MLS All-Star-pelit ovat puolivälissä, ja Frank Lampard lopulta ilmestyy?

MLS All-Star Game tapahtui, tapahtuma, joka antoi hieman surrealistinen näky David Villa ja Kaka sekä pisteytys “koti” puolella Dickin Sporting Goods Park Coloradossa. Valitettavasti huolimatta Don Garberin kahdesta “komissaaripelistä”, vammat kieltäytyivät amerikkalaisilta faneilta siitä, onko Steven Gerrard ja Frank Lampard pystyvät tehokkaasti samaan aikaan samaan aikaan.

vähän ottamaan pois ottelun itse, 2-1 voiton Tottenham Hotspur täynnä tarpeetonta rabonas ja ihana Harry Kane loppuun.Saimme lyhyen haastattelun Garberin ja Clint Dempseyn nerokkaan ehdotuksen kanssa, että Itä ja Länsi taistelevat sitä mahdollisuuksista kotikenttäetuihin myös lopullisesti.

Kuitenkin tilaisuus merkitsee keskipisteen kauden, tärkeän kolmen kuukauden lyönnin alkua pudotuspeleissä. Huolimatta puolikkaan kauden otteluista, ei ole toistaiseksi helppoa erottaa pakkaus kummassakaan konferenssissa. Länsissä LA Galaxyn taistelu syrjäytyneelle muotoilulle on tehnyt vähän uhkaamaan todennäköisyyttä, että he tekevät jälkiseurauksen, ja sama koskee myös Soundersin viimeaikaisia ​​ongelmia – seitsemän liigamääriä viimeisten yhdeksän kiertonsa aikana.Samaan aikaan, vaikka viiden parhaan paikan ja viiden itäisen konferenssin välillä on jonkin verran päivänvaloa, ne voivat muuttua kuukauden sisällä, erityisesti Frank Lampardin New Yorkissa ja Didier Drogban Montrealissa saapumisesta, joka voisi olla muutamia klubeja – kuten äskettäin nousevaa New England-vallankumousta – hieman hermostunut.

Toisin sanoen se on kauden liiketoiminnan loppu. Vaikka kaupan määräaika ulottuu elokuun 6. päivään, loukkaantumiset, pudotukset ja muut katastrofaaliset tapahtumat saattavat päättää, että useammat kuin muutamat klubeja tulevaisuudessa pysyvät punaisen viivan yläpuolella. Onko hän vai ei?

Yksi tärkeimmistä otteluista määritettäessä, että kilpailu käynnistää viikonlopun toiminnan.Montreal Impact -tapahtumassa New York Cityssä lauantaina kaksi klubeja, jotka eivät ole pelkästään löytäneet hitaasti, aloittavat vuoteen 2015, mutta myös tarjoavat globaaleja otsikoita useiden suurimpien (ja kyllä ​​vanhimpien) nykyisten nimien keräämiseen urheilussa. / p>

Jos Andrea Pirlo on ylpeä Gothamin debyytti klubissaan 5-3 voitolla Orlando Cityn viime viikolla, ei riitä kääntymään, Didier Drogban Montrealissa saapuminen uutisoi Pierre Elliott Trudeaun tällä viikolla , ja toivoo, että L’Impact – klubi, jonka omistaja Tony Saputo kerran valitti puuttuvasta “huijauksesta” ennen kuluvan kauden – siirtyy kaasusta nyt ja lokakuuhun.

Jäljelle jäänyt tämä kauhistus on Frank Lampardin näennäisesti ikuinen viivästyminen NYC FC: lle, joka on kaatunut myöhään vasikka-kannalla.Epic-odotuksen tunne New York Daily Newsin kolumnisti Sam Bondy totesi hämmästyksessään, että Pirvon debyyttialue viime viikonloppuna samanaikaisesti Lampardin ensimmäisen ilmoituksen vuosipäivän kanssa ja jatkoi kaikkien merkittävien globaalien (ja muiden New Yorkin valmentaja Jason Kreis antoi kuitenkin fanien toivoa tänä viikonloppuna ja kertoi toimittajille: “Olen sanonut tämän joka viikon, mutta tällä kertaa voin sanoa, että itse asiassa tunnen sen – [Lampardin] pitäisi olla valmis “, lausunto, joka kuulosti enemmän rukousta kuin lupausta.Siitä huolimatta, siellä pitäisi olla tarpeeksi lahjakkuutta sivussa katsomaan kaupunkilounasta kävijöitä lopulliseen pudotuspisteeseen, lampunpuutetta ei kyseenalaista. Voiko New England jatkaa Toronto FC: n jatkoa?

New England Revolution haven Suuri kesä oli toistaiseksi menettänyt kuusi peräkkäistä liigakilpailua, joka päättyi voittoon (1-0 vs. NYC FC) ja tasapeliin (2-2 Chicago Fireilla). Tämä rivi oli kaksi ottelua ujo kahdeksan pelin menettämästä liukastumiseltaan tällä kertaa viime vuonna, kausi, jolloin he jatkoivat MLS Cupin finalistit.

Vaikka se ei ollut ainoa syy, että 2014 paluuta pelkästään elokuun puolivälissä saapuneen Jermaine Jonesin, saman amerikkalaisen pelaajan, joka katseli viime viikolla peliä Chicagoa vastaan ​​sivurajat kahden kuukauden pituisen kirurgisen poissaolon jälkeen.Facebook Twitter Pinterest Sebastian Giovinco pelaa pallon ohi Columbus Crew eteenpäin Federico Higuain. Valokuva: Aaron Doster / USA Today Sports

Mahdollisuudet, jotka Jones herättävät toista ihmeellistä toistoa, ovat ohuita. Heaps totesi, että Jones on “jokapäiväinen”, eikä ole selvää, onko valmentaja pelaamassa häntä ennen puolustusta, jos hän aloittaa ollenkaan Toronton FC: n. Sillä välin New England voi ainakin suostua siihen, että vaikka Toronto on voittanut pisteitä pussit Atomic Ant Sebastian Giovincon ansiosta (joka epäilemättä tänä viikonloppuna), he ovat myöntäneet lähes yhtä paljon – 12 viimeistä neljä ottelua.Lisäksi TFC saapuu Foxboroughiin ilman useita avainlukuja, kun Michael Bradley on poissa ja Jozy Altidore kyseenalaistyy. Seattlein pitää alkaa pisteyttää eilen.

Äänet ovat tuskin Bad News Bears mutta poika, asiat ovat ” t menen niin hyvin Sigi Schmidin universumissa. Klubi on menettänyt seitsemän viimeisestä yhdeksästä ottelustaan, mutta ehkä huolestuttavammin ne ovat lopettaneet pisteytyksen. Viimeinen tavoite oli Tyrone Mearsin voittaja heinäkuun alussa DC Unitedia vastaan. Samaan aikaan heidän kolmen edellisen ottelunsa ovat olleet 1-0 tappiota, ja kaikki kolme menettänyttä maalia hyväksyttiin 80. minuutin jälkeen.Tilastollinen melu ehkä, mutta ei todellakaan ole hauskaa kestää kuin pelaaja ja mahdolliset, näkymättömät seuraukset joukkuehenkeä kohtaan. Nämä viikonloppuna he ovat isäntänä edelleen kilpailukykyinen Vancouver Whitecaps, tiimi, jolla on vaikuttava 6-2- 4 pois tällä kaudella ja eri pelaajat kuten Nicolas Mezquida, jotka ovat astuneet täyttämään loukkaantuneille tai poissaolijoille. Viime viikonloppuna, huolimatta Pedro Moralin jatkuvasta poissaolosta, Carl Robinsonin Caps onnistui vakuuttavalla 3-1 voitolla San Jose-maanjäristyksissä.Sigi toivoo lyhyellä aikavälillä derby voittoa ja pitkällä aikavälillä Obafemi Martinsin ja Clint Dempseyin pitkästä myöhäisestä yhdistämisestä eteenpäin. Galaxy on kultainen mahdollisuus oikeisiin tien virheisiin.

Se on vanha sanonta MLS-piireissä – yleensä pelaat hyvin tässä liigassa voittamalla kotona ja tähtää vähintään pisteeseen pelissä tiellä. Tietenkin tämä on hölynpölyä; ei ole mahdollista suunnitella näitä asioita, ja klubit todennäköisesti paremmin vastustavat vastustajaa kuin mieluummin kuin hämmentävät käsitteet, kuten “poissaoleva muoto”. Galaxy on kuitenkin täydentänyt kotipintaa. Heidän tilastot StubHub Centerissä puhuvat puolestaan. Yhdeksän voittaa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio.Normaalisti MLS Cup -mestari, joka merkitsee ensimmäistä sijaa kaikkialla.

Bruce Arenan puolella on kolmanneksi lännessä, neljä pistettä valkoisen FC Dallasin takana. Heidän tien ennätys tällä kaudella on kauhistuttava, ilman voittoja, viisi tasapeliä ja kuusi menetystä. Heidän viimeisin tienpudotus, 3-0 katastrofi Houston Dynamon puolelta, jonka Galaxy-puolustus käytännössä puristi punaisen maton antamalla tilaa avaruus tykkää Will Bruin ja Brad Davis, oli suotavaa sanoa vähiten.Lisäksi toivoo, että Gerrard olisi lyönyt kentällä toistaiseksi näyttänyt olevan ennenaikainen, ja Panaman johtaja Jaime Penedo teki shokki poistua tällä viikolla, korvattiin kiireisellä tavalla Orlando Cityn ja entisen Galaxyn pitäjän Donovan Rickettsin kanssa.

Näyttää siltä, ​​että vierailu yhä kammottavissa (vaikkakaan ei täysin ajetuissa) Colorado Rapidsissa on juuri sitä, mitä lääkäri tilasi.