Chelsea David Luiz küzdött a Sergio Agüero feszültsége miatt

Antonio Conte kiderült, hogy David Luiz még mindig kényelmetlenül érinti Sergio Agüero „veszélyes” kihívását az elmúlt szombaton az Etihad Stadionban, és késő fitness-tesztre lesz szüksége, hogy megkapja a West Bromwich Albion vasárnapi látogatását Stamford Bridge-be.

Agüero-t elutasították a brazil csalódás miatt a Chelsea 3-1-es győzelme végéig, miután kilépett egy kihívásba, és kapcsolatba lépett David Luiz kinyújtott jobb lábának belsejével.Ekkor úgy tűnt, hogy a középső fél megfordította a másik lábát, miközben a bal térdét szorongató gyepen feküdt, míg a két oldalról érkező játékosok egymás közelében internetes fogadóirodák szembesültek, és a stadiontól elszabadultak. További információ

A Conte mostanában elkeseredett volt a vadászat természetének, amely az Agüero-nak négy kampányos felfüggesztést szerzett a kampány második piros lapjaként, de azóta felülvizsgálta A televízióban bekövetkezett esemény felvételei.

„Csak miután láttam a visszajátszásokat, akkor láttam, hogy ez egy nagyon veszélyes kihívás David Luiz számára” – mondta a Chelsea menedzser, akinek csapata három pontot ér el a hétvégén tiszta a tetején. – Szombaton meg kell vizsgálnom, hogy David Luiz vasárnap játszhat-e, mert ezt a kezelést követően…ez a megoldás nagyon rossz volt.

„Tehát meg kell vizsgálnom a sérüléséből való kilábalását.Holnap nagyon fontos lesz, és számomra, hogy eldönthessem, hogy képes-e vasárnap játszani. Ez a megoldás veszélyes volt. Megnéztem a képeket, és attól tartottam, hogy megsérült. Megijedtem. Megpróbál felépülni ebből a küzdelemből. ”

A középső fele, aki valaha is jelen volt, miután unibet élő fogadás visszatért a chelseai oldalra, miután átutalási határidő napja költözött a Paris Saint-Germain-ból, az egyik kulcs az előadóművészek a csapat megújult védelmi fegyelmezésében az elmúlt hetekben, mint az átformált hátsó háromszög középpontja.Korábban ezen a héten saját képzése volt, hogy segítsen lábának helyreállításában, de bár a kihívás utólagos hatását érezte, az elmúlt két napban részt vett a teljes csoportban.

Ez azt sugallná, hogy képesnek kell lennie arra, hogy változatlan hátvonalon vegyen helyet a West Brom ellen, amikor a Nemanja Matic várhatóan visszatér egy borjú törzsből a N’Golo Kanté partnerre középpályán.A várostól távozó szerb, kedd óta teljes mértékben részt vehet a Cobhamban, ami azt jelenti, hogy a Cesc Fàbregas visszatér a helyettesítő padra, mivel a Chelsea megpróbálja biztosítani a kilencedik egymást követő bajnokságot. – ahogy ez történt, további részletek

Willian, aki az Etihad Stadionban meglátogatta a látogatók második gólját, elindíthatja a játékot Pedro előtt, és Conte készen áll, hogy többet forgasson a csapatban. Az elkövetkező időszakban a vezetők, akik ebben a szezonban nem rendelkeznek európai labdarúgással, négy hét múlva szembesülnek hét játékkal.

„Három héten belül hét héten fogunk játszani, és ezért fontos, hogy az összes csapat, az összes játékos jó formában ”- mondta Conte, akinek az oldalán játszott a harcoló Sunderlanden, és a Crystal Palace-ban a következő szombaton, Tony Pulis West Brom-ját játszva. „A döntést, hogy több forgatást kapok.

„ A legjobb [szcenárió] mindig egy 22, 23 vagy 24 játékossal rendelkező csapat lesz, hogy támogassa néha, ha valamilyen sérülése van az évszak.De azt hiszem, a legfontosabb dolog most a játékot gondolkodni. Most már fontos, hogy teljes mértékben összpontosítsunk a West Bromra.

„Akkor, ha a játék után új sérülések vannak, vagy látom, hogy néhány játékos fáradt, látni fogjuk.”