beletartozott a piros lap előállítására.Még akkor is, ha a játékvezető túlzottan reagál a kritikára, amelyet néhány nappal korábban Wilfried Zahának a Rojo kihívás figyelmen kívül hagyása miatt kapott, ugyanez vonatkozik.

Csak egy nézete volt a Vardy eseményről, és ki kellett egészítenie a lelassult visszajátszások előnye nélkül gyorsan. Az emberek azt mondták abban az időben, amikor Vardy elbocsátása kemény volt, de ez az, ahol az FA fellebbezési eljárása jön, vagy be kell jönnie. A bírók nem mindig a helyes döntést hozják, és néha rossz döntést hoznak a helyes okok miatt . Idővel, visszafogással és visszajátszásokkal a fegyelmi bizottságnak képesnek kell lennie arra, hogy rendezze mindezt.Ha egyszerűen eldönti, hogy a játékvezetőnek igaza van, akkor Leicesternek minden oka van, hogy megsérüljenek.

Az őrök nem egy könnyed fellebbezés, a legtöbb semlegesség úgy vélte, hogy érdemei voltak Vardy érvelésében, és ha a A Bizottság nem fogja bet365 mobil sportfogadás eldönteni, ha egy indokolt esetben kerül bemutatásra, úgy tűnik, kevés értelme van a fellebbezési eljárásnak. Úgy tűnik, hogy túl kevés a rugalmasság a rendszerbe. Egy ideális világban a fellebbviteli bizottságnak képesnek kell lennie a játékvezető eredeti határozatának fenntartására, de enyhítenie kell a mondatot.

Talán Leicester megérdemelte, hogy az FA ne részesüljön kedvezőtlen játékból, amelyben bírságot kaptak A játékosok száma, akiket figyelmeztetett vagy elutasítottak, és talán Vardy-nak kétszer is gondolt volna arra, hogy egy ilyen óvatos kihívásnak szüksége van ilyen korán a mérkőzésre.Facebook Twitter Pinterest Ranieri megkérdőjelezi a Vardy piros lapját, de tagadja a Leicester rajongóinak megdöbbentését. büntetés, ami történt. A fellebbezési bizottság soha nem keres kompromisszumos megoldásokat – a Vardy nem tudta vitatni a tilalmat, csak a játékvezető döntését. Azt állította, hogy a játékvezető tévesen küldte el, a bizottság megállapította, hogy a tisztviselőnek elegendő oka van.A fellebbezés vége, a történet vége.

Tehát Leicester három játékkal szembesül, egyik kulcsfontosságú szereplőjük nélkül, és bár az Everton, a West Ham és a Middlesbrough nem lehetnek a legnagyobb kihívások a játéklistán, a következő összefüggésben: a szezonuk fontos mérkőzések, a nyertes pontokkal. Everton a következő helyen áll, és reméli, hogy Barkley, a Henderson által bocsánatkérés nélkül, a skótmentes, nem játszik túl befolyásos szerepet a King Powerben, és így mélyíti Leicester durva igazságérzetét.

Barkley szerencsés fiú volt, hogy maradjon a pályán Liverpool ellen; Ronald Koeman és Jürgen Klopp azt mondta.Vardy szerencsétlen volt elrendelni Stoke ellen, és még szerencsésebbnek találja magát, hogy kényszerüljön három mérkőzésre.

Ez a foci – soha nem lehet tökéletesen konzisztens, és gyakran a legjobb terv az, hogy egyszerűen vállat vállasson és fogadja el a hullámvölgyét. De az elmúlt hetek után biztosan valaki az FA-n belül legalább azt kellene gondolkodnia, hogy mi valójában gondatlan kihívás, erőszakos magatartás és veszélyes játék.