Ashley Williams tuomitsee Swansen kauden arvioinnin

Ashley Williams on toimittanut brutalaalisesti rehellisen arvion Swansea Cityn kaudesta, jossa Walesin kapteeni kuvailee esitystään “mahdottomaksi hyväksyä”, myöntäen, että kampanja ei ole ollut nautittavaa ja vaati kesäkautta pohdintaan kesällä. on mennyt vikaan.

Garry Monk, Alan Curtis ja Francesco Guidolin ovat ottaneet vastaan ​​tiimin eri vaiheissa, joita Williams sanoi olevan “ole ihanteellinen”, ja melkein varmasti toinen johdon muutos kesällä .Silti on myös radikaalia uudistusta pitch.Premier League menetyksen ehdokkaita: syitä olla pelottavia ja iloisia | Louise Taylor Lue lisää

Swansea on huonosti menettänyt tiensä ja on vaikea ajatella monta kertaa, kun he ovat tuottaneet sellaista hienostunutta jalkapalloa, jolla heistä on tullut synonyymi siitä lähtien, Swansea näytti silmänräpäisiltä.

“Tämä kausi on ollut jauhaminen, ja tänään se summasi hieman. Emme pelannut kovin hyvin, mutta onnistuimme selvittämään tuloksen “, Williams sanoi. “Se ei ole ollut nautittavaa, ollakseni rehellinen. Johtajan kanssa on tapahtunut paljon muutoksia, se ei ole ihanteellinen.Se on eräänlainen, jonka haluat saada ulos, turvata, nähdä missä voit lopettaa ja yrittää laittaa kaiken oikein ennen ensi kauden ja saada toinen hyvä kausi. “

Huw Jenkins, Swansean puheenjohtaja, aikoo järjestää kesäkatselun ja Williams, arvostettu henkilö Liberty Stadiumissa, sanoi olevansa tyytyväinen voidessaan esittää mielipiteensä, jos sitä pyydetään. “Mielestäni tämä kausi on tärkeä, meillä on väärin mistä tahansa syystä, eikä ole hyväksyttävää, että Swansea, kuten Swansea, on tällainen kausi pelaajien kanssa, jotka meillä on.Se on niin hyvä klubi, meidän on tehtävä parempaa ensi kaudella, joten kesällä on paljon puhuttelua.

“Miellyttävä asia on se, että meillä on läpi se, me “Teimme sen, mitä meidän piti tehdä tietyissä peleissä, kuten Norwich-pelissä ja Villaa vastaan, jossa emme ole pelanneet kauniita, mutta meillä on pisteitä laudalla. On monia syitä, miksi [se on mennyt väärin], meidän kaikkien on tehtävä paljon heijastelua, katsomme itseämme, katsomaan meitä ryhmänä, mitä on tapahtunut – koska siellä on paljon tapahtumia. Ja etsimme paremman kauden ensi kaudella. “