Andrew Hodd pitää yllä Lancashirea ja pitää Yorkshiren diskanttiset toiveet elossa

Tämä on Yorkshiren mahtava viikko, kun he yrittävät tulla ensimmäiseksi Warwickshiressa vuodesta 1994 lähtien voittamaan kolme palkintoa yhdellä kaudella.He menevät Canterburyyn torstaina kohtaamaan Kentin Royal London Cupin neljänneksellä ja sitten matkustavat Edgbastonille lauantaina vain toisen kerran T20-finaalipäivänä.

Ensinnäkin he tarvitsevat saat jotain tästä ottelusta heidän lähimpään ja rakkaan kilpailijansa vastaan, kun he näyttävät voittaneensa neljän päivän kruunun kolmannen vuoden ajon aikana.County kriketti: Lancashire v Yorkshire ja paljon muuta – kuten tapahtui Lue lisää

Ja kiitos suurelta osin kahdelta mieheltä, jotka eivät todennäköisesti osallistu valkopalloisten hopeaprojektien tarjoukseen lähipäivinä, he näyttävät tekemättä juuri niin, vaikka he ovat toiseksi parhaana ensimmäisten kolmen päivän aikana.

Sen jälkeen, kun Lancashire oli julkaissut ensimmäisen inningin 494 kaksi päivää, Yorkshire tiesi, että heidän oli täytettävä 345, jotta he eivät voineet seurata seurantaa, jonka he onnistuivat juuri ennen teetä kolmantena päivänä, kahdeksan wicketsia alaspäin, .

Heidän sankareitaan olivat rajoitettu kapteeni, Alex Lees, 85: n neljän päivän kapteeni Andr ew Gale, 83 ja back-up wicketkeeper Andrew Hodd kanssa myöhään 43, joka johti iltapäivän elpymisen 283 seitsemän, kun Yorkshire oli 62 lyhyt.

Hodd on ollut säännöllisesti Yorkshiren ensimmäinen joukkue tämä vuosi tällainen on ollut Jonny Bairstowin menestys englantilaisessa paidassa.Mutta Bairstow, Joe Root ja Gary Ballance ovat kaikki saatavilla Trevor Baylissin Kent-pelille ja finaalipäivälle. Tämä tarkoittaa, että Hodd jättää huomiotta, mikä on ymmärrettävää mutta silti julmaa.

Gale, joka myös julkaisi kauden parhaat pisteet, on hieman erilainen. Lees ja valmentaja Jason Gillespie kerrottiin alkuvuodesta, ettei häntä pidetty Yorkshiren parhaan joukossa olevan 15 parhaan joukkoon, joten hän ei ole ollenkaan kuvittanut valkoista palloa vuonna 2016. Jonny Bairstow valvoo Englannin lähteä Pakistanin kadehdintaan Lue lisää

Vasemmalla kädellä oli ollut vain yksi mestaruuskolmikko kaikkina vuodenaikoina ennen kolmantena päivänä.Hän meni toisensa keskelle varovainen kolmasosainen stand 130: ssä 63: n päähän Leesin kanssa. Molemmat miehet putosivat ennen lounasta ja Lees loukutteli lbw: n Kyle Jarvisin ja Galin, joka myös jakoi 52 kanssa esittelevää Jake Lehmannia, ohjaten Tom Smithiä karkuun.

Silloinkin, 24 tuntia lounaalla neljälle Yorkshire oli kohtuullisen turvallisella alueella.Mutta hermot ryntäsivät poissa pukuhuoneessa, kun Jarvis otti kaksi kolmesta wicketistä putoamaan 11: lle, mukaan lukien Lehmann – entisen Yorkshire-batsmanin poika ja nykyinen australialainen valmentaja Darren – houkuttelevaksi 46, jättämään mestareista seitsemän alas.

Hodd ja seamari Steve Patterson, onneksi heille, jakavat tärkeän 58: n kahdeksannen wicketin helpottaakseen jännitteitä, vaikka edellinen laski upeaan juoksuun ja sukellukseen saaliista Liam Livingstoneista, , pois Simon Kerriganin vasemman käden huippurenkaiden lakaisu kääntyi kaura-alueelle. Heti sen jälkeen Patterson ajoi Nathan Buckin neljälle ja otti ottelun 345: lle kahdeksalle.

Yorkshire, joka on jäljessä 35 pistettä Middlesexin MM-kisojen takaa, ei ole vielä turvallinen.Lancashire on myöhemmin rakennettu ensimmäiseen inningin lyijyyn 134 viimeisen 21 ylle ennen Tom Smithin ja ensimmäisten innings-saksanpään Haseeb Hameedin lähelle, mutta se olisi yllätys, jos he voisivat pakottaa voiton jäljellä olevalla ajalla. Isännät eivät ole vielä turvassa menetyksen uhalta, joten Yorkshire ei todennäköisesti anna haasteeksi voittoa.