Claudio Ranieri: isommat klubit ovat kaikki hermostuneita Leicesterin liigassa

Claudio Ranieri on sanonut, että perinteiset suosikit Premier League -lehdelle ovat hermostuneita Leicester City voi vetää pois ennennäkemättömän voiton, kun he vakuuttavat 3-1 voiton Manchester Cityssä. Leicester tainnuttaa Manchester Cityn ylläpitämään merkittävää otsikkopalkkaa Lue lisää

p>

Ranierin tiimi, joka on viisi pistettä ennen Tottenham Hotspuria toisella, hallitsi Cityä, ja seuraavaksi sunnuntaina Arsenalille tuntee äärimmäisen luottavainen.Italialainen uskoo, että Leicester voi pelata ilman hermoja, koska se on turvallinen putoamiselta, ja että tämä kuljettaa heitä mestaruuskokeessa.

“Tietenkin isommat klubit ovat hermostuneita, mutta minulla ei ole väliä , se ei ole minun ongelmani “, sanoi Ranieri. “Leicesterille paine oli kauden alussa, kun aloitimme, koska tavoitteemme oli säilyttää asemamme Valioliigan alueella, mutta nyt paine on muiden joukkuetta vastaan, jotka ovat käyttäneet paljon rahaa voittaakseen Valioliigan, Mestarien liigan. Nautimme siitä. Meidän on pelattava, että meillä on tämä henki – niin tulos ei ole tärkeä. Jos suorituskyky on hyvä, olen erittäin iloinen.

“Pelastamisen karkottaminen viime kaudella auttaa, koska se oli iso, suuri painostus heille.Nyt he muistavat paineita, joita he kohtasivat viime kaudella, he voivat hajuillaan ja pysyä rauhallisina tällä kaudella. En tiedä tarkalleen, jos paine oli isompi viime kaudella, mutta luulisin, kyllä ​​- jos et selviydy ja mene alas, on vaikea palata: se auttaa henkeä nyt.

” Olen nauttinut siitä ja myös pelaajani pitävät siitä – aina tiistaiseen asti, sitten keskittyä [Arsenal]. Haluamme heitä kouluttamaan samoja kuin he pelaavat. On tärkeää, että voimme keskittyä ja pitää jalkamme maassa. Se on tärkeää, koska se on ensimmäistä kertaa elämässään, että he tekevät jotain erityistä. Joten on tärkeää, ettet katso alas tai takanasi. Kuten kiipeilijä, sinun täytyy etsiä. Jos katsot alas, menet: “Voi!Minun Jumalani, katso missä olemme! ‘”Robert Huth’in kaksi maalia ja Riyad Mahrezin erinomainen sooloja juuri sen jälkeen, kun tauonsa vastasi Sergio Agüero’n 87. minuutti lohdutuksesta antoi Leicesterille 15. liigan voiton kampanjasta. Ranieri viittasi pelaajien vahvaan sidokseen. “Joo. Rakastan tätä henkeä tässä joukkueessa, mutta se on pelaajieni sisällä “, hän sanoi. “Haluan tämän tyyppisen hengen, mutta jos sinulla ei ole sitä, et voi antaa sitä minulle. Minulle on tärkeää yhdistää tämä henki yhteen.Jos pelaajat haluavat voittaa enemmän, on tärkeää keskittyä. “

Kasper Schmeichel toisti äänensä. “Meillä on joukkue, joka on ollut yhdessä jonkin aikaa ja on käynyt läpi korkeita ja alamäkiä ja nämä ajat sidos yhteen”, Leicester maalivahti sanoi. “Joten, me kaikki pääsemme hyvin ja näytetään kentällä. Monet meistä ovat pelanneet alemmissa liigoissa ja olemme tällä hetkellä Valioliigan kanssa. Ei ole mitään syytä olla nauttimatta siitä. “Schmeichel ilmoitti painopisteen ryhmässä keskustellessaan Agüeron tavoitteen aiheuttamasta huolesta. “Voitolla on iloa, mutta pettymystä, jota olemme myöntäneet – vaikka se olisi pahamaineinen”, hän sanoi. “Se on ärsyttävää, että linjalainen ei ole nähnyt sitä.Tietenkin olemme pettyneitä siihen – ja osoittavat, että haluamme enemmän, koska se olisi ollut kuudes seitsemästä seitsemästä puhtaasta lakasta liigassa. Olemme pettyneitä siihen, mutta voimme nauttia tästä voitosta. “Tietenkin olemme riittävän hyviä olemaan siellä [johtava], olemme varmoja jokaisessa pelissä, jota pelaamme ja joka on ollut sama kaikkina vuodenaikoina. . Otetaan yksi peli kerrallaan ja se ei muutu. Meidän ei tarvitse näyttää mitään tai todistaa mitään. Kyse on keräämästä pisteitä tällä hetkellä ja nähdä, missä tämä vie meidät. Nautimme tästä voitosta ja [sitten] alamme odottaa Arsenalia. Momentum on aina tärkeä jalkapallossa, mutta pelaamme hyvin. “

Leicesterin johto ei riitä tyynystä, joka takaa otsikon. “Ei lainkaan.Emme pääse eteenpäin itsestämme, tiedämme, että on pitkä matka ja pidämme jalkojamme kentällä “, Schmeichel sanoi. “Otsikko on pitkällä aikavälillä mahdollisuus, mutta emme ajattele sitä ollenkaan. Emme ajattele enempää kuin seuraava peli. “

Ranieri näytti myös, että hän ei salli pelaajien lieventämistä:” Tiedän. Koska teimme paljon virheitä ja kun palaamme harjoitteluun, kerron heille virheet, joita he tekivät. “