“Jos yrität ostaa Barreto, tapan sinut.” Maurizio Dzamparinin tarina

Luotettavuus – puolustajan tärkein laatu ja Stounit eivät voi vielä ylpeillä.

Hän ei ole paljon virheitä, mutta rikkomusten määrä kasvaa ja heidän kanssaan keltaisten korttien määrä. Kivet purkautuvat enemmän taisteluihin ja osallistuvat aktiivisesti taistelulajeihin, jotka sinänsä eivät tarkoita mitään, mutta hän harvoin tulee näistä yhteenottoista voittajana. Hän on liian ankara, liian ihottuma ja tekee liikaa tarpeettomia liikkeitä.

Kun Manchester United voitti Premier League 2010/11 kaudella, Ferdinand pelasi 19 täyttä ottelua, joista joukkue jäi vain 13 maalia. Hänen tililläan kolme virheellistä. Ferdinand ei ole voittanut yhden rangaistuspalkinnon viimeisimmistä Premier-liigan 26 pelistä. Rio tiesi, kun ei ollut syytä heittää pelaajia jalkojesi alle.

Kukaan ei epäile, että Stonesilla on potentiaalia. Kun hän voi korvata John Terryn Chelseassa. Kun hän voi tulla Englannin joukkueen kapteeniksi.

Toistaiseksi häntä ei kuitenkaan voida pitää luotettavana Premier-liigan puolustajana, eikä hän toistaiseksi ole oppinut virheistään. Hänellä on aikaa, mutta muutoksen on tapahduttava pian. Tärkeintä on, että hänen on ymmärrettävä, että taitava puolustaja määräytyy toimien lukumäärän mukaan – ja mitä vähemmän heistä, sitä parempi.

“Jos yrität ostaa Barreto, tapan sinut.” Maurizio Dzamparinin tarina
Jatkoa jalkapalloseurojen värikkäimmistä presidenteistä Andrei Kleschenok puhuu Palermon omistajista.

Kuusi vuotta sitten jo kuulunut “Palermon” presidentti poistettiin jalkapallosta jalkapallon pelaajien arvon lisäämiseksi. Pettynyt pohjoinen uhkasi myydä klubin ja vannoi, että hän lähtee jalkapallosta. FIFA: lle osoitetun vihaisen Filipika Maurizion kvintessenssi oli se lause, että hän on ainoa presidentti, joka ei ole tehnyt yhden laittoman tapahtuman. Siksi he sanovat ja poistivat.

Mutta kaikki toimi. Lämmin, kuten kaikki italialaiset, Dzamparini sanoi enemmän kuin halusi. Hän pysyi “Palermossa”, joka omistaa vuodesta 2002. Se pysyi, vaikka sisilialaisten tiffozien lisääntynyt vastustus ja vihamieliset suhteet johtivat useiden Serie A -klubien johtoon (ennen kaikkea Milanoon).