Jonas Hector: epätavallinen vasemmanpuoleinen, joka on täyttänyt Philipp Lahm -muotoisen reiän

Jonas kuka?

Kölnin takana on yksi Joachim Löw’n joukkueen merkittävimmistä luvuista, ei vähiten siksi, että hän on sellainen pelaaja, joka oikeuksilla ei edes olisi enää olemassa. Hector on ainoa nykyinen saksalainen kansainvälinen johtaja, joka ei ole koskaan nähnyt sisäopistossa nuorten akatemiaa, joka pelaa SV Auersmacherin viidennessä divisioonassa, kunnes hän oli 20. Hän aloitti toisen divisioonan 22-vuotiaana ja vuoden 2014 Bundesligassa samana vuonna hän pelasi kansallisella puolella vain 10 Bundesligan ottelussa. Jonas Hector on eräänlainen saksankielinen versio Jamie Vardystä – miinus sähköisestä tagista. Hectorin tarina menee jotain tällaista: voit ottaa pojan pois kylästä, mutta et voi ottaa kylä poikasta.Keskustelussa Hector on kohtelias ja pehmeä puhuja, hänen suurimman kunnianhimonsa näyttää siltä, ​​että hän ei ole tyytymätön.

Hän on kotoisin Auersmacherista, joka on 2800 sielua kaupungissa Saarlandissa lähellä Ranskan rajaa. Hänen lahjakkuutensa ei estä partiolaisia ​​ja hän pelasi useita alueellisia valintoja Saarlandissa, mutta hän ei halunnut siirtyä 1. FC Saarbrückeniin, alueen suurimpaan klubiin, liittymään nuorten akatemiinsa. “Olin onnellinen Auersmacherista ja halusin jatkaa pelaamista ystävieni kanssa”, hän sanoi myöhemmin. Melkein kuulostaa siltä, ​​että hän mieluummin leikkiä takapihoilla kuin Saksalla euroissa. “Sitten en edes haaveillut yhden päivän pelaamisesta Bundesliigassa.”

Hänen täytyi kääntyä 20 ennen kuin hän lopulta houkutti kotikaupunkinsa yli. Kesällä 2010 hän liittyi Kölniin pelatakseen varapuheenjoukkueensa neljäsosassa.Köln oli toivonut päästävänsä siirron tammikuussa, mutta Jonas ei halunnut kävellä ystävilleen puolivälissä.

Kölnissä hän aloitti pelimessuilla ennen kuin hän asettui puolustavaan rooliin keskikentällä. Kahden vuoden kuluttua hän aloitti ensimmäisen ryhmänsä – vasemmanpuoleisena, kanta, jonka hän nyt omistaa kansallisella puolella. Philipp Lahmin maajoukkueesta jättäminen jäi vasemmalle takaisin suurelle tyhjyydelle ja jotkut väittävät, että Hector on vahvistus siitä, ettei ole muita vaihtoehtoja. Christofer Clemens kuitenkin Löwin henkilökunnan analyytikko kertoo Hectorista: “Hän saa pelin.” Suurta kiitosta todellakin tulee maajoukkueesta.

Henkilökunta ei voi sanoa sitä avoimesti, mutta he rakastavat Hectoria . Ei siksi, että hän on maailman paras pelaaja, mutta koska hän on niin uskomattoman luotettava.Pelaaja, joka pysyy aina itsessään ja pysyy innokkaana oppia ja parantaa. “En ole koskaan tavannut kaltai kaltaista kaltaista kaltaista ennen kuin pelaaja tai valmentaja” kertoo Kölnin päävalmentajansa Peter Stöger, jossa hekin rakastavat häntä, koska hän on niin täysin epäilemättä ammattilaisten hohdokas puoli jalkapalloa.

Kun emme pelaa jalkapalloa, Hector tutkii liiketoimintaa ottaakseen mieleensä pois pelistä. “On mukavaa saada tämä häiriö joskus.” Hän on myös yksi niistä harvoista pelaajista, jotka eivät ole aktiivisia Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa tai missä tahansa muussa sosiaalisessa mediassa. “Mieluummin asioita on vähän hillitty. En ole kovin kiinnostunut esitelläkseen julkisuutta internetissä. Se ei ole minun juttuni “, hän sanoo. Mitä on esitellä, ei olisi kaikki hämmästyttävää.Hän kysyi, mitä heille antama lahja hänellä on nyt “isompi televisio”, ja jotkin miettimättä “isompi sänky”.

“Yritän vain elää samaa elämää asui Auersmacherissa. Yritän säästää rahaa ja ei tuhota sitä “, hän sanoo. Auersmacherin ystävät ovat yhä ystäviään tänään – samoin kuin hänen fanit. He käyttävät yleensä 300 kilometriä Kölniin katsomaan Hectorin kotipelejä ja myös tekemään matkan monien poissaoloihin, kunhan SV Auersmacherin aikataulu sallii sen. Tänä kesänä ei ole aikataulujen vastaista konfliktia. Kun euro alkaa Ranskassa, he ovat siellä. Muiden joukkueen jäsenten salaisuudet Facebook Twitter Pinterest Jérôme Boateng ei ollut valtava puhallinsä lasissaan koulussa.Kuva: Christof Koepsel / Bongarts / Getty Images

Kun puolustaja allekirjoitti Jay-Z: n merkinnän Roc Nation Sportsin, tarkkailijat ovat innokkaasti (tai joissain tapauksissa epävarma) ennakoivat Bayernin puolustajan ensimmäistä yritystä musiikiksi . Sen sijaan Boateng yritti käsiään toisella luovalla alueella ja suunnitteli ensimmäisen silmälasiensa. Kokoelma osoittautui varsin kekseliäiseltä, jopa sisältäen mallin lapsille. Ehkä Boateng oli innoittanut hänen ikiomaa lapsuuden traumaansa: nuori Jerome oli niin häpeissään hänen epätavallisista lasista, että hän kätki heidät postilaatikossa matkalla kouluun.

Saksalaisen jalkapallon ikuinen hymiö poika äskettäin hämmästyi hänen seuraajansa lähes poliittisella tweetillä.Kun Turkin presidentti Recep Erdogan haastoi satulisti Jan Böhmermannin “likaisen runon”, jonka hän luki televisiossa, Galatasarayn hyökkääjä kommentoi: “Hyvä Jan, hän, joka jatkuu jatkuvasti muiden kustannuksella, lopulta saa boomerangin takaisin.” oliko se poliittinen? Ehkä se oli vasta myöhäinen vastaus häkellyttävään radiosarakkeeseen nimeltä Lukas “Diary”, joka teki jalkapalloilijalta useita vitsejä 10 vuotta sitten. Lainaus “Jalkapallo on kuin shakki, vain ilman noppaa”, jota monet vielä pitävät “Poldi”, on itse asiassa Böhmermannin ohjelman valmistus.

Viimeisen EM-mestaruuden miehet ovat melko epämiellyttäviä, osittain Mehmet Schollin, Saksan entisen Saksan, joka on nyt pundit, kommentti TV: ssä.Scholl katsoi, että hyökkääjän työmoraali jätti jotain toivomisen varaa ja sanoi: “Olin huolissani, että hän sai vuoteita ja joutui kääntymään.” Gomez puolestaan ​​suosi ensin yleisön, sitten kansallisen valmentajan , ja näin menetti vuoden 2014 MM-kisat. Koska vastikään kruunattu mestari ja johtava turnauksen liigassa Besiktasilla hän saa nyt paluun. Hänen arvostelija on jo kauan sitten pahoillani: “Marioin uran on liian hyvä pienentää vain yksi kommentti.”

Schalke-laitaaja oli yksi entisen Bundesliga-kauden tulevista tähdistä, ei vähiten siksi, hänen poikkeuksellisesta ketteryydestään. Sané näyttää erilaisia ​​liikkeitä, joita et näe liian usein jalkapallokentällä.Hänen tietyn kykynsä ei kuitenkaan ole onnettomuus: hänen isänsä on entinen Senegalilaisen kansainvälinen Souleyman Sané ja hänen äitinsä rytmimestari Regina Weber, tähän päivään saakka ainoa saksalainen olympiakisat urheilussa.