Unibet betting sider og bonus

unibet Betting Sider og BonusUnibet Limited ble funnet i 1999 i Storbritannia. et år senere begynte det med odds utveksling. Og dette er den største forskjellen mellom Unibet og andre spillkontorer, fordi odds er satt av spillerne. Unibet er den eneste megleren og tar 2-5% av hver gevinst. Den største spillutvekslingen på verden tilbyr mange interessante alternativer for mindre erfarne spillere.

Bonus 100 £ / € – Unibet Registrering!

Du må forstå at dekning av ligaer og sport avhenger av andre spillere, men fordelen er at du kan sette din egen innsats. På forespørsel fra en del av kundene startet Unibet seg med uavhengig klassisk online spillkontor i 2012. Dette trinnet åpnet døren for spillere med lavere erfaring eller frykt for å satse på utveksling. Kunden kan bytte mellom utveksling og kontor. Dette er en stor fordel.
Det er ingen overraskelse at Unibet live sendinger tilbyr odds på mange arrangementer. Lavere ligaer eller mindre populære idretter er vanligvis mindre dekket av info, fordi odds er skapt av kunder. Men du kan feire din egen begivenhet. Du angir odde og mengde og tilbyr det til de andre. Hvis noen reagerer og aksepterer innsatsen, bestemmer sluttresultatet hvem som vil vinne.

Som det allerede var sagt tidligere, tar selskapet et gebyr, men det er ikke så høyt. Hver dag kan du velge mellom omtrent 30 idretter som fotball, tennis, hockey, håndball, volleyball, basketball, baseball, amerikansk fotball, rugby, Formula 1 og annen motorsport, boks, kampsport, bandy, gulvball, futsal, vannpolo, dart, snooker, bordtennis, badminton, cricket, sjakk, olympisk sport, ski, skihopping, skiskyting, men også sosiale spill. Du kan finne her opptil 250 laegues!

Teknisk støtte går via e-post support@betfair.com og også via telefon. Den tsjekkiske versjonen av kundestøtte er imidlertid ikke lenger tilgjengelig. Teknisk støtte til Unibet er ikke den beste, og derfor må du forvente svar på ditt spørsmål i løpet av få dager. Men Unibet tilbyr fortsatt komplett hjelpeseksjon i tsjekkia hvor du kan finne alt du trenger. Det er også videoer på Youtube, eller du kan sjekke Unibet blogg i forumet.