Alex Neil innostui motivoimattomille Norwich-pelaajille Aston Villagen menettämisen jälkeen

Alex Neil kyseenalaisti Norwich-pelaajansa näyttämän hahmon, kun heitä oli tuskaillaan Villa Parkissa. Villa voitti 2-0 kiitos tavoitteista joka puolelta Joleon Lescottista ja Gabriel Agbonlahorista. Tulos tuomitsi Norwichin kuudennen suoran tappion kaikkiin kilpailuihin, ja 19 maalia hyväksyttiin myös tässä kilpailussa. Aston Villa vetää Norwich Cityn kiitoksen Lescottille ja Agbonlahorille. Lue lisää

Kysyi, jos hänen pelaajat olivat osoittaneet tarpeeksi merkkiä , Norwich manageri sanoi: “Ei ennen kuin olimme 2-0 alaspäin. Jos katsot Valioliigan, heidän ei pitäisi tarvita rakentamista.

“Se on motivaatiota itsessään. Kukaan ei halua tuntea katoamisia. Minulla on kaksi tarjousta takaisin takaisin ja viimeinen asia, jonka haluan tehdä, on palata.

“Olen tottunut voittamaan ja kun alkaa menettää, se on vaikea käsitellä.Se ei ole mukavaa. Haluat taistella, tarvitset pelaajia tekemään sen. Heidän on osoitettava, että intohimo. Meidän on varmistettava, että meillä on tarpeeksi pulloa vastata. Jos olet niin hauras ja luottamus on satuttanut, koska olet kadottanut pari peliä, olet väärässä pelissä. “

Myös Norwich-pukuhuoneessa on hyväksyntä, jonka joukkue tarvitsee pelata paremmin. Keskikenttäpelaaja Gary O’Neil sanoi: “Olemme ilmeisesti kovin pettyneitä siitä, miten asiat menivät.

“Meillä oli keskustelu puolipäivällä ja antoi itsellemme vuoren kiivetä.

” Se on alaspäin pelaajat varmistavat paikkansa joukkueessa.Se, että se on muuttunut melko usein, osoittaa, että emme ole tehneet tarpeeksi hyvin. “Villa pysyy pohjassa ja on kahdeksan pistettä turvallisuudesta vain kolmannen voiton jälkeen. Villa-manageri Rémi Garde myönsi, että hänellä oli erimielisyys Agbonlahorin kanssa tällä kaudella, ja hyökkääjä kamppailee mutta se oli tyytyväinen hänen suorituskykyynsä.

“Pisteytys oli erittäin tärkeä hänelle, koska kun olet hyökkääjä ja ei pisteitä pitkään, se on erittäin tuskallista”, Garde sanoi.

“Meillä on 13 peliä ja toivottavasti Gabby voisi olla se, joka auttaa joukkuetta taistelemaan loppuun asti. Mutta ei vain Gabby, se koskee kaikkia hänen ympärillään olevia pelaajia.Olen iloinen siitä, että hän on jälleen mukana. “

Heidän puoleltaan saama voitto entisen Lyonin johtaja sanoi:” On erittäin tärkeää, että meillä on vielä kolme pistettä, mutta en ole varma, parasta jalkapalloa, varsinkin ensimmäisten 45 minuutin aikana.

“Norwich pelasi hyvin, puolusti hyvin ja painosti meitä korkealla kentällä. Meillä oli joitain ongelmia pelata jalkapalloamme. Sitten tämä on jalkapalloa – meillä oli sarjakuva juuri ennen puoliaikaa ja toisen maalin jälkipuoliskolla. “

Garde lisäsi:” Kun pelaajat käyttäytyvät kuin Norwichin kaikki yhdessä, osoittavat hyvää henkeä, puhdasta arkkia, puolustavat hyvin ja kovaa, näin fanit haluavat meidät käyttäytymään. Olen tyytyväinen pelaajille, että heidät on palkittu pisteillä.

“Jo pitkään soitamme tällä tavalla.Muutaman viikon ajan meillä on ollut oikea asenne, kaikki taistelevat erittäin tiukasti joukkueelle ja tietysti tämä on jotain, johon voit luottaa ja rakentaa jotain.

“Tämän jälkeen voit pelata jalkapallosta ja puhu jalkapallosta ja kenttäpaikoista, mutta jos sinulla ei ole tätä basea, on erittäin vaikea voittaa Premier League-pelejä. “