Ausztrália a csapat bejelentését késleltetve Betclic négyfokozatú támadásnak tekinti

Ausztrália úgy döntött, hogy nem nevez meg egy XI-es napot éjjel-nappal a Pakisztán ellen, és a szelektorok eldobják, hogy szabadon bocsátanak-e egy négyfokozatú támadást Brisbane-ben.

A Chadd Sayers nem zárolt swing-szakemberének várhatóan az italokat a Gabba-ban, mint az Ausztrália rózsaszín labda összecsapásánál az Adelaide Ovalban. De Steve Smith a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón kiderült, hogy Sayers a keverékben van, hogy csütörtökön kapjon egy zamatos zöldt. Elkészült a történet, Mohammad Amir most a tesztsorozatot alakítja Ausztráliában | Geoff Lemon Bővebben

„Ma még egy pillantást akarunk nézni a wicketre” – mondta szerdán Smith. – Még nem vagyok biztos benne, még egy pillantást kell találnom a bábra, hogy Betclic megállapítsam, mennyi fű van a wicketen és az ilyen dolgokon.Pakisztánnak sok jobb oldali joga van, ami az egyenletbe kerülhet. Várunk és látni fogunk.Lyon, akinek Brisbane-i tesztfelvétele 23.95-ben lenyűgöző 24 wicket, úgy véli, hogy a Gabba az egyik kedvelt alapja, és élvezi az ajánlatot.

Az offspinner minden egyes 46 szállítmányon bajnokságot vett a helyszínen, egy jobb Gabba-sztrájk, mint Shane Warne, de a délkeleti Queensland-i hőt és páratartalmat a választók arra gondolják, hogy a swing erősebb fegyver lesz, mint a centrifugálás a következő öt napon belül.

Lyon volt a csúcsán, hogy a Proteas elleni Betclic bónusz harmadik tesztre esett, miután Ausztrália öt tesztének vesztes sorozata során lean trot-ot szenvedett el, de Dél-Afrika második bajnoksága alatt néhány kulcsfontosságú wicketrel visszatért.

„Hagyom, hogy írjatok, hogy négy fogás lesz” – mondta Lyon a héten. – Biztos vagyok benne, hogy játszom, így fogom elhelyezni.