Hollantilaiset mestarit Guus Hiddink ja Louis van Gaal kohtaavat kasvotusten

“Se oli melkein täydellinen hyvästi”, Hiddink sanoi. “Olisi ollut täysin täydellistä, jos olisimme olleet jossain muualla muutama päivä sitten. Olisin halunnut pelata Manchester Unitedia. “Chelsean Guus Hiddink sanoo, että ovi ei suljettu” täydelliselle “John Terrylle Lue lisää

Jossain muualla Hiddink olisi halunnut olla Rooma kolme päivää aikaisemmin Barcelona oli juuri lyönyt Manchester Unitedia yksipuolisessa Mestarien liigan finaalissa. Samalla Barcelonalla, että Hiddinkin Chelsea oli päässyt niin lähelle lähtöä puoliväliin, kun vain muutamat ylimääräiset tuomarikohtaiset päätökset ja pysähtymisajan tasoittaja ansaitsivat Pep Guardiolan ryhmän siirtyvän loppuotteluun Lontoon kuuluisassa yössä. Hiddinkin päätelmä oli kaksinkertainen.Chelsean olisi pitänyt olla viimeinen, yleisesti hyväksyttiin, että he kärsivät epäoikeudenmukaisuudesta Norjan tuomarin Tom Henning Ovrebon johdolla, ja kerran Rooman hän olisi tukenut puolellaan kääntäessään Moskovan edellisen vuoden tulokset ja voitti

Hän olisi voinut olla oikein. United ei pelannut kovin hyvin finaalissa ja Chelsea oli lähes pysäyttämätön rulla, voitti 11 viimeisen 13 ottelunsa ja ylivoimainen Everton. Sitä ei koskaan voida todistaa, koska Hiddink ei koskaan joutunut pelaamaan Unitedia vastaan ​​viime kerralla.Sekä liigan ottelut oli saatu päätökseen, kun hän otti Luiz Felipe Scolariilta Ystävänpäivällä, ja kun taas FA Cup -mallissa oli jonkin aikaa jäljellä toinen Chelsean-United-näytöksessä finaalissa, Sir Alex Ferguson laski virheen puolivälissä, heikkenivät hänen puolellaan jättämällä Wayne Rooney ja Cristiano Ronaldo ja Everton hiipinneet heitä rangaistuksiin.Chelsea Guus Hiddink korostaa hyökkäyksen hyveitä ennen Louis van Gaalin kaksintaistelua Lue lisää

Voidaan sanoa, että Hiddinkillä on mahdollisuus ruutu tähän tyhjään laatikkoon tällä kaudella, paitsi että puoli tusinan verran tilaa maisema on muuttunut täysin. Vuonna 2009 Chelsea ja United olivat suurimmat eläimet Euroopassa.Barcelonan oli pian kyseenalaista tämä ylivalta, mutta Guardiolan tiki-taka-diskantti saattaa joutua odottamaan, jos Uefa toimitti kokeneempia virkamiehiä Stamford Bridgeen. Salaliittoteoria silloin, kun Uefa halusi välttää toisen peräkkäisen kaiken englantilaisen finaalin, oli luultavasti hölynpölyä, mutta paljastaen kaikki samanlaiset. Vuoteen 2009 mennessä englantilainen puoli oli ollut Mestarien liigan finaalissa viiden vuoden ajan. Moskovassa vuonna 2008 heitä oli kaksi, ja viimeiset neljä kausi myöhemmin esittelivät kolmea Premier-liigan joukkuetta, ja United laittoi Arsenalin semifinaaliin.

Kun Hiddink sanoi olevansa pahoillaan ovat voineet pelata Unitedia, hän käytännössä puhui maailman raskaansarjan mestaruudesta.Tällä hetkellä ei ole aivan niin, kuten on aivan liian ilmeistä, kun United matkustaa tanskalaiseen Midtjyllandiin Europa-liigaan tämän kuukauden aikana. Englanti ei ole enää siellä, missä se on, ja jopa Premier-liigan sisällä Chelsea-United-nexus ei pakota.United on viisi pistettä neljän parhaan joukosta, kun taas Chelsea ei ole edes pöydän yläosassa.

Kun joukkueet tapasivat Old Traffordin viime vuoden lopulla 0-0 vedon molemmat klubit nauttivat kiitollisesti; Unitedin takia, kun Stoke sai muutama päivä aikaisemmin voiton Louis van Gaalin välitöntä tulevaisuutta klubissa tarkan valvonnan takia, Chelsea, koska Watford oli juuri pidetty kotona, ja he yrittivät edelleen vakauttaa José Mourinhon lähdön jälkeen.Louis van Gaal kertoo José Mourinho on Manchester Unitedin linkki on hölynpölyä Lue lisää

Se oli joka tapauksessa Van Galin kuvaus, ja vaikka Stoke oli puolivälissä hämmästyttävää, johtaja oli oikeassa jonkin Unitedin pelin laadusta.Hän arvelee Hiddinkia vastustajana – “koska hän sai sinut Chelsea on lopettanut menettämisen” – mutta ei teeskentele mitään suurta ystävyyttä. “Professional” oli ainoa sana, jonka hän kertoi yhteen parin välisestä suhteesta vuosien varrella. “Hiddinkin mukaan Chelsea voisi vielä nousta pöydälle Euroopan kannoille”, Van Gaal sanoi. “Se näyttää mahdottomalta, mutta matemaattisesti hän pystyi vielä tekemään sen.”

Yhtenäinen johtaja odottaa edelleen omaa puoltaan nousemaan myös pöydälle.Vaikka keskustelu voiton voittamisesta Liverpoolin voiton jälkeen otettiin perspektiiviin Southamptonin pettymykselliseen tappioon seuraavassa ottelussa, Van Gaal on edelleen selvillä siitä, mitä hän haluaa tällä kaudella ja mikä edistäisi edistystä.

“Meidän on täytettävä Mestarien liigan ja haluamme päätyä korkeammalle kuin viime vuonna, joten kolmas on vähiten tavoitteemme”, hän selitti. “Tällä hetkellä emme ole pahoja, mutta se voisi olla parempi. Meillä oli kivulias joulukuu, kun olosuhteet [loukkaantumiset] olivat meitä vastaan, mutta neljän ottelun menettämisen jälkeen peräkkäinen juoksu, jonka olemme tällä hetkellä, on huomattava. Viimeisten kahden pelin aikana meillä on ollut paljon enemmän luottamusta.Meillä on vielä viiden pisteen ero, mutta uskon, että voimme tehdä sen.

“Meillä on ehkä paras järjestäytynyt puolustus Premier-liigassa ja nyt pisteytämme tavoitteita ja meillä on tärkeitä pelaajia tulossa takaisin. Phil Jones, Marcos Rojo ja Antonio Valencia ovat kaikki valmiita palaamaan, joten tunnelin päässä on valoa. Van Gaal on kuitenkin joutunut kärsimään muutamia vastoinkäymisiä hänen pyrkimyksissään palata Manchester Unitediin raskaaseen jakautumiseen, vaikka hänen luottamuksenaan hän vielä puhuu mestariksi. Hän vain tarvitsee pelaajansa jatkamaan häntä parhaimmillaan.