Gaffer on Unibet: paras jalkapallo manageri pelit Android ja iOS

Tosin tämä oli viimeisimmässä Soccer Manager -versiossa tietokoneellani, mutta kääntävät taidot reaalimaailman hallintaan ovat varmasti selvät. Vanha Trafford, odotan soittamista…

Sillä välin ikivanha jalkapallojohtamisen genre kääntää sujuvasti mobiililaitteisiin – etenkin pelaajille, jotka ovat jääneet jalkapallon manageriin, joilla ei ole aikaa mutta sinulla on pitkä matkailu tai muu vapaa-aika matkaviestinnän hallintaan.

Jos tämä saattaa olla sinä, mutta et ole varma siitä, mistä Unibet peleistä kannattaa kokeilla, tässä on seitsemän parhaasta mobiilipelipäälliköstä

Tablettipelien Football Footballin lähin tehtävä on yllättäen Football Managerin virallinen tablettiversio.Tämä on erinomainen: kosketusnäytön tilan täydellinen portti kosketusnäytöllä varustetuista kosketusnäytöistä.

On olemassa massiivinen tietokanta pelaajista; mahdollisuus käydä niin syvänä tai matalaisena kuin haluat taktisen ja harjoittelun parissa; ja vaikuttava 3D-ottelu moottori näyttää tuloksia.

Stattos rakastaa sisällyttäminen Prozone analyysi, kun taas kyky luoda oman klubin tyhjästä on tervetullutta.

Football Manager on edelleen keskittynyt soolonhallintaan, mutta jos haluat syödä mieliasi pelaajia ympäri maailmaa, Top Eleven 2016 on paras vaihtoehto älypuhelimelle tai tablet-laitteelle.

joukkueiden rakentamisen, koulutuksen ja taktisen temppuilun tehtävät – myös jättiläisen stadionin kehittäminen on myös teidän tehtäväluettelossanne – mutta se, että pelaat todellisissa ihmisissä, tekee samalla mielenkiintoisen kierteen. </p >

Jalkapallonhallinnan vieminen rentoon, sosiaaliseen peliin maailmaan on parasta ponnistelua.

Tällä hetkellä on kaksi virallista Football Manager -pelejä mobiililaitteille: tämä on yksi keskittynyt enemmän älypuhelinten soittimiin – vaikka se on myös Unibet tablet-versioita – pelkistetty pelitapa

Tämä ei tarkoita sitä, että se on matala: Football Manager Kosketa sivua, tämä on luultavasti kaikkein syvällisin hallintatiedosto saatavilla mobiililaitteilla.On olemassa paljon mahdollisuuksia rakentaa joukkueesi, tuoda nuoria pelaajia läpi ja kouluttaa heitä ja kehittää (melkein) lyömätöntä taktiikkaa.

Se toimii hyvin lyhyillä purskeilla, mutta on yhtä palkitsevaa pitempiä istuntoja, kun olosuhteet sallikaa.

Tämä ei ole ensimmäinen sim, joka vie sinut jalkapalloseuran liiketoiminnan loppuun – Minulla on hienoja muistoja jalkapallojohtajasta Commodore 64: sta pari vuosikymmentä sitten – tuntuu kuitenkin tuoreelta.

Aloit kuin non-league scrabbler, ja sinun on ajettava tiimisi ylhäältä sanomalla pelaajan siirrot, vuokraamalla ja ampumalla johtajat ja päivittämällä tilisi.Voit myös räjähtää läpi vuodenaikojen nopeasti: tärkeä asia reittisuunnittelusi valokuvassa.

Kuten Football Manager -peleissä, sovellusten sisäiset ostot ovat (aidosti) lisävarusteita, jos tarvitset vähän kättä – täällä rahoittavien injektioiden muodossa, jotka nousevat “paikallisilta liikemiehiltä” “arabimaisen miljardööreiksi”.

Mestaruuden Managerin alkuperäiset kehittäjät jakautuivat kustantajansa kanssa ja siirtyivät jalkapalloon Manager Champman on jatkanut – vaikkakaan ei kilpaile kilpailijansa fanifaseen kanssa.

Viimeisin uudelleensyntyminen on ilmaista pelattavaa peliä, joka on in-app-ostosten ansiota. mutta todella toimii hyvin.Pelaat 20 koulutuksen, taktiikan ja siirtojen kautta, joiden laajuus sukeltaa syvälle tai kaatua haluamallasi tavalla.

Champ Man 16 on kahden Football Manager -pelien varjossa.

Jalkapallopelien brändin myötä PES on jälleen ylöspäin: uusin konsoliversio antaa Fifalle mahdollisuuden käyttää rahaa , ja veteraanit muokkaavat muistoja sen kunniamainoista kuin ISS Pro Evolution Soccer. Johtamisbrändinä sen historia on hieman alhaisempi profiili.

Kuten Champ Man 16, PES Club Manager on freemium-peli: riskialtis liikkua, jos aggressiivinen sovelluksen sisäinen osto myisi strategisia taitoja.Se välttää tämän kaatumisen: sinun ei tarvitse ostaa PES-kolikon valuuttaansa, ellet ole todella kärsimätön.

Suuri piirros on ottelut visualisoidut konsolipelin ottelusovelluksella, ja kun se näyttää hyvältä, voi löytää itsesi haluavan pelata varsinaista konsolipeliä sen sijaan.

Lopuksi toinen Championship Manager -peli: yksi, joka siirtyy normaalin liigarakenteen ulkopuolelle, jotta Top Eleven voisi olla maailmanlaajuinen yhteiskunnallinen hallinta peli.

Toinen valitus on se, että rakennat tiimiä pelaajilta, jotka ovat saaneet satoja klubeja – tuttu dynaaminen Fifa Ultimate Team-pelin konsoliympäristöön – ihmisten vastustajat lisäävät mausteita Valintamahdollisuuksia testata kykyjäsi.

Ylös Yksitoista ei ole sama kuin lyödä sitä – jälkimmäinen peli näyttää olevan enemmän vauhtia – mutta jos se ei sovi sinulle, Champ Man All- Tähdet voisivat olla vaihtoehto.

Mitä mieltä olet tästä luettelosta?Kommentit-osio on avoin ajatuksissasi edellä olevista peleistä. suosittelemme pelejä, joita meillä ei ole; ja teidän anekdootteja siitä, että täytät Barcelonassa 4-0 pelissä Hucknall Townissa kello kolmekymmenellä älypuhelimessasi, kun teeskentelet nukkumista.