Warringtonia ei ole testattu pelaamalla Wakefield ennen Wembleyn loppuottelua

Warringtonin tänä vuonna tulee olemaan suurempia haasteita – yksi ennen elokuuta on vielä ohi. Tätä tarkoitusta varten tämä oli korvaamaton voitto, joka siirsi heidät Wiganin yläpuolella ja vain Hull FC: n huipulla Super Leaguein kärjessä, mutta Wembleyn lopullinen Hullin vastustaja vain kaksi viikkoa pois, tämä oli vain Warringtonin puolella fanit ovat odottaneet tänä vuonna.

Tallenteet osoittavat, että molemmat tämän vuoden Challenge Cupin finalistit voittivat tänä viikonloppuna – molemmat pisteyttivät 38 pistettä prosessissa – mutta siinä samankaltaisuudet loppuvat.Lionsjohtajien Hullille tämä oli perusteellisesti kiillotettu esitys Widnesin puolesta, mutta toisaalta Warrington oli paljon epäselvämpi.

Heidän valmentajansa Tony Smith kuvasi sitä hyvänä suorituskyvynä, mutta puolelta, joka kamppaili kentällä 17 tarpeeksi sopivaksi pelata tätä peliä, puhumattakaan kilpailla siitä, melkein tuntui, että sudet pitivät jotain varastossa Wembleyn kanssa horisontissa. Hull FC on liian hyvä Widnesille, kun he menevät kohti puolueottelua Lue lisää

Vielä kaksi viikkoa sitten ne olivat täysin tuhoisia loppuun Wakefieldin Challenge Cup -kampanjassa, joka voitti 56-12, mutta täällä heidän suorituksensa oli hajallaan virheistä ja perustana siitä, että Smithin puolella on useita muita pyydyksiä, lopullinen.

“Se ei ollut kaikkein kauneimpia pelejä,” Smith sanoi. “Osallistuimme siihen ja niin myös Wakefield.Ei ollut valtava ilmapiiri verrattuna viimeiseen tapaan, jolloin tapasimme niin oli vaikeaa, mutta oli tärkeää saada voitto. Olimme kunnossa, ja tunsin, että peli ei koskaan ollut meidän hallinnassamme. “

Samoin kuin Widnesin tappion Hullin tappion takia tämä menetyksen vuoksi Wakefieldin heikot neljännen toiveet ovat matemaattisesti yli, mutta jälleen valmentajansa, Chris Chester, painotti pitkän aikavälin visioa sen jälkeen.Kun joku toinen klubin arvostetun akatemian jäsen James Batchelor aloitti täällä, Chester halusi painostaa kotiinsa siitä, että Super League -tilin saataessa 2017, Wildcatsilla on varaa vertailla joitain kotimaisia ​​tähtiään ilman pelkoa vakavista seurauksista .

“Emme päässeet ponnisteluihin tänään”, hän sanoi. “Nuori erä on tulevaisuuden, mutta myös yksi, ja siellä on myös Judah Mazive, Max Jowitt ja Jordan Crowther. Lapset todella nousivat silmiini tänään, ilman ponnistuksia. “

Kuten he tekivät Leighin puolivälierissä kaksi viikkoa sitten, Wakefieldin vahinkoa kärsinyt puolet – taas he olivat ilman 11 – otti johtoaseman tällä kertaa, kun Jonny Molloy ryntäsi alas ja seurasi Liam Finnin nokkelia.Se kuitenkin sekoitti Warringtonin elämään, ja Ben Currien, Chris Hillin ja Ryan Atkinsin yrittäjät avasivat Wolvesin johtavan lyijyn puolivälissä. Atkinsin yrittää, kun hän kosketti Chris Sandow’n hyvin painotettu potku, teki sen 16-6 kolme minuuttia ennen puoliaikaa, hetkeksi Chester tunnistettiin ratkaisevaksi. “Se oli pehmeä pyrkimys alukselle heti tauon aikana, ja se oli melko suuri”, hän sanoi.Trinityllä oli mahdollisuus päästä takaisin kilpailuun toisen puoliskon alussa, mutta he olivat liian tuhoja hyökkäyksissä vakavasti uhkaaville susiin. Vierailijat saivat sitten heidät maksamaan, kun Matty Russell keräsi löysä passin Craig Hallilta kilpailemaan epäonnistuneesti linjaan, ja vaikka vaikuttava Mazive herätti toiveita paluusta ensimmäisellä yrityksellä klubille, heidät nopeasti sammui kun peli tuli viimeiseen neljännekseen. Wakefield painaa , yrittäjät Daryl Clarkilta, Russellin toinen ja Joe Westerman panostivat voiton, joka saattaa osoittautua ratkaisevaksi pitkällä aikavälillä Wolvesille. Wembley tekee varsin merkittävän varjon kaikesta, mitä Warrington tekee tällä hetkellä, mutta huippupisteen rotuun nähden tämä oli toinen iso rasti Smithin ja hänen miehensä ruutuun.