Inntjening på spill i bookmakere er ikke lett

Mange nybegynnere av bookmakere, eller folk som bare vil prøve å tjene penger på sin kunnskap innen sport, er interessert i spørsmålet: “Kan jeg tjene penger ved å satse på sport?” I denne artikkelen vil vi prøve å svare på spørsmålene du er interessert i, så vel som uten lang oddsen utsmykning å snakke om hvorvidt det er mulig å slå sportsbetting til en svært lønnsom virksomhet.

Inntjening på spill i bookmakere er ikke lett. Helt ærlig, ikke alle får en stabil inntekt på innsatser, og det er ikke et faktum at du er en eksepsjonell person. For de fleste er spill i bookmakere en hobby, en kilde til adrenalin, og noen er bare mer interessert i å se en kamp når penger står på spill. Det er imidlertid en kategori av spillere for hvem sportsbetting har blitt et middel til stabil inntjening, de kalles profesjonelle betters. Ifølge ubekreftede rapporter er det få slike spillere, kun 2-3% av det totale antall klienter av bookmakere i hele verden. Inntektene til fagfolk er avhengig av mange faktorer, men igjen, ifølge ubekreftede data norsk kasino, tjener slike spillere omtrent 60-80% av den opprinnelige banken per sesong. For eksempel varer sesongen i National Hockey League ca. otte måneder, noe som betyr at inntjeningen til en profesjonell spiller i åtte måneder, med en innledende kontosaldo på $ 10 000, vil være om lag 6 000 – 8 000 dollar. Hvem hindrer deg i å bli en av disse 2-3% heldige?

Derfor er svaret på spørsmålet “er det mulig å leve ved å lage sportsbett”, bli – ja!

Hvis du bestemmer deg for å prøve å by på et profesjonelt nivå spill på nett, forberede deg på det faktum at du mest sannsynlig vil mislykkes. Hvis du er en gambler, ikke et geni i matematikk, eller ikke barnebarnet til “Vanga”, så snu spillene til en måte å tjene på, for du kommer til å ligge på fantasien.