Louis van Gaal sanoo José Mourinho Manchester Unitedin linkistä on hölynpölyä

Louis van Gaal on kuvannut spekulaatiota siitä, että Manchester United keskustelee José Mourinhon kanssa hölynpölyltä ja valitti siitä, että entiset Chelsean manageriin liitetyt tarinat hänen työnsä kanssa ovat vahingollisia hänen perheelleen ja ystävilleen.

” Viimeiset kaksi kuukautta ovat olleet hyvin vaikeita vaimolleni, lapsilleni, lapsenlapsilleni ja ystävilleni selviytymään “, sanoi United-manageri. “Minullekin, mutta voin selviytyä. Hollannissa he tietävät, että olen liian ylimielinen epäilemään itseäni, mutta tiedän myös, että tällainen hölynpöly luodaan minusta. En usko, että José Mourinhon ja Manchester Unitedin välinen suhde on jo olemassa. “

United ylläpitää näkemystä siitä, ettei ole tarpeen kommentoida, vaikka BBC oli ennen kaikkea uutisjärjestöissä, Mourinhon ja klubin välillä.Olipa kyseessä sitten Mourinho, tai vain hänen edustajansa, Jorge Mendes, on epäselvä. Jälkimmäiset näyttävät yrittäneet työntää asiakkaitaan Unitedin suuntaan, vaikka useiden johtavien pelaajien edustajana hänellä voisi olla muita syitä yhteydenpitoon klubin kanssa. Louis van Gaal: tavoitteet eivät tarkoita, että Unitedin tyyli on muuttunut. Lue lisää < Van Gaal hyväksyy kritiikin osana työtä - "On loogista, kun olet menettänyt neljä ottelua peräkkäin, ihmiset ovat varmasti epäilyttäviä" - vaikka esineitä harhaanjohtavien tarinoiden Britanniasta raportoidaan tosiasioina Hänen kotimaansa Alankomaat, jonka hän sanoo tapahtui tällä viikolla, kun väitettiin, että hän oli palkannut yksityisen turvallisuuden vaimolleen. "Arvostan mediaa kertomaan tarinoita", hän sanoi. "En koskaan palkannut turvallisuutta. Ei koskaan, ikinä.Ja olen kävelyllä kaduilla ilman turvallisuutta ja kaikki tavatut ihmiset ovat hyvin positiivisia. "Van Gaal väittää myös edistyvänsä kolmivuotisessa prosessissaan, joka korjaa ensimmäisen joukkuekilpailunsa tai on kerran Mestarien liigan jalkapallo varmistu jälleen seuraavalle kaudelle.

“Jos katsot valintaa nyt, johon otin, ei vertailua, hän sanoi. “Kun tulin kahdeksan tai kymmenen pelaajaan yli 30-vuotiaana, jouduin siirtämään jonkin verran ulos, ja ihmiset sanoivat, että olin väärässä, mutta viimeisten 18 kuukauden aikana pelaajat kuten Rio Ferdinand ja Nemanja Vidic ovat eläkkeelle. He eivät enää pelaa jalkapalloa. “