Η αφήγηση της μοίρας στα χέρια της Γαλλίας και της Λετονίας ήταν δικό της στόχο, γράφει οι Αυστριακοί

Μετά την προπόνηση μεταξύ Γαλλίας και Λετονίας, ο Daniel Ratushny δεν ήξερε πώς να βρει τις λέξεις: “Είναι πολύ συναισθηματικό για μένα. Είμαι πολύ απογοητευμένος για τους παίκτες που έχουν βάλει τα πάντα σε όλους τους αγώνες. Είναι απογοητευτικό, θα έλεγα σχεδόν θυμωμένος. «

Οι Αυστριακοί μετά τη νίκη της Δευτέρας επί της Γερμανίας μετά από ένα πέναλτι ανέβηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ένα προβάδισμα πάνω από τη Λετονία και δύο από τη Γαλλία. Η διάσωση ήταν συντριπτική, μόνο ένα σενάριο θα μπορούσε ακόμα να βυθίσει την Αυστρία: ήττα από τον Καναδά και να κερδίσει τη Γαλλία για δύο πόντους κατά της Λετονίας.

Δυστυχώς, είναι πολύ πιθανό.

“Η ομάδα έκανε σχεδόν τα πάντα σωστά, εκτός από το να αφήσει το πεπρωμένο τους στα χέρια της Γαλλίας και της Λετονίας.Αυτός ήταν ο δικός του στόχος “, έγραψε το site του καλυτερες στοιχηματικες εταιριες τηλεοπτικού σταθμού ORF.

Οι Αυστριακοί γνώρισαν μαύρη Τρίτη. Κατ ‘αρχάς, έπρεπε να ακολουθήσουν δέκα στόχων του Καναδά και στη συνέχεια πέρασε το απόγευμα στα ιερά των δύο ανταγωνιστών αγώνα που έληξε μετά τη νίκη του στις γαλλικές επιδρομές.

“Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν το αξίζαμε », μουρμούρισε ο Ρατσουίνι.

Παρόλα αυτά, δεν ανέφερε ότι οι Γάλλοι και οι Λετονοί θα συμφωνήσουν στο αποτέλεσμα της κατάρρευσης της Αυστρίας. Ο προπονητής ήταν απλά απογοητευμένος με την κατεύθυνση του τουρνουά. Αυστρία, για έκτη συνεχή φορά, έπεσε από την ελίτ διαίρεση αμέσως μετά την κίνηση.Από αυτά στις δύο τελευταίες περιπτώσεις με πολύ πικρό τέλος. Στο Ελσίνκι το 2013 και τώρα, επίσης, στην Πράγα, οι Αυστριακοί έχουν κερδίσει δύο παιχνίδια και συλλέγονται πέντε σημεία.

Στη δεύτερη ομάδα, ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα ήταν αρκετά δροσερό για τη διάσωση, αλλά οι συνθήκες δεν τους ευχηθώ κάθε φορά.

«Η ομάδα μας αξίζει να παραμείνει στην ελίτ τμήμα της MS, χωρίς οποιαδήποτε και αν ή αλλά», δήλωσε ο επικεφαλής του χόκεϊ αυστριακή Kurier και πρώην εθνική ομάδα καπετάνιος Dieter Καλτ. «Λυπάμαι καλυτερες στοιχηματικες εταιριες που οι παίκτες οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, έτσι πρέπει να το πικρό τέλος.»

Η αυστριακή ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα ανανεωθείτε έκθεση. Σχεδόν η μισή ομάδα γνώρισε για πρώτη φορά σημαντικό γεγονός της χωρίς πολλές βετεράνων, ο οποίος κέρδισε επίσης το βραβευθέν Ολυμπιακό συμμετοχή στο Σότσι, σίγουρα δεν θα απογοητεύσει.ολόκληρη Χόκεϊ έδειξε συμπάθεια και την έκπληξη ακόμη πιο ισχυρή σε χαρτί Ελβετία ή τη Γερμανία.

«Παρά όλα όσα συνέβησαν εδώ, αφήσαμε μια πολύ καλή εντύπωση. Τα τελευταία χρόνια, ποτέ δεν έχω δει τέτοια αυτοθυσία της ομάδας «, δήλωσε ο Καλτ. «Πριν από το τουρνουά είχαμε εμπιστοσύνη, αλλά ήμασταν σε θέση να συμβάλουν στην κύρος της αυστριακής χόκεϊ.»

Πιο κοντά στη διάσωση της Αυστρίας είχε από καιρό. Ένα επιπλέον σημείο ήταν αρκετό. Ίσως η επέκταση κατά της Λετονίας, ήταν δυνατόν να διαχειρίζονται καλύτερα τη λήξη της κανονικής διάρκειας με τη Γερμανία. Ή προσεύχεστε για το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ Γαλλίας και Λετονίας.

Αλλά ήταν ήδη στα χέρια των άλλων.