Jalkapalloilun huhut: Tottenhamin Eric Dier Chelseaan tai Bayern Müncheniin?

Anywho, Chelsea asetetaan puskurin tammikuun siirtoikkunaan. Dier saattaa ajaa David Luizin ulos ovesta toisen kerran ja brasilialainen lähtee, mylly ajattelee voivansa tehdä pahempaa kuin liittyä maanmiehensä Oscariin Kiinassa. Oscar on valmis liittymään André Villas-Boasin Shanghain SIPG: hen sileän £ 60m: n hintaan ja jotka paremmin auttavat häntä asettumaan David Luiziin? Samaan aikaan Blues pitää välilehdet Rangersin nuorella Billy Gilmourilla, samoin kuin Barcelonassa ja Bayern Münchenissä. Chelsea on valmis seuraamaan 60 miljoonan euron myyntiä Oscarille Shanghain SIPG: lle. Lue lisää

Silloin silta ja £ 40m polttaa reikä Antonio Conte’n taskussa… ja se tulee olemaan Southamptonin tie, jonka hollantilainen puolustaja Virgil van Dijk on Premier Leavesin kuumimpien ominaisuuksien joukossa.Hän on toinen, joka huhutettiin 25 miljoonan punnan ostosopimuksesta, joten Southamptonin hintalappu saattaa olla hirveä kerjäläisiä. Yksi pitää silmällä.

Muualla, ja Ronald Koeman, joka oli rohkenut Arsène Wengerin laittamisen tiistai-iltana, herättää Manchester Unitedin, kottikärryn, ja ottaa sekä Memphis Depayn että Morgan Schneiderlin poistui José Mourinhon käsistä. José kiittää häntä ystävällisesti. Koemanilla voi olla taistelu käsiinsä Memphikselle, vaikka romanien kanssa, myös hänellä, mutta Kevin Strootmanilla Evertonin nähtävyyksissä, he voivat silti tulla jonkinlaiseen järjestelyyn.

Olivier Giroudin, Francis Coquelinin ja Mesut Özilin asia on valmis lopettamaan uudet tarjoukset viime kädessä, mutta Alexis Sánchez pelaa edelleen vaikeasti.Puhuessaan Gunnersista fanien suosikki Jens Lehmann on neuvonut Liverpoolin Jürgen Kloppia olemaan pudottamatta Loris Kariusa – ainakin viimeistään 5. maaliskuuta asti, kun Punaiset isännöivät Gunnersia. Huonommissa uutuuksissa Liverpoolille Kloppille on kerrottu, ettei hän viettää aikaa viettämään Borussia Dortmundin 18-vuotiasta Yhdysvaltojen winger Christian Pulisicsiä. Tämä näyttää siltä, ​​että se voi kulkea ja kestää vielä kauden tai kaksi.

Lopuksi Kiinan Xinhuan uutistoimiston mukaan Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi joutuvat lopulta pelaamaan kiinalaisessa Super Leagueissä pitkä, mitä kaikki massiiviset tarjotut käteiset. Ja kuka on Mill?