José Mourinho sanoo, että Paul Pogba ei enää koskaan kapteeni Manchester Unitediä

José Mourinho on sanonut Paul Pogballe, että hän ei koskaan enää hallitse Manchester Unitediä, vaikka johtaja kiisti, että hänen ja ranskalaisen välillä olisi ollut ongelmia. kun ne kaatuivat Carabao Cupista täältä tiistaina iltana. He menettivät 8-7 rangaistuksesta 2-2 tasapelin jälkeen, kun Phil Jones potkaisi pelaamalla Scott Carson.Manchester United pelasti sen jälkeen kun Derby’s Scott Carson pelasti Phil Jonesin rangaistuksen. Lue lisää

Pogba oli ottelussa ja milloin Mourinholta kysyttiin, oliko 1xbet apostas hän pudonnut hänen kanssaan, johtaja sanoi: “Ainoa totuus on, että tein päätöksen Paavalin puolesta – olla en enää toisena kapteenina.

” Se oli täsmälleen sama henkilö, joka päätti, että Paul oli toinen kapteeni – minä.Ei lainkaan laskeutumista, vain päätöksiä, joita minun ei tarvitse selittää. ”

Kiellosta huolimatta muutto asettaa keskikenttäpelaajan tulevaisuuden klubille vakavassa epäilyksessä. Pogba levättiin otteluajoukkueesta ennen tappiota, joka myös asettaa Mourinhon tarkempaan tarkasteluun sivun suunnasta ja hänen omasta tulevaisuudestaan.

55-vuotiaan päätöksen Pogba ja kapteeni on heidän suhteensa viimeisin murtuma.Pogba on aikaisemmin ilmoittanut poistumishausta, ja hänet voitaisiin nyt myydä tammikuussa.

Viime kaudella Pep Guardiola paljasti, että Pogban edustaja Mino Raiola kertoi Manchester City -päällikölle, että pelaaja olisi kiinnostunut poistumaan Unitedistä. mestarien keskuudessa talvi-ikkunassa.

Mourinho oli saanut Pogban käsivarsinauhan apostas online kolmesta ottelusta tällä kaudella Antonio Valencian poissa ollessa. Hän on esiintynyt virheellisesti ja lauantaina 1-1-tasapelin jälkeen Old Wolfs -tapahtumassa Old Traffordissa näytti kyseenalaistavan Mourinhon taktikoita sanomalla, että Unitedin tulisi “hyökätä, hyökätä, hyökätä” enemmän. Facebook Twitter Pinterest José Mourinho ja Frank Lampard seuraavat sivuttain.Kuva: Robbie Stephenson / JMP / REX / Shutterstock.

Pogban jälkeen avauspäivän voiton jälkeen Leicesteria vastaan ​​sanottiin, että hänelle määrätään sakko tietyistä asioista, kun hän palasi ottelun näyttelijän. .

Tiistaisen tappion jälkeen Mourinho kyseenalaisti pelaajiensa asenteen. Hän sanoi: ”Tiedätkö, että tapahtui, että emme saaneet maalin, kun pystyimme ja pystyimme ensimmäisellä puoliskolla tappamaan sen. Emme tehneet.

“Puoliajalla toistin sanat, jotka sanoin viimeisessä ottelussa.Heidän pukuhuone on pukuhuone, jossa on uskoa, ja meidän on mentävä tappamaan peli, jota emme tehneet. ”

Juan Mata ja Marouane Fellaini tavoitteet Unitedille ja Derby’s Harry Wilsonille – lainaksi Liverpool, Premier League -joukkueen johtajat – ja Jack Marriott olivat lähettäneet tason otteluun.Manchester United ansaitsee ennätystuloja, mutta sen velka on silti 487 miljoonaa puntaa. Lue lisää

Hänen pelaajansa kritisoivat edelleen julkisesti huolta myöntäessään huolta. kun Jones astui rangaistukseen. “Mennessä kuudennen ja seitsemännen jälkeen tiesin, että olemme vaikeuksissa Jonesin ja Ericin kanssa [Bailly, joka on ehkä ollut seuraava]”, sanoi Mourinho.

“Emme voineet olla hallitsevia toisella puoliskolla. ja vasta heidän taajuuskorjaimensa jälkeen saamme reaktion, josta en pidä. Pidän parempana mennä siihen, mutta menemme siihen vasta 1-1 jälkeen.Punaisen kortin jälkeen [näytetään maalivahti Sergio Romero käsipallosta alueen ulkopuolella] olemme vaikeuksissa, mutta jopa sen jälkeen meillä on ryhmä, joka yritti viimeiseen sekuntiin saakka ja sitten rangaistuksiin, jonkun täytyy jättää väliin. ”

< p> Mourinho kuitenkin kiisti ryhmän kritiikin. “Sanot kritisoivan, en minä”, hän sanoi. ”En usko, että olet oikeassa sanoessani, että kritisoin joukkuetta. Haluat minun sanovan, että pelaamme ilmiömäistä ottelua? Totuus on, että toisen puoliajan vastustaja aloitti meitä paremmin. Vastasimme pisteessä 1-1.

”valehtelisin, jos sanoisin, että heitimme ottelun pois. Aikaisemman tasapelin avulla sinulla oli vielä 30 minuuttia pelata, mutta ilman lisäaikaa menee suoraan rangaistuksiin ja se menee joukkueelle, joka voittaisi 30 ylimääräisellä minuutilla ottelun. ”Fiver: ilmoittautuminen ja päivittäinen jalkapallo-sähköpostiosoitteemme .