Iowan korkeimman oikeuden päätös selvittää, miten Field of Dreams-baseball-monimutkainen

Iowan korkein oikeus näyttää olevan samaa mieltä Kevin Costnerin kanssa siitä, että ei ole parempaa paikkaa pelata baseballia kuin maissilta leikattuja kenttiä.

Perjantai tuomioistuin selvitti tietä 24-kentän baseballille monimutkainen Field of Dreams -elokuvasivustolla Dyersvillessä, tukemalla alemman asteen tuomioistuimen päätöstä, että kaupunginvaltuusto kunnioitti kiinteistöä maataloudesta kaupalliseen. Elokuva, joka saa minut itkemään: Dream of Dreams Lisätietoja muutamat Dyersville-asukkaat, jotka pyrkivät estämään All-Star Ballpark Heaven -lajin baseball- ja softball-kompleksin kehittämisen, toivat muutoksenhakuun, pelkäämällä, että monimutkainen aiheuttaisi häiriöitä mm. > Monimutkainen on keskitetty sivustoon, jossa laukuttiin Costnerin pääosassa olevasta Field of Dreamsista.Elokuva julkaistiin vuonna 1989, ja sitä on omaksunut ihmiset eri puolilta maata, jotka liittyivät sen tarinaan viljelijästä, joka vei baseball-kentän maissinviljelystään. Tuhannet ihmiset ajavat alas pikkukaupunkiin noin 140 kilometriä Des Moinesista koilliseen ja kulkevat baseball-timantin pohjat ja kävelevät ulos maastoalueille, jotka reunustavat kenttää. Facebook Twitter Pinterest Iowan korkeimman oikeuden päätös on poistanut tien baseball-kompleksille Dyersvillen Field of Dreams -elokuvasivustolla.Valokuva: Dave Kettering / AP

Asukkaiden asiamies Susan Hess oli väittänyt, että tuomioistuimet kumoavat vastustuksen, sanomalla, että kaupunginvaltuuston jäsenet eivät olleet puolueettomia ja toimineet lähes oikeudellisesti pikemminkin lakisääteinen hyväksyntä hyväksynnän hyväksymisessä. .

”Neuvosto punnitsi kaikki käytettävissä olevat tiedot, raportit ja kommentit sen selvittämiseksi, olivatko rezonanssit koko kaupungin edun mukaisia”, kirjoitti Bruce Zager. p>

Kaupungin asianajaja Doug Henry sanoi, että Iowan korkeimman oikeuden ratkaisu ratkaisee asian ja poistaa kaikki baseball-monimutkaisen rakenteen esteet.

Hess ei palauttanut välittömästi kommenttia haettavaa .