Budějovičští pelaa huonoa kevää, Hradec pahoittelee kahta erityistä ottelua

“En tiedä kumpi meistä on kokenut ja kokee sellaisia ​​kuusia kuukauden aikana olemme tehneet kolmessatoista otteluissa neljä pistettä. Se sitten varmaan mitään muuta kuin laskeutuminen eivät ansaitse “, sanoi kapteeni Petr Bénat Budweisin.

Dynamo voisi vielä toivoa säilyttää voittaa Ostrava. Ja hän oli lähellä häntä, mutta hän ei pitänyt lyijyä 2: 1 ja 3: 2. Vuoden viimeisellä varttitunnin kaksi maalia.

“Valitettavasti emme tee sitä. Menin vielä viidentoista minuuttia ennen loppua ja voimme silti menettää ottelun. Tämä korostaa keväänä typerä kausi, “Benati päätään pyöritellen.

Kun pisteet 3: 3 Tsekin Budejovice nyt viimeisessä minuutissa avannut aivan puolustava ja pisteet heille Ostrava kalkkia auttoi pisteet maalivahti ja ristit. “Vetovoima ei ole ratkaissut mitään.Olemme pahoillamme, että menetimme, mutta kohta ei merkitse mitään. Emme ole soittaneet tätä perintöä Ostravassa tänään. Se oli niin avoin peli huono lopetus meille “, hän lisäsi Benati.

Vaikka teoreettinen mahdollisuus pelastaa joukkue ennen viimeistä kierrosta jo sovitetaan yhteen syksyllä. “Jos hän ei luota valmentajaan, hän ei voi tulla matkustamoon. Mutta olimme realistit. Se olisi voinut olla ihme. Jos saavutamme ja kirjataan muita tuloksia. Mutta vaikka voisimme voittaa, meillä on Sparta seuraavalla kierroksella…Mutta toivo elisi ja kaikki voisi tapahtua “, sanoi valmentaja František Cipro.

Tšekin valmentaja otti sanat Robert Barborík: “Emme ole voittaneet liigaa tänään.Sitä pelataan 30 peliä, meillä on vain viisi voittoa, ja siksi olemme missä olemme. ”

Ehkä avain oli kotiin tappion 2: 3 Pribramin vuonna 24. kierroksella. Hradec johti 2: 0, mutta virheellisesti määrännyt seuraamuksesta myönsi pelattu kymmenen vierasta ja käänsi pisteet.

“Me tietysti näki, mitä siellä tapahtui. Se on isku joukkueelle, kun se menettää 2: 0 kahdesti ja on yksi piste kahdesta ottelusta. Nämä ovat valtavia puhaltaa joukkue “, sanoi maalivahti Tomas Koubek.

Budějovice, Hradec myöhemmin voitti 88 minuuttia. “En etsiisi syytä näissä viimeisissä peleissä. Tauko oli luultavasti Příbram ja Budějovice. Johdaamme 2: 0 ja älä vedä sitä kolmiosaiseen päähän.Meidän pitäisi olla viisi pistettä…”sanoi keskikenttäpelaaja Tomas Malinský.

” Mutta tämä kaikki on vain siinä tapauksessa. Ei mitään tekemistä. Olemme surullisia, kaikki matkustamossa huomaavat, että olemme laskeneet. Mutta se on vain jalkapallo, meidän on katsottava eteenpäin “sanoi Malinský.

Barborík näkee toivoa:” On monia nuoria ja lupaavia jalkapalloilijoita, joukkue ilmeisesti tarvitsee joitakin muutoksia. Etsimme vasemmiston puolustajaa, hakkeria ja keskustaistelua. Ensinnäkin uskon, että täällä toimivat pelaajat haluavat työskennellä ja parantaa. Uskon, että Hradec voi pelata liigaa taas vuodessa. “