Derby-díjas edző Dermot Weld lova elmarad a verseny után

Dermot Weld, a Derby győztes Harzand trénere azt mondta csütörtökön, hogy felveszi a fellebbezést az 1 000 eurós bírság ellen az Ír Turf Club felszólalási bizottsága által, miután egy lova meghiúsult a kábítószer után. Harzand Derriert nyer a Dermot Weld után, hogy későn hívja a csikót. Olvasson tovább!

A Va Pensiero-tól, aki május 13-án volt Dundalkon a tiltott anyagot a 3-hidroxi lidokain, a Lidocaine metabolitja, amelyet gyakran használnak a versenyautókban mint helyi érzéstelenítő. Weld, aki szakképzett állatorvos, elmondta az áttevő bizottság meghallgatását – a a brit Horseracing Hatóság fegyelmi bizottságának egyenértékű volt -, hogy megdöbbentette, hogy az anyag hogyan lehetne a Va Pensiero rendszerében.Weld szerint “soha nem kapott Unibet fogadási bónuszt gyógyszert, és” teljesen zavarba ejtette “a pozitív teszt. A bizottság meghallgatta a Joe O bizonyítékokat is. “Donnell, Weld állatorvosa, hogy a Va Pensiero-ban talált 3-Hydroxy Lidocaine szintjei azt mutatták, hogy a Lidocaine-t röviddel a fajtája előtt alkalmazták. Ugyanakkor megerősítette Weld bizonyítékát, hogy a Va Pensiero-nak egyetlen gyógyszerét sem adták be.

Andrew Tyrrell, a Turf Club állatorvosa elmondta a meghallgatásnak, hogy megvizsgálta Weld gyógyszereit a The Curragh és megállapította, hogy “alaposan megtartották”.Azt is kijelentette, hogy nem talált bizonyítékot arra, hogy a Lidocaine-t valaha egy lónak adják be Weld’s udvarában.

“Teljesen elkápráztatom az egész üzletet, és komolyan fontolgatom, mondta a tárgyalás után. “Mindössze annyit kell mondanom ebben a kérdésben.” Va Pensiero, a futam két hossza győztes, kizárásra került, és utolsó helyezést kapott a Power Struggle-ről, melyet a másodikról az elsőre helyezett el. Azóta nem versenyzett. Frankie Dettori ritka látogatást tett a Yarmouth lóversenypályán csütörtök délután és hazatért a Newmarket-be kétszeres négyes túrákkal, köztük 9-1 sikerrel a Marco Botti Shahbarján egy kilenc – furlong hátrány.Dettori, aki összesen hat versenyen és három győztes volt a 2014-es és 2015-ös pálya mellett, szintén John Gosden Nobly Born-jánál került előtte, 4-6 esély a kezdő téteseményre a kártya tetején.

Yarmouth zárva volt, hogy 2014-ben őszén maradhasson a pálya, majd újra lezárta egészen addig, amíg ezt a szezont a szárazföldi Sportingbet online fogadóirodák csapatok nehézségei miatt a 2015. szeptemberi kiemelt találkozóján eső esőben jelentik.

“A kanyarokban néhány kérdés merült fel, mert a fű nem rendeződött” – mondta Dettori, aki 1998-ban a Yarmouth-ban nyerte meg a legkiválóbb Dubai Millenniumot, majd utána mondta: “De úgy tűnik, rendben van, most már van egy néhány versenyen vissza.Most menjünk előre, és újra eljussunk Yarmouthhoz. ”

Silvestre de Sousa, aki pénteken 12 napos felfüggesztést indít számos pletykavédelemre, szintén felvette a kártyára a Mithqaal szegélyezett otthon egy nyak alatt egy mérföldes hátrányban.De Sousa elutasítja a tilalmat egy 11 győztes vezetőjével Ryan Moore-nál a Flat jockeys bajnokság versenyén. Nightcourse, amelynek edzője, Peter Schiergen elnyerte a kiváló Danedream-t, hogy megnyerje a Prix de l ‘ Diadalív és VI. Király király és Elizabeth Stakes királynő az Ascotban 7-1 esély a szombati Lancashire Oaks második csoportjának, miután csütörtökön támogatást kapott.

Nightflower, Dylan Thomas lánya egy Peintre-ből Celebre mare, tavaly szeptemberben töltötte be Kölnben a Group One Preis Von Europa-t, és augusztusban a York Yorkshire Oaks csoportban is részt vesz a Yorkban.