Klopp azt mondta Jarošnak, hogy élvezze a Liverpool előadását

Tizenhét éves kapus Vítězslav Jaroš lett a negyedik cseh, aki a Liverpool első csapatát Milánó Baroš, Patrik Berger és Vladimír Šmicer után játszotta. Csütörtökön Jaros belépett az előkészítő párbaj második felére a Tranmer ellen, aki a Reds 6-0-at verte. Jürgen Klopp edző azt mondta neki, hogy élvezze a játékot.

“Ez egy nagyszerű élmény. Nagyon örülök, hogy unibet mobil sportfogadás megvan az esélyem, hogy megmutassam magam, és én is az egyik legjobb csapat voltam. A játék előtt Klopp csak azt mondta, hogy élvezem” – mondta Jaroš. egy interjúban a Sport Invest-szal.

“Más volt, mert több ember figyelte, és nagyobb nyomás volt rám, mert más edzők előtt próbáltunk megmutatni, mint amennyit többet ismerek. Ezért egy kicsit idegesebb voltam, mint általában. Az első csapatot képzem, így ismerem a srácokat, így amikor a pályára léptem, az idegesség eltűnt – mondta egy ifjúsági képviselő, aki Liverpoolba két évvel ezelőtt Slavából járt.

A második felében két rakétával szembesült. “Inkább a gyengébb lövéseknek kellett elkapnom. Semmi bonyolult. Az edzők azt mondták, hogy jó. De még nem beszéltünk róla, de még mindig jön. De örülök a teljesítménynek,” mondta Jaros.

Nem értékelte túl a Bajnokok Ligája győztesét. “Őszintén szól, különösen azért, mert az egyik kapus megsérült itt, és Alisson még mindig szabadon marad a Copa Amerika győzelme után. Ezért van esélyem. Nem az edzők mondták, ez a Jaros nagyon jó, így Az a tény, hogy ez az első előkészítés, több fiú volt az akadémiából – mondta Pribram natív.

Ő is élvezte a hangulatot a harmadik unibet regisztrációs bónusz bajnoki újonc szinte zsúfolt stadionjában, mintegy 16 000 nézővel. “A hangulat nagy volt. Aztán felkeltem a második felét, amikor a legnagyobb állványunk volt a hátunkon, ahol a legtöbb rajongónk volt. Ez nagyszerű volt.”