Jamie Murray voittaa USA Openin kaksoiskappaleet Bruno Soaresin kanssa kolmannella Grand Slamilla

Victory teki Murray, joka voitti kaksinkertaiset kaksinpelit Wimbledonissa vuonna 2007, kun Jelena Jankovic, ensimmäinen brittiläinen pelaaja voitti tämän nimen Roger Taylorista, joka liittyi Etelä-Afrikan Cliff Drysdalen kanssa vuonna 1972. Taylor voitti myös vuonna 1971 , jossa Australian John Newcombe, joten Scotilla on kaksinkertainen tavoite vuonna 2017.

Murray, joka kuten hänen veljensä Andy, on nyt kolminkertainen slam mestari, sanoi courtide, hänen paita pehmentänyt: “Se on hieno tunne. Nämä turnaukset ovat vaikeimpia voittaa. Minulla on loistava kumppani Brunoon, joka tekee paljon tuloja minulle, netissä. “Soares lisäsi:” Emme voi valittaa. Tämä on ensimmäinen kausi.Voittaaksesi Australiassa ja nyt tässä on erityistä. ”

On häpeällistä, ettei ole enää faneja kädessä stadionissa, jolla on 23 700 ihmistä todistamaan, mikä oli taitava ja älykäs voitto, laukauksia ja älykästä peliä, kun he voittivat 6-2, 6-3 tunnissa ja 19 minuutissa.

US Open -järjestäjille olisi ehkä suositeltu pitämään finaali pienellä näyttelytasolla, toisinaan näytti siltä, ​​että pelaajat olivat päässeet sivuoviin istuntojen välillä, jotta heillä olisi ystävällinen osuma.

Se oli tappavaa vakavaa kamaa, kun Carreño Busta – joka oli kolmannessa kierroksessa singles here – ja kokenut García-López aloitti jokaisen sarjan vakavalla tarkoituksella.Murray ja Soares, jotka ovat olleet yhdessä alusta lähtien voittaessaan Australian Open -aluksen, tekivät nopeasti vastustajansa liikkeitä ja ajattelua.

Kun tauot ja jotkut laatupisteet ovat vaihdossa ensimmäiset 20 minuuttia, he jakavat ensimmäiset neljä peliä. Murray pyysi sitten kouluttajaa, joka manipuloi kaulaansa tuomioistuimessa. Murrayilla on 15 kaksinpelin otsikkoa, joista kaksi on tänä vuonna Soares, Sydney ja sitten Australian Open, mutta luiskahtivat No1: stä maailmassa, kun hän ja 34 -vuotias brasilialainen menetti matkansa hieman kesällä.Mutta he ovat palanneet parhaansa pariin New Yorkissa, hyökkäävät huippupisteeseen vuoden 2015 mestareihin, Pierre-Hugues Herbert ja Nicolas Mahut, erittäin hyvä puolipää.

Murray sanoi voiton jälkeen – kosto osittain hänen viimeisen viimeisen finaalin tappion takia, kun hän liittyi Australian John Peersin kanssa viimeisen kerran – että he todennäköisesti mieluummin lopulliset finalistit vastustajina kuin Espanjan maanmiehensä Feliciano ja Marco López.

“Britzilians” murtautui viidennessä pelissä, jota pidettiin Soaresin palveluksessa ja kruunattiin ensimmäiseen joukkoon 37 minuutin kuluttua kahden pelin menettämisestä ja miellyttävää komentoa vastaan ​​ad hoc yhdistelmästä miellyttävämpää singles court.

Murray, jonka patrolling verkossa muistutti vankilan vartija, loi loistava kuuntelu, joka sai 2-0: n tauon toisella.Hän pelasti break-pisteen kolmannella pelillä, ja Soares pääsi loppuun taaksepäin kallistettu volley. García-López ei ollut tunkeutunut pallon kädessä kuin Carreño Busta, ja se kesti nuorempi kumppani rajaamaan ne takaisin lautaan ensimmäistä kertaa seitsemässä pelissä 1-3. He olivat vielä ottelussa, mutta vain vain.

Murray tuotti toisen äänen palvelevaan suorituskykyyn – vaikkakin hän pudotti parin volleyn – voittamaan viidennen pelin ja espanjalaiset katselivat tappionsa hieman yli tunti urheilun näyttelijäfinaalin loppuessa.

Lyhyellä taustallaan ja vahvoilla ranteillaan Murray on kuolemaisillaan lähes kuolemaisillaan ja lähes kaatanut García-Lópezia kuudennessa pelissä, mutta espanjalaiset pitivät.Hän soitti samanlaisen laukauksen Soaresin palveluksessa, kun he ajoivat 5-2. García-Lópezilla oli vastuu pitää heidät taistelussa, eikä heistä. He voittivat harvinainen peli-ottopiste verkkoon ja Soares osui pitkään. Murray nousi mestaruuden puoleen ja hänen vasen käsi osoittautui vahvalle ja luotettavaksi pitäen rakkautta. Soares osui lopulliseen voittajaan, ristipallon volley, helppoa kuin haluat.