Arsène Wenger: Pep Guardiolan uutiset saattavat vaikuttaa Manchester Cityyn

Se oli yksi niistä pommiskuista, joka heti ilmoitti uutisohjelmasta, ja se tuntui erittäin arseenilta Arsenalilta. Pep Guardiola onnistuisi menestyksekkäästi Manuel Pellegriniä Manchester Cityn johtajana kauden lopussa, mutta mikä merkitsi sitä Premier League -ottelupelissä?

Tarkemmin sanottuna City voisi vaikuttaa haitallisesti nyt, pelaajat tiesivät, että he pelastaisivat pian entistä päällikköä, mikä tarkoittaa, että Arsenal ja heidän kilpailijansa voisivat hyötyä?

“Se on varmaa, että vaikutus ei ole neutraali”, Arsène Wenger sanoi kun hän valmisteli sunnuntain vierailua Bournemouthiin. “Se joko tulee hyvin positiiviseksi tai hyvin negatiiviseksi. Ja sitä on hyvin vaikea ennustaa. Olemme nähneet, että isoissa turnauksissa kun maajoukkueen valmentaja lähtee jälkikäteen. Se on vaikeaa.Onko se epävakaa tilanne? Kyllä. “Chelsean Diego Costa haittaa Arsenalia Per Mertesackerin punaisen kortin jälkeen Lue lisää

Epävarmuus, volatiliteetti tai jokin muu, joka vakautta jättää pois, pyrkii tekemään Wengerin heittäytymisen. Nykyajan johtajan maailmanlaajuinen elämä ei ole hänen puolestaan ​​ja huumorintainen keskustelu, kun Kiinan Super-liigan laajentuminen nostettiin. Se on jo herättänyt joitain korkean profiilin veteraaneja, kuten Marcello Lippiä ja Sven-Goran Erikssonin, mutta Wenger teki selväksi, että hän oli liian vanha ja ehkä asettanut hänen tavoin tällaisen jalkapallon. “Haluatko, että annan sinulle syntymäpäiväsi?” Hän sanoi hymyillen. “Olen onnellinen täällä. Sven on siellä, kyllä.Sven on matkustaja. “

Wenger on jo pitkään tehnyt pesänsä Lontoon pohjoisosassa, ja hän jatkaa toivonsa, kiihkeämmin kuin koskaan tällä kaudella, että pitkä peli, jonka hän on pelannut, antaa lopullisen vakauden toinen mestaruus. Bournemouth tuntuu tärkeäksi ajaksi.

Koska Southamptonin 4-0 tappion nyrkkeilypäivänä Arsenal on työskennellyt liigassa, kun otsikkotilastot osoittavat kaksi voittoa kuudessa kisassa ja neljä viimeistä.He ovat vedonneet aihiot edellisissä kolmessa ja jos 0-0 Stoke City oli kelvollinen tulos, 0-1 ja 0-0 kotona Chelsea ja Southampton, ei vastaavasti ollut.

Wenger’s joukkue on pudonnut neljäsosaan pöydässä ja Leicester Cityssä kotona ensi sunnuntaina, on loistava veto, että olisi tulossa angst, jos he pudottaisivat pisteitä Bournemouthissa.

“Leicester peli on tärkeä vain, jos toimimme hyvin Bournemouthissa “, Wenger sanoi. “Olemme tietoisia siitä, että se on elintärkeä peli ja tarvitsemme nopean vastauksen. Olen vakuuttunut siitä, että meillä on henki ja ajattelutapa. Ei ole väliä kuinka iso peli on, sinun on siirrettävä pallo hyvin ja puolustaa hyvin.Sinun on keskityttävä siihen. “

Arsenalin ongelmat tällä tahmeella loitsulla ovat vienyt hitaasti, huonoja päätöksiä – esimerkiksi Per Mertesackerin lyöntiä, joka johti hänen varhaiseen korttinsa Chelseaa vastaan ​​- vähän laadukkaita niiden rakentaa pelata. Loukkaantunut keskikenttäpelaaja Santi Cazorla on jäänyt kaipaamaan.

Ennen kaikkea ei ole ollut tyytymättömyyttä tavoitteen edessä, joten ei ole ihme, että Emirates-väkijoukko on kasvanut voimakkaasti, mikä tietysti on ei auttanut. “Voin tuntea, että pelit joskus, kyllä”, Wenger sanoi. “Mutta minulle suuri paine ei ole olla [title] -kilpailussa ensiksi. Kaikki muu, sinun pitäisi mieltyä ja nauttia.Haluat olla siellä. “

Kun Wenger katsoo Bournemouthia, hän näkee paljon ihailemaan, erityisesti siinä, että klubi on uskonut 38-vuotiaan johtajan Eddie Howen . “On hyvä nähdä, että Englanti tuottaa nuoria johtajia ja olen täysin vakuuttunut siitä, että tässä maassa on enemmän Eddie Howesia”, hän sanoi.

Silti Leicester on varmasti vastannut Wengerin kanssa ja innoittanut romanttinen sisällä. “Leicester on loistava esimerkki siitä, että jalkapallo ei ole pelkästään rahan käyttämisestä”, hän sanoi. “Kyse on työn laadusta.” Kauden loppuun asti saama etu on se, että fanien, kaupungin fanien ja Tottenham-fanien lisäksi koko maassa on takana Leicester. Se on luonnollista.Ihmiset häiritsevät minua siitä, että he eivät osta isoja nimiä, mutta he tukevat tiimiä, jolla ei ole suuria nimiä. “