FA Cupin neljäs kierros: 10 asiaa varoa tämän viikonloppuna

Crystal Palace vastaan ​​Stoke City voisi olla tie tie: kaksi tummaa hevosta, joilla on todellinen mahdollisuus mennä aina Wembleyn ja lukuisia kiehtovia tarinoita. Emmanuel Adebayorin paluu katsotaan kiinnostuneena. Kuinka hyvin hän on? Voiko hän ratkaista Crystal Palacein tavoitehaasteongelmat? Voiko Alan Pardew saada parasta pelaajaa, jota ei voi kumota? Kuinka Stoke reagoi Anfieldin rangaistuspotkukilpailuun puolivälissä viettää mielenkiintoa. Molemmat joukkueet ovat osoittaneet kykenevän parhaansa voittamaan tällä kaudella, mutta haaste Valioliigassa on edelleen ulottumattomissa. Sen pitäisi tehdä cup-kilpailuista entistäkin tärkeämpää ja nähdä, että puolivälissä sijaitseva Premier-liigan kiipeäminen Wembleyn askeleisiin toukokuussa olisi terveellistä kilpailun menettämisestä hieman kauniimmin joka kaudella.Alan SmithHughes Chelsean nähtävyyksissä Stoke-muunnoksensa jälkeen2) Elnenyillä on mahdollisuus tehdä ensimmäinen XI-kotelo

Kun katsot penkiltä käyttämättömänä korvikkeena Arsenalin Stoke-vedon aikana ja Chelsean tappionsa, Mohamed Elneny hänen debyyttinsä kotona Burnley lauantaina. Frances Coquelin loukkaantui ja Mathieu Flamini taistelussa täyttääkseen reiän hänen poissa ollessaan Arsène Wenger on huomannut jonkin verran dynamiikkaa keskikentänsä pohjalta. Arsenalin pelaajat vaikuttavat vaikuttavan Elnenyistä, Olivier Giroud viittaa hänelle “täydelliseksi pelaajaksi”.Melkein lausunto muutamien harjoituskertojen jälkeen, mutta Elnenyillä ei ole paljon aikaa asettua Coqueliniin odotettavasti tekemään Arsenalin penkki lauantaina – Egyptin on tehtävä hyvä ensivaikutelma alhaisemman (vaikkakin muotoon saakka) ) Burnley puolelta. Elnenyin ensimmäinen tehtävä englantilaisessa jalkapallossa? Tartu Joey Bartonin kanssa. MBMohamed Elneny: väsymätön kattopelaaja, joka nukkui pallolla Facebook Twitter Pinterest Mohamed Elneny on jo kutsuttu “täydelliseksi pelaajaksi” hänen Arsenalin tiimikaverinsa Olivier Giroudista. Kuva: Stuart MacFarlane / Arsenal FC Getty Imagesin kautta3) Kane ja Alli tarvitsevat kunnollisen lepoon otsikkokulutuksella. Hän jatkaa tietenkin pelaamista alaspäin, mutta Mauricio Pochettinon Tottenham on taistelijoita.Vielä taistelevat kolmella rintamalla, tämä on tärkeä tilaisuus antaa keskeisille pelaajilleen vapaapäivät. Colchester on juurtunut League Onein pohjaan eikä ole voittanut liigassa lokakuusta lähtien. Heidän Cup-rataa on nähnyt heidät tappelemaan kaksi joukkuetta alemmissa divisioonissa ja Charlton, joukkue, jolla on samanlainen epäkohta. Sitten pitäisi olla suora iltapäivä Spursille. Pochettino on vedonnut samaan ydinpelaajaan kaikkina vuodenaikoina ja siellä on oltava väsyneitä jaloja. Kun Harry Kane ja Dele Alli olivat Leicesterin sijaan, heitä pyydettiin, kun menestyminen kesti. Olisi hyvä nähdä Josh Onomah antaa toisen mahdollisuuden, Nacer Chadli voisi tehdä enemmän minuutteja ja Son Heung-min aikoo näyttää vahvistavan teorian, että hän voi olla enemmän kuin pystyy varmuuskopioida Kane, joka voi jopa ylellisyyttä koko päivän pois.ASTottenham lähelle sopimaan alun perin £ 5 miljoonasta Fulhamin Dembélé’lle4) Dropping Fellaini voisi auttaa Manchester Unitedia kääntymään kulmassa Derbyin FA Cup tie osoittaa, kuinka kauas Louis van Gaal on laskenut | Paul Wilson Lue lisää

Tällä kaudella Manchester United on voittanut 70% (ja menettänyt kukaan) liigan peleistä, jotka Marouane Fellaini on menettänyt. He ovat voittaneet vain 23,1% niistä (ja menettäneet 46,2%), joka on nähtävästi ohittanut seuran analyysioosaston, kun belgialainen aloitti Unitedin yhdeksän ottelun yhdeksän viimeistä ottelua kaikissa kilpailuissa (joissa United on voittanut kolme , menetti 5).Louis van Gaal ehdotti torstaina, että hänen tehtävänsä on perjantai-iltana saralla Derby Countyn joukkueen tuloksesta ja on hämäävää, jos hollantilainen säilyttää 28-vuotiaan XI: ssä tällaisesta ratkaisevasta ottelusta. tullaan tutkimaan yhtä paljon kuin tulos. Ehkä vielä hämmentävämpää on Derbyn johtajan Paul Clement, joka kertoi Guardianille tällä viikolla, että Fellaini on edelleen yksi Manchester Unitedin tehokkaimmista aseista. “Unitedillä on vielä otteluottelevat pelaajat – Rooney voi tuottaa taianomaisia ​​hetkiä. Pidän Mata – mielestäni hän on hyvä pelaaja. Tiesin herrerasta aikani Espanjassa. Nuoret [Martial ja Depay] tekevät sitä muutamia päiviä, mutta eivät muita.Fellaini on hieman epäjohdonmukainen mutta vaarallinen. “MB Van Gaal käynnistää hyökkäyksen” kauheisiin, kammottaviin “raportteihin hänen tulevaisuudestaan.

Myytyneet merkinnät nousivat maanantaina Fratton Parkissa. Olisi helppo ryntää pois lukemattomia klisejä taikuudesta ja minnoweista, mutta pimeimmissäkin päivinä Pompeyn kannattajat ovat juuttuneet. Tämä tulee olemaan heidän kolmas pakattu talo 11 päivässä, ja se on todella todistaja kannattajista, että he ovat juuttuneet siihen niin suuria määriä. Kun jalkapallon jalkapallosta ja hopeavälineistä joudutaan jyrkkään laskeumaan keskipäivän matkoihin Morecambeen, heidän on silti oltava outoa katsomaan Bournemouthia Premier-liigan joukkueena. Vuonna 2013 he pelasivat toisiaan liigassa One, mutta nyt kolme divisioonaa erottaa heidät. He nauttivat mahdollisuuden aiheuttaa järkyttävää ja ansaitsevat toisen hetken auringossa.ASCook puhaltaa Portsmouthin arkkuja ennen Bournemouthin vierailua6) Iheanachon silmiinpistävä kupin muoto tarkoittaa sitä, että kaupungin keskeiset miehet voivat istua takaisinColchesterin Darren Ambrose: “Olen tarpeeksi hyvä saada takaisin, missä haluan olla.” Lue lisää

välittömän vaikutuksen keskiviikkona (ja kaikkina vuodenaikoina), Kevin De Bruynen myöhempi vammo painaa Manchester Cityn joukkuetta, ja Manuel Pellegrini tulee olemaan erityisen varovainen uusista menetyksistä tänä viikonloppuna, Helmikuu sisältää krypta-otteluita Leicester ja Tottenham vastaan ​​Premier League, matka Dynamo Kyiv Mestarien liigan viime 16 ja Capital One Cup finaali Liverpoolia vastaan.Tällöin matka FA Cupissa Aston Villagessa lauantaina näyttää yhä enemmän mahdollisuuden levätä kaupungin kaksi tärkeintä pelaajaa, Sergio Agüero ja David Silva, jotka ovat kamppaillut vammoihin tällä kaudella. Molemmat ovat kyllästyneet tärkeimmistä panoksistaan ​​Evertonia vastaan ​​Capital One Cup -finaaliin, ja Pellegrini pitää myös miettiä kaupungin matkaa Sunderlandiin tiistaina. Jos Agüero pääsee vapaapäivänä, Kelechi Iheanacho ansaitsee toisen mahdollisuuden – nigeriläinen on voittanut kaikki kolme kuppi-ottelua tällä kaudella, myös City’s FA Cupin kolmannen kierroksen voitolla Norwichissa.

Tony Pulis on luvannut ottaa Cupin vakavasti, nimeämällä molempien otteluiden tiukat joukkueet Bristol Cityen, mutta voisi silmäyksellä katsoa otteluvalikosta heiluttaa hänen mieltymystään vierailun League One Peterborough? Länsi-Brom on törmännyt, ja sitä voi silti vetää takaisin karkotuskokeen. Swansea ja Newcastle ovat nousseet seuraavaksi, ja hyviä tuloksia molempien pitäisi helpottaa viipyviä pelkoja. Joten miksi ei sekoiteta pakkausta Poshia vastaan ​​ja poista itsepäisyys pelaamalla Saido Berahinoa? Hyökkääjä epäonnistui Aston Villaa vastaan ​​viime viikonloppuna, kun hänet otettiin käyttöön penkillä – Albion ei voinut hallita laukausta maalia vastaan ​​liigan huonointa joukkuetta – ja tarvitsee pelejä.Vain Pulis ja pelaaja tietävät koko tarinan, mutta on ilmeistä, että Berahinolla on lahjoja. Se hukkuu penkillä, eikä ole kuin ne, jotka pelaavat sen sijasta, asettavat maailmaa tulessa. Kun klubi ilmoittaa, että hän todennäköisesti pysyy kesällä, tämä edustaa täydellistä mahdollisuutta, että hänet palaa joukkueeseen ja hiljaa epäilijöitä. ASBerahino asettui pysymään West Bromissa vasta kesällä ainakin Facebook Twitter Pinterest Will Saido Berahino vihdoin tuli kylmästä? Kuva: James Baylis – AMA / WBA FC Getty Imagesin kautta8) Appleton voi näyttää Blackburnin työnsä hedelmistä Oxfordin aikana. Viime kerta, kun Michael Appleton oli FA Cupin neljännellä kierroksella, hän sai ensimmäisen voitonsa kuten Blackburn Rovers manageri – 3-0 voiton Derby County.Vuoden 2012-13 kauden viidentenä kierroksena Appleton järjesti Arsenalissa 1-0 voiton. Nämä olivat kuitenkin harvinaisia ​​kohokohtia Appletonin 67-vuotiaana Roversin manageriin, joka matkustaa 40-vuotiaaseen nykyiseen klubiin ja alhaisin joukkue lähti FA Cupin, Oxford Unitedin, lauantaina. Appletonin lyhyt katu Lancashire-klubissa päättyi huonosti, mutta Unitedin toimikautensa on ollut hiljaa rakentamassa jotain, jota on syytä huutaa. Hänen puolellaan Derek Fazackerleyn (Roversin kaikkien aikojen ennätyksellisen ulkonäön haltija) seurassa ovat ottelussa kaksi automaattista kampanjaa ja heittivät Swansea Cityn kolmannella kierroksella. Matkalla Blackburn-faneja, jotka ovat loppuunmyytyjen kohteidensa Kassam-stadionissa, voivat antaa entiselle managereelleen jotain kiinni kiskoista, mutta he voisivat todistaa toisen Appleton FA Cup -turnauksen.

Kun Bolton kurotti Eastleighin kolmannen kierroksen jäljessä, saattaa olla jotain Leeds Unitedin leirin sisällä, joka sai hengähdystauksen. Historiallisella menestyksellä menestys muistiin vuosina 2008-2009 viipyi fanien mieleen, lyhyen matkan Penninien yli, kun pelataan MM-kisojen pohjapohjaa, näyttää melkein edulliselta edestakaiselle retkelle Hampshirelle, jolla pelataan muun kuin liigan joukkue, joka on täynnä luottamus kääntymään. Leedsin faneja on 6,850 Macronin stadionilla lauantaina – Boltonin kotisatamassa suurin lähdöt ja Leedsin suurin läsnäolo vuodesta 2013. Ja he odottavat voittavansa. Silti Bolton näyttää elämän merkkejä huolimatta häirinnästä.Viime viikonloppuna 3-1-voitto MK Donsista osoittautui monille, ei vähiten omille kannattajilleni, että tämä on klubi, joka kykenee pysymään ajan tasalla. Kapteeni Darren Pratley katsoi tuhansia pelaajia, jotka auttoivat Swansea Cityn liittämiseen Premier-liigaan, Arsenal loanee Wellington Silvan pussin temppuja – mukaan lukien kaksinkertainen roulette-käännös – vakiinnutti lopputuote ja Rob Holding oli virheetön takaisin. Kun Zach Clough, klubin koti-ikäinen tähti, joka palasi loukkaantumisesta tällä viikolla, Boltonilla on kaikki mahdollisuudet antaa Leedyn matkustustukea epätoivottavalle yllätykselle päästäkseen viidenteen kierrokseen.MB David Squires on…myrsky Charltonissa ja Boltonissa Facebook Twitter Pinterest Boltonin Arsenal loanee Wellington Silva näyttää joukon taitoja MK Dons vastaan10) West Ham ottaa vastahyökkäys lähestymistapa Anfield

Kun loukkaantuminen Carl Jenkinson ja Sam Byramin Cup-sidoksissa West Hamin FA Cupin Liverpoolille James Tomkinsin on tarkoitus ottaa takaisin oikeanpuoleisen roolin jälleen, sillä peli on todennäköisesti liian aikaista Joey O’Brienille, jolla on vielä puuttuva ottelun kunto kuin hänen nilkkansa vammoja.6ft3in Tomkins on kaupankäynnin keskipisteenä, mutta sitä pelattiin täysin takaisin Liverpoolin ja Bournemouthin voitoilla ja Newcastlen voitolla ja kun hän on puolustava ääni, ei tuo samaa uhkaa eteenpäin kuin Jenkinson tai Byram – leveys ja rajat ylittävien mahdollisuuksien luominen ovat avainasemassa West Hamin pelaamisen kannalta, etenkin poissa kotoa. Odota, että West Ham on kompakti Anfieldissa, vaan käyttää vastahyökkäystä Michail Antonio, Enner Valencia ja Dimitri Payet tahdissa. MBKarren Brady varoittaa, että Brexit olisi huono brittiläisille klubeilleTämä artikkeli muutettiin 29. tammikuuta poistaa ja korjata sitten merkinnän, joka viittaa Sam Byramin pelaamiseen West Hamille Liverpoolia vastaan. Byram on kuppi-sidottu.