Kyrie Irving jatkaa kuumaa raitaa, kun Cavs pyyhkäisee pistokkeita 100-98 voitolla

Kyrie Irving teki suuria laukauksia, puolusti sitkeästi ja sitten heitti vaipan Detroit-faneille.

Cleveland Cavaliers siirtyy toiselle kierrokselle – ja he näyttävät melko täydeltä joukkueelta.Stephen Curry pohtii uutta vahinkoa, kun Warriors teki NBA: n pudotuspisteen Lue lisää Irving sijoitti 20 hänen 31 pistettä jälkipuoliskolla, ja Cavs lopetti neljä pelin lakaistaan ​​Pistons pitämällä kiinni 100-98 voitto sunnuntai-iltana. Irving sijoitti sarjan 110 pistettä, helposti eniten joukkueessa.

“Tiimillämme ei ole merkitystä kuka on johtava maalintekijä tai mikä tahansa.Haluamme vain voittaa “, LeBron James sanoi. “Mutta se, että hän oli niin suuressa ura, koko tämän sarjan, ratsastimme hänen coattails, ajoimme (Kevin Love) ja pystyin keskittymään muutamia muita asioita, erityisesti minun rebounding, saada miehet mukana – Defensively, yritä vain lukita minun henkilökohtainen matchup. “

James oli 22 pistettä, mutta Irving teki suurimmat laukaukset koko yön. Hänen keskipitkän summeripelaaja putosi Cavsin 81-78 kolmannen neljänneksen jälkeen ja Cleveland tarttui yhden pisteen kärkeen viimeisellä minuutilla, hän löi oikeanpuoleisen 3-osoittimen 42 sekuntia jäljellä ja sitten käveli Penkki, rauhallinen kuin se voisi olla.

Pistoneilla oli vielä mahdollisuus lopussa, mutta Irvingin kanssa hounding häntä, Reggie Jackson villi ampui summeri oli pois merkki.Irving alkoi sitten heiluttamaan palatsin fanit.

Cleveland etenee pelaamaan joko Atlantaa tai Bostonia. Cavs näyttävät olevan paremmassa kunnossa kuin viime vuoden pudotuspeleissä, kun Irving ja Rakkaus olivat loukkaantuneita, kun Golden State otti voiton voittamalla Clevelandin NBA-finaalissa. Irving mursi polvensa Warriorsia vastaan ​​ja tarvitsivat leikkausta ja kuntoutuksen kuukausia ennen paluuta.

“Tiesin, että valmistelu oli postseason puolesta”, Irving sanoi. “Tiesin, että säännöllisen kauden aikana olisi ollut huippuja ja laaksoja, ja minun piti vain käydä sen kanssa.”

Marcus Morris johti Detroitin 24 pistettä, mutta pistoni menettivät Clevelandille 12: nnen suoran pelin tasolle, joka vastaa NBA-ennätystä.Detroit on myös menettänyt 10 suoraviivaista peliä kokonaisuudessaan. Hänen viimeisimmän postseason ulkonäkönsä ennen tätä oli vuonna 2009, ja Cleistandin pintasirrot olivat myös ensimmäisenä kierroksena kyseisenä vuonna. Cleveland ampui 43 prosenttia 3 pisteestä kolmen ensimmäisen ottelun aikana. Tämä sarja. Cavs eivät olleet yhtä teräviä sunnuntaina, mutta he pitivät laukauksia pitkästä etäisyydestään ja menivät 13: llä 36: stä. JR Smith oli 5/7, mukaan lukien jyrkästi riveiltä, ​​joka lyö ampumakelloa ja antoi Clevelandille 95 -86 lyijy. Detroit teki vielä yhden kisan, pelaa pienempää kokoonpanoa loppupuolella ja ansaitsee mahdollisuuden voittaa se tai pakottaa ylitöitä.Jackson jäi 3-osoittimen lähelle avaimen yläosaa, ja vaikka hän valehteli virheestä, hänen joukkueensa kausi oli ohi.

“Uskon vain, että refisteilla on oltava jonkinlainen järjestelmä linjassa…Sakot, suspensiot, ammukset. Sama asia tapahtuu meille, “Jackson sanoi. “Tee huonoja näytelmiä tai kyseenalaista, et ole todella urheilullista. Asiat saattavat vaikuttaa samoin kuin pelaajat. “

Los Angeles Lakers voitti Seattlen 12 suoralla kertaa pudotuspeleissä 1980-89. Cleveland on sidonnut tähän merkkiin sen ristipisteen kanssa pistemäisiä vastaan. Irving teki 10 nopeaa pistettä jyrkässä kolmannen neljänneksen alussa. Pistons ryntäsi 11, mutta rallied sitoa sen ennen Irving teki laukauksen puoliksi kurkkuun.

“En tiedä, mitä luopuimme, ehkä puoli tusinaa?” Pistons valmentaja Stan Van Gundy sanoi. “Se on yksi asia, harjoitusleiri, meidän täytyy työskennellä – vartioimalla puolitiehen laukaus. Mats Barnes lyö meidät yhteen. Meillä oli joukko muita. “

Cleveland hallitsi Detroitia tällä viikolla, ja intiaanit päättivät Tigersin kolmen pelin lakaisuun aikaisemmin sunnuntaina. Cavaliersin Twitter-tili hyväksyi, että ennen sunnuntai-iltana koripallopeliä seuraava sanoma: “Hei (at) indians, voimme lainata laivan, kun olet valmis siihen?”