Lontoon maraton-juoksija David Seath kuolee romahtamisen jälkeen lähellä maalia

Afganistanin sodan veteraani, joka romahti Lontoon maratonin sunnuntaina, on kuollut. David Seath, 31, palomiehen komentaja 29 Commando Regiment Royal tykistöä, joka juoksi rahaa haavoittuneille Sotilaille oli epäilty sydänpysähdys kolme mailia lyhyen matkan päässä maaliin. Seath, joka oli toivonut nostavansa 250 € apua Heroesille, ylitti tavoitteensa ja nosti lähes £ 700 ennen kilpailua. Hänen ystävänsä sanoivat haluavansa “täydentää mitä hän aloitti” viimeistelemällä maratonin kurssin hänelle ja jatkamalla rahojen keräämistä hänen hyväntekeväisyystään. Kolmekymmentä osallistu Lontoon maratonin jälkeen lähtölaskennasta avaruudesta Lue lisää Seath otettiin Lontoon ambulanssipalveluun sairaalaan 26,2 meripeninkulman aikana, mutta myöhemmin kuoli.Hän sanoi, että hän juoksi Yhdistyneen kuningaskunnan sotilaallisen hyväntekeväisyyteen, koska “joukkojen yhteisö tarvitsee apua ja jatkuvaa tukea”. Hänen äitinsä Libby sanoi: “David on saavuttanut enemmän 31 vuotta kuin useimmat ihmiset tekevät 70. Hän asui elämänsä reunalla ja kokonaan. Hän ajoi keräämään rahaa Apua sankareille, mikä oli hänelle erittäin tärkeä syy. “

Lohko Jon Cresswell, hänen komentajansa, sanoi:” Rykmentti oli tuhottu oppimaan traagisesta menetyksestä Capt Dave Seathin vuoden 2016 London Maratonista. Dave oli erinomainen kommando-upseeri, luonnollinen johtaja ja todellinen herrasmies. Hän oli apulaisohjaaja, joten tiesin häntä hyvin.Hän palveli Helmandin toimintaa yhdeksänkymmentäyhdeksän regimentin kuninkaallisella tykistöllä ennen kuin hän tuli Commando-ampuijoihin ja sai vihreän beretin.

“Witty, viehättävä ja kiillotettu, Dave oli upea isäntä ja tyylikäs esiintyjä. Sellaisena hän oli selvä valinta johtaa Blue Peter Ten Torsin tiimi viime vuonna. Valitut kouluttamaan afganistanilaisen kansallisarmeijan tulevia upseereita myöhemmin tänä vuonna suuressa arvossa, Daveilla oli suuri ura hänen edessään.

“Regimentin ajatukset ovat [hänen kumppaninsa] Gabby ja Dave perhe ja ystävät tässä traagisessa ajassa.Olemme menettäneet yhden regimentinsa suurista hahmoista ja ottamassa voimaa esimerkkiään ja johtajuutensa muistoon. “

Lontoon Maratonin tiedottaja sanoi, että organisaatio” haluaa ilmaista vilpittömät surunvalittelunsa Daavidin perheelle ja ystäville “Että hänen kuolemansa tarkka syy olisi todentava lääkärintarkastuksessa.

Seagin armeijan upseerin ja läheisen ystävän Capt James Walker-McClimensin luoma JustGiving-sivu luettelee:” Hän oli kolme Mailin päässä maaliviivasta ja kaatui Ylä-Thames-kadulla. Hänen ystävänsä ja työtoverinsa aikovat suorittaa hänen aloittamansa aloitteen. Me kuljemme yhden, viimeisen kolmen meripeninkulman maratonista alkaen siitä, kun hän putosi.

“Nostamme rahaa Apua sankareille, syystä, jota hän juoksi ja kuoli. Hän oli ystävä ja sankari.Ole hyvä ja jakaa tämä sivu kauas ja laajalle. “Maan kuin 70 000 puntaa oli nostettu tälle sivulle aikaisin tiistaiaamuna.

Kapteeni Walker-McClimens seitsemännestä laskuvarjohyppelytaistelutoista palveli Capt Seathin 19. rykmentissä Kuninkaallinen tykistö Tidworthin Highland-ampujat. He sitten matkustivat yhdessä Afganistaniin vuonna 2012, palaavat samaan aikaan.

“Olemme pysyneet kosketuksissa siitä lähtien, hän oli viime vuonna häissäni”, sanoi kapteeni Walker-McClimens. “Hän oli suurin tyypin kaveri, jota voisit kuvitella – kaikki rakastivat häntä. Hän oli hauska, lähtevä, antelias – hän ei ollut mikään huono kaveri missään muodossa, muodoltaan tai muodoltaan.

Hyväntekijät ovat kunnioittaneet Seathia hyväntekeväisyyssivulle. Eräs maraton-juoksija kirjoitti: “Olen pahoillani kuullessani, ohitin eilen Jamesin ja rukoilin, että hän olisi kunnossa.Ajatukseni ja syvimmän sympatiansa ovat hänen perheensä ja ystäviensä kanssa. “

Martin King, joka lahjoitti hyväntekeväisyyteen Seathin muistoksi, kirjoitti:” En tiennyt sinua, mutta toivottavasti tämä auttaa niitä, Nostanut rahaa ja perheesi tällaisissa traagisissa olosuhteissa. RIP. “

Toinen henkilö kirjoitti:” Olin yksi katsojista, joka todisti tämän eilen ja olen niin pahoillani kuullessani tämän uutisen. Me kaikki todella toivoimme hänen vetävänsä. Mikä sankarillinen mies, RIP David. “Anna, joka myös lahjoitti, kirjoitti:” Kind, huomaavainen, rohkea ja erinomainen yritys.Hän oli hyvä ystävä minulle, kun poikani, yksi Dave’in parhaista kaveruksista, oli Afganistanissa. “

Seath, joka oli Arbroathista Angusissa Skotlannissa, valmistui kaksi maisteritutkintoa Aberdeenin yliopistossa ennen Liittyi Royal Military Academy Sandhurstiin vuonna 2009.

Ennen ajoa hän lähetti JustGiving -sivulle: “Kiitos kaikille, jotka ovat olleet niin anteliaita ja sponsoroivat minua huomenna. Olen varma, että H4H [Help for Heroes] on yhtä arvokas. Jokainen pennu laskee ja on rikkonut 200 pistettä apuna on hyvin erityinen.Kiitos kaikille niin paljon. “

Profiili Sanjay Sharma, kardiologi St George’s, Lontoon yliopisto, joka on ollut Lontoon maratonin lääketieteellinen johtaja vuodesta 2007, sanoi: “Nuoren miehen kuolema on täydellinen tragedia ja ajatuksemme ovat hänen perheensä ja ystäviensä kanssa.Harvoin tapahtuva äkillinen kuolema – vain yksi 50 000 – ja Lontoon maratonin historiassa on vain 14 kuolemaa huolimatta siitä, että miljoona ihmistä osallistuu.

“Vaikka harjoittelu onkin Valtaosa ihmisistä, heidän fyysisestä ja psyykkisestä terveydestäänkin, on myös tietoinen siitä, että yhdellä 300: llä Yhdistyneessä kuningaskunnassa olevasta 12-35-vuotiaasta ihmisestä on sähköistä tai rakenteellista vikaa heidän sydämissään, mikä voi johtaa äkilliseen kuolemaan. Ongelmia voi olla esimerkiksi raskaus rintakehässä tai liiallinen hengenahdistus liikunnan ja huimauksen tai tajunnan menettämisen aikana.

“Saatavana on apua, kuten Cardiac Riskin työ nuoren hyväntekeväisyyteen perustuen St George’s, Lontoon yliopisto, joka näyttää vuosittain 20 000 nuorta tähän tarkoitukseen.Ihmisille pitäisi saada sydänongelmia, jos heillä on ongelmia, jotta voimme yrittää lopettaa tällaiset tragedit tulevaisuudessa. “

Lontoon maratonin 35-vuotisen historian aikana 11 osallistujaa on kuollut. Ennen Seathia 40 000 henkilön kilpailun viimeisintä kuolemaa Robert Berry, pian sen jälkeen, kun hän ylitti maaliin vuonna 2014.