West Brom vahvistaa Liverpoolin Rickie Lambertin allekirjoittamisen Liverpoolista £ 3m

West Bromwich Albion on vahvistanut Rickie Lambertin allekirjoittamisen Liverpoolista, kun Brendan Rodgers näyttää leikkaavan joukkueensa.

Lambertista tulee Tony Pulisin kolmas kesä allekirjoittama maksu, jonka uskotaan olevan alle £ 3m. 33-vuotias hyökkääjä läpäisi lääkärin perjantaina West Bromissa ja liittyi James Chesteriin ja James McCleaniin uudeksi kasvoiksi joukkueessa. Albion on saanut valmiiksi Liverpoolin Rickie Lambertin allekirjoituksen julkistamatonta maksua “, lukea julkilausuma West Bromin verkkosivuilla.

” Englannin kansainvälinen pelaaja on tehnyt kahden vuoden sopimuksen ja siirtyy suoraan Bristol Roversin joukkueeseen.

“Lambert läpäisi lääkärin tänä aamuna ja matkustaa Memorial Stadiumiin edessään entiseen klubiinsa.Hän on luovuttanut No.17-paitaa 2015/16 Premier-liigan kampanjaan. “

Päävalmentaja Tony Pulis lisäsi:” Rickie on hyvä, vahva, vahva pelaaja, joka on hyvä merkki, hyvä pukuhuone ja hyvä kentällä. Olemme erittäin iloisia siitä, että hän on mukana. “Liverpool jättää Balotellin, Borinin ja José Enriquen loppuotteluihin. Lue lisää

Liverpool allekirjoitti entisen akatemiasoittajansa £ 4.5 m Southamptonilta viime kesänä, mutta hänen mahdollisuutensa rajoitettiin Rodgersin joukkueessa.Lambert teki 12 kilpailussa Liverpoolissa, seitsemän Premier-liigassa ja teki yhteensä kolme maalia.

Lambert on ahdistunut Southamptonin tavanomaisesta ensimmäisestä jalkapallosta, joka johti kansainvälisiin tunnustusta Englannissa.

“Uskon, että mahdollisuus mennä toiseen kauteen, joka ei ole pelissä, ei tapahtuisi”, hän kertoi West Bromin verkkosivuille.

“Kyselyitä oli muutama, mutta West Brom tuntui juuri alusta alkaen. Se oli ylivoimainen tekijä. “

Lambert pääsi täydelliseen alkuun uudelle klubilleen Roversin ystävällisyydestä ja teki kahdesti 4-0 voiton. Craig Gardner ja Victor Anichebe olivat myös Pulisin miesten tulostaulukossa.