Celtic-harja Partick Thistle syrjään, jotta voit laajentaa lyijyään

Stuart Armstrong sijoittui kahdesti, kun Celtic muutti 11 pistettä selkeästi Ladbrokesin pääministerin yläreunassa, jossa oli mukava 4-1 voittaa Partick Thistle Firhillissa.

Entinen Dundee Unitedin keskikenttäpelaaja avasi pisteytyksen 39. minuutti antaakseen muuten tylsä ​​ensimmäinen puoli huomattava loppu.

Mestarit tulivat lentämään toisen puoliskon alussa ja merkitsivät kaksi maalia minuutin päästä Armstrongilta ja paluuseen hyökkääjältä Leigh Griffithilta ja vaikka Jags-puolustaja Liam Lindsay alensi alijäämää otsikon jälkeen heti, korvikkeena Callum McGregor palautti Brendan Rodgersin puolelle tyynyn, jolla on vielä kaksi peliä toisen sijoittuneen Rangers.Patrick Robertsin kanssa. siirry Manchester Citystä Lue lisää

Jos Celtic oli voittanut, Rodgers teki kolme muutosta puolelle, joka alkoi 1-1 Mestarien liigan piirissä Manchester Cityn kanssa tiistai-iltana. / p>

Puolustaja Cristian Gamboa Gary Mackay-Steven ja hyökkääjä Leigh Griffiths saapuivat Jozo Simunovicille, James Forrestille ja Moussa Dembélelle, joista viimeinen aloitti penkillä.

David Amoo ja keskikenttäpelaaja Chris Erskine palasivat Thistle-kokoonpanoon Ade Azeezin ja Ryan Edwardsin, jotka olivat korvaavien joukossa, kustannuksella.

Thistle näytti myös riittävän puolustuskykyisesti alkuvaiheessa, vaikka 23. minuutilla Jagsin pitäjä Tomas Cerny joutui tekemään sakon pelasta Griffithsin matalasta ajasta sen jälkeen, kun Patrick Roberts oli asettanut hänet takaisin.

Hetken kuluttua Skotlannin hyökkääjä ajoi laajaa 25 telakasta, mikä oli yhtä vakuuttavaa kuin kävijöiden leikki. saada palkinnon Moussa Dembélén tapahtumasta Brendan Rodgersin kanssa David Hytner Lue lisää

Maryhillin miehet olivat vielä vähemmän voimakkaita.Erskinen kulmautunut ajomatka 16 metrin päähän 33. minuutilla välähteli Craig Gordonin kaukaisesta postista, eikä sillä ollut todellista mahdollisuutta voittaa Celticin pitäjää ennen kuin Cerny joutui kilpailemaan laatikonsa ulkopuolelle, jotta Griffiths joutuisi tunkeutumaan Tom Rogicin palloon.Se oli kuitenkin Griffiths, joka tuli palveluntarjoajaksi 39. minuutissa, kun hän meni ohi oikeanpuoleisen Ziggy Gordonin ohi ja ajoi pallon kuuden pihan laatikon yli ja meni Cernylle Armstrongille, jotta hän pääsi viidennestä kaudesta. / p>

Armstrongin toinen neljä minuuttia uudelleenkäynnistyksen jälkeen oli todellisen laadun viimeistely, kun hän hyväksyi Griffithsin vapaapotkun ennen kuin hän kävi vasemmanpuoleisen laukauksen 25 metrin päähän Cernysta ja kauas kulmaan.

Vierailevat fanit juhlivat edelleen, kun Griffiths lähti Rogicista, heitteli Thistle-puolustajaa Adam Bartonia hieman ennen kuin nosti laukauksensa korkealle verkkoon.

Kun Lindsay teki 50-luvun Thistle, silmukoitu otsikko Sean Welsh vapaapotku yli Gordon, comeback vihjailtiin ja Celtic fanit 7609 joukosta paljasti joitakin helpotus hetkiä myöhemmin, kun Walesin otsikko Callum Booth vapaapotku, joka löysi verkon oli suljettu offside .

Kun Parkheadin puolella vahvistettiin itsensä, Roberts ampui Cerny teki suurta säästöä Griffithsin lähietäisyydeltä, ja Lindsay estänyt aseman Dembélältä, Robertsille, nurkkaan, joka ei tullut mitään.

81. minuutilla vasemmalle Takaisin Emilio Izaguirre istui risteytyksessä McGregorille, Rogicille, neljänneksi lentoon ja pitääkseen Celticin lyömätön liigassa – he ovat pudonneet kaksi pistettä – ja vääjäämättömästi matkalla kuudennen peräkkäisen otsikon.